Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 23 juli 2022

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 23 juli 2022

23 juli 2022

Hej Allihopa!

Här är det senaste samtalet med FEDERATIONEN AV LJUS

https://www.blossomgoodchild.com/24th-july/

Jag känner att dessa Nya Energier som kommer in får mig att känna mig ganska ”vimmelkantig”. Vi kanske får några rejäla nedladdningar.

Ha det bra, Lyckliga, och i er Sanning, Åh vimmelkantiga Ljusstrålare!

Blossom: Hej! Så fint av er att gästspela i min video förra veckan. Det gör det möjligt för så många att ta emot er Högenergikärlek. Tack.

Ljusfederationen: Med så mycket Kärlek ansluter vi oss ännu en gång, Blossom, men i detta telepatiska system som vi har lärt känna väl. Det är inte alltid gynnsamt med Energierna att ”tala direkt” genom dig. Ändå, ett sådant Gudomligt ögonblick för ”oss”, när vi gör det.

Faktum är att när ni säger ”oss” leder det fint till något som jag skulle vara tacksam för att ni klargjorde. Det cirkulerar runt ”material” som säger att LJUSFEDERATIONEN inte är från Ljuset, eftersom ordet ”Ljus” är ett sätt att dra oss oskyldiga Varelser (?) till att tro att ni är det när ni inte är det och att ni är en Psykologisk Operation.

Det säger att det är FEDERATIONEN AV VÄRLDAR som talar Sanningen. Kan ni också, en gång för alla, vänligen förtydliga varför ni väljer att bli kallade FEDERATIONEN AV LJUS … inte DEN GALAKTISKA FEDERATION AV LJUS?

Tack för din omtanke, Käraste Blossom. Ur vårt perspektiv skulle vi säga följande. Vad vi kallas av vem som helst … vem som helst … gör ingen skillnad för oss. Det är därför vi inte bråkar när vi addresseras av mångas förvirring,  att vara DEN GALAKTISKA FEDERATION AV LJUS . Det spelar ingen roll för oss. Men det som är viktigast för oss är att ni hittar SANNHET och KÄRLEK och FÖRSTÅELSE i de budskap som vi för igenom.

Om ditt hjärta och dina direkta känslor ansluter till oss … om du KÄNNER VÅR SANNING … håll dig till oss. För det är DIN SANNING. Skulle du känna dig obekväm på något sätt när du ansluter … så lämna omedelbart … för då är vi inte för dig.

Som vi har sagt många gånger, Blossom, vi ansluter inte till dig för att bevisa något för någon. Vi kommer fram för att hjälpa till med SJÄLARS UPPVAKNANDE, så att uppdraget på Jorden, att lyfta henne till sin rättmätiga plats, kan uppfyllas.

Så, vad är skillnaden mellan DEN GALAKTISKA FEDERATIONEN AV LJUS och FEDERATIONEN AV LJUS?

Även det, ”för oss”, är en trivialitet. Ändå, ja. Vi föredrar att bli kända som FEDERATIONEN AV LJUS.

Så, ni är inte DEN GALAKTISKA FEDERATIONEN AV LJUS, då?

Nej det är vi inte. Vi är ÖVERVAKARE AV ÖVERVAKARNA och därför skulle vi säga … om vi skulle bedömas genom vår position, att vi ”Övervakar” DEN GALAKTISKA FEDERATIONEN AV LJUS.

Fortsätt.

Galaktisk betydelse av Galaxer. Är vi inte alla av/från Galaktiskt arv?

Jag vet inte. Är vi?

Vi är verkligen inte av/från Jorden, inte en enda. Alla Varelser härstammar från JAG ÄR Energin. När det gäller ens positionering genom tid och avstånd… kan själar sedan ”komma ner” från Stjärnplaneter, beroende på deras önskan att göra det. Inte en enda själ tvingas vara där den inte vill vara.

När ni säger ”komma ner” menar ni till Jorden?

Ja.

Ändå, hur kom de från JAG ÄR energin till Stjärnplaneten för att komma ner till Jorden?

Genom livets skapelse, Blossom. Genom expansion av Kärleken själv, för att vilja veta mer om sig själv, och den kommer att fortsätta att göra detta för evigt och alltid.

Vi skulle bara vilja säga igen om denna fråga, att det inte skulle spela någon roll ”för oss” vad vi kallas. Man kan antingen KÄNNA VÅR SANNING eller inte. Det är klokt, är det inte, att lyssna på sin egen själ, snarare än att bli ”avskräckt” eller ”osäker” av det som en annan har att säga?

Hur skulle man till exempel veta om den ’andra’ medvetet sänder ut förvirrande meddelanden, för att ’Vårt Ljus’ inte ska kännas?

Det är därför vi betonar om och om igen, att förlita oss enbart på jagets lögndetektor.

Ibland är det lättare sagt än gjort.

Tänk sedan på en speciell fråga som du är osäker på, som att lägga den på den ”osäkra” högen. Med tiden kommer du själv att lära känna sanningen om den när den Uppenbaras I SANNING för vad den är … eller inte är.

Lite mening med att slösa bort sin energi på att försöka bestämma sig. Faktum i saken … med allt som erbjuds, är huruvida det resonerar MED DIG eller inte. Inte någon annan… DIG. DIN SANNING.

Verkligen. Under årens lopp har jag blivit skickad så mycket som var designat för att få mig att spåra ur med er … och många gånger fungerade det. Ändå händer det inte längre. JAG VET att ni är MIN Sanning … JAG KÄNNER KÄRLEKEN till/från er. Som jag har sagt tidigare, skulle det vara så att när jag dör och det visar sig att jag har missuppfattat allt, ja då är det så. Ni fick fortfarande mig själv och så många att ta reda på vilka de är och hjälpa dem att KÄNNA sig själva… så, vilken skada kan det göra!

Vi Tror … Ingen!

Ok…vi går vidare. Som många vet fick jag möjlighet att prova EES-systemet*. Jag har också fått en medaljong laddad med nollpunktsenergin. Jag tror att det är lättare om jag bara kopierar en fråga som ställdes hit, eftersom jag inte kunde ställa den så vältaligt som den här herren har gjort:

I en av era kanaliseringar nämnde FOL att före ”Händelsen” skulle våra kristaller bli mer märkbart aktiverade energimässigt, eftersom kristallerna medvetet vill bidra till att höja Jordens vibration. Jag tänkte att detta kanske kan vara en interaktiv process mellan ljusarbetare och kristallerna. Börjar ljusarbetare, medvetet och kollektivt, ladda våra kristaller med denna högre, bioskalära vibration, och på så sätt stärka och samskapa ett högre vibrationellt, enhetligt energifält? Visste FOL att vi ljusarbetare och frekvenshållare är de som levererar laddningen till kristallerna, men Dr. Michael hade inte fått sin skapelse presenterad för ljusarbetare än? Som ni säger gick videon genom ljusarbetargemenskapen som en tsunami och EEsystems har fått många beställningar på medaljonger och helande system. Eftersom Jorden också är en toroidformad, nollpunktsenergiskapande varelse, liksom vi är, borde det bioskalära energifältet en gång inbäddat i kristallerna vara en matchning med Jordens.

Över till er killar … jag slog upp toroidal… jag letade sedan upp det på swahili, men är ändå inte klokare!

Vi tackar herrn för en så skarpsinnig förfrågan. Det var faktiskt känt, redan innan skapandet, att skapandet av detta EESystem skulle skapas! Det finns många sådana healingsystem som ska ”komma i dagen” med tiden, vilket kommer att hjälpa HELHETEN mycket.

Med detta VETANDE med tiden är EESystem ett underbart ”verktyg” för att skapa balans till allt som kommer in i dess närvaro.

Faktum är att ens personliga kristaller kan förstärkas avsevärt i KRAFT och Tjänst genom att laddas av systemet eller en medaljong. Själva kristallen laddas sedan genom/som/av samma Energi … och används därefter.

Men vi säger inte att varje själ omedelbart måste köpa en för att ladda sina kristaller.

Detta kan naturligtvis göras genom jagets KRAFT AV VETANDE, att det man stoppar i sig får man ut. Om du förstår.

Bli vän med dina kristaller. De är inte bara ett vackert ansikte!

Lär känna dem.

Prata med dem.

Lyssna på dem.

Du kommer att upptäcka att de kommer att låta dig veta var de behöver placeras och vad deras syfte är.

Behandla dem väl.

Behandla dem klokt.

Framför allt … respektera dem. Det stora och det lilla.

De spelar en stor roll i detta spel som spelas på er planet. Från en storlek som en ärta, till en stor som ett Stjärnskepp.

Och hur stort är det?

Så stor som den behöver vara vid varje given tidpunkt. Som allting … de är sammansatta av Energi. Energi kan vara kompakt eller omfattande Vibrerande ut till ett större fält inom/av sig själv … Ändå ”tar den inte bort” det den är, oavsett storlek. Hänger du med, Blossom?

Ganska mycket.

Det finns presentationer av konstverk där ”Framtidens Jord” eller andra Planeter porträtteras. Du kommer att märka hur de alla har stora kristallbyggnader etc. på dem. De är av sådan betydelse. På sätt och vis är de lika viktiga som träden på er Planet som ger ut syre. Dessa ”Kunskapsbehållare” upprätthåller balansen för allt runt dem.

Så, är det så att större kristaller är mer effektiva? På samma sätt som att EESystem är starkare beroende på antalet skärmar man har.

Blossom, Nollpunktsenergi är Nollpunktsenergi. STRÖM från ett 24-skärmssystem är dock ”fullare” skulle vi säga än ett 4-skärmssystem. Detsamma skulle vi säga, för kristaller.

MEN … det är ditt TROS-system som är den övergripande beslutsfattaren om vilken effekt något har!

Ingen botar en annan. De planterar fröet, Energin, i själen som är sjuk, för att låta dem veta att de själva är själens enda helare. Helandet äger rum bara … om/när … en själ känner till detta som Sanning.

Så, Käraste Själar … ha en kristallrenande dag! Gör ett försök att bli vän med dem. Även om de lämnas på hyllan för att bli beundrade ger de fortfarande ut sin kraftfulla energi … som ni … när de sätts i arbete och gör något av tjänst … lyser de!

Lägg dem i era krukor.

Lägg dem runt maten.

Lägg dem i fickorna.

Lägg dem på era kuddar.

Ge dem chansen att göra det de kom för att göra. Att tjäna er och Helheten.

Bli Kär i dem och märk skillnaden i dig själv när du interagerar med dem.

När du mediterar är det naturligtvis till stor hjälp att hålla en i handflatan, eller placera en på ditt Hjärta.

Ge dem ett namn, om du så önskar. Låt dem bli en del av din värld som du kommer att bli i deras.

Utveckla en relation med dem. Du kommer att bli förvånad över den vänskap som föds av att din ansträngning.

Det kommer en tid när dessa ”hembaserade” kristaller … tar emot sin signal till ”LADDNING” och ansluter till alla kristaller. Över hela ert Jordklot … ovanför landet och under det … de som ligger slumrande under havet … i stor omfattning …

DE SKA ALLA ANSLUTA TILL OCH FÖRANKRAS I DEN STÖRSTA VÅG AV KÄRLEK SOM SKA SVEPA ÖVER ER PLANET OCH ABSORBERAS I ERA HJÄRTAN … I ERA VARELSER.

Precis som ni, kära själar, väntar de tålmodigt på sitt STORA Ögonblick … då de kan göra vad de kom hit för att göra. Under tiden fortsätter de att VARA SITT LJUS … och med respekt skulle vi säga, den enda skillnaden är … att de VET som individer … vilken ENORM inverkan de har! Vi uppmanar var och en av er att VETA detsamma.

Vi känner nu att det är dags att dra oss tillbaka. Ändå, inte innan vi nämner de intensiva Energierna som filtrerar in på er Planet och orsakar en hel del uppståndelse.

JORDA ER SJÄLVA.

KÄNN ER SJÄLVA.

VAR ER SJÄLVA I SERVICE FÖR LJUSET

Fortsätt att upprepa från den djupaste brunnen i ditt Hjärta det Gudomligt givna Mantrat.

JAG ÄR LJUSET

JAG ÄR KÄRLEKEN

JAG ÄR SANNINGEN

Och JAG ÄR … oerhört tacksam mot er … liksom många är. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

* https://www.eesystem.com/

DONATIONER är alltid en vacker Välsignelse. Tack så mycket!
http://PayPal.Me/RainbowLight444

KANALERING AV INTRESSANTA ÄMNEN finns under THE FEDERATION OF LIGHT-menyn.

ETT NYTT DOKUMENT fullt av information om MANTRAT finns nu tillgängligt. Tillsammans med ”VISUALISERING och TIPS FÖR ATT ÖKA DINA VIBRATIONS-dokument, erbjudna till er av samma herre som skapade ÄMNESLISTAN Tack så mycket, Xavier!

eggszavieyah@gmail.com

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...