Federationen av Ljus via Blossom Goodchild 5 dec, 2016

blossom-blog-new-short-1

Federationen av Ljus

via Blossom Goodchild

5 dec, 2016

Blossom: God morgon! Idag lämnar jag över direkt till er, för att se hur NI skulle vilja genomföra dagens konversation.

Ljusfederationen: Vi känner stor Tacksamhet gentemot Var och En av Er som deltar och blir involverad i våra konversationer. Det fyller våra Väsen med en sådan Kärlek att veta att vi blir mottagna och förstådda av så många.

Först av allt, låt oss gå vidare genom att säga att vi i hög grad står till tjänst för alla som väljer att göra sig tillgängliga för att lyssna till det som vi har att säga. Vi vill inte att ni ska tänka att det bara är Blossom som vi talar till/med … för vi är medvetna om så många som också telepatiskt talar med oss. Vissa känner våra svar; andra väljer att misstro sina förmågor. Hursomhelst … VAR MEDVETNA OM ATT VI ÄLSKAR ER. För så är det.

Så, vad önskar ni tala om?

Vi är bekymrade över er oro gällande att VETA hur ni ska upptäcka SANNINGEN bland de själar som gör sig själva tillgängliga för att förmedla information på ert internet.

Jag hade inte riktigt önskat ta upp det, för ni har talat om det tidigare. Ja, med all ärlighet, så är jag rätt konfunderad gällande detta. Var och en av oss har vår radar gällande vad som genljuder som Sanning, inte bara med den information som ges, utan också av vem. Vissa LITAR PÅ en viss person och deras vetskap och andra skulle kunna känna helt det motsatta gällande samma person. Nåväl, denna person talar antingen Sanning, eller inte … så vem har rätt och vem har fel? Och hur ska vi kunna se skillnaden? Hur ska vi till exempel veta att jag själv inte har fått min hjärna vriden av dem som önskar göra så? Hur ska vi veta vem som har och vem som inte har det? Ni säger att vi ska ha urskillning … men ärligt talat … om det inte sker rakt i mitt ansikte … så kan jag helt enkelt … inte veta hur jag ska förhålla mig. Vilka KAN vi LITA PÅ?

Er själva.

Det är just det. Jag är inte så säker på att min urskillningsförmåga stämmer. Jag kan tidvis ändra mig gällande någon eller något.

Lyckligtvis och olyckligtvis, så har ni er teknologi som heter internet. Den har möjlighet att ge ut Sanning och icke-Sanning. Detta kan vara till stor hjälp, men också icke-hjälpsamt. Hursomhelst … det är en del av er värld och det har förmågan att förena er med många själar runtom på ert Jordklot.

Föreställ er för en minut, om ni kan … att detta internet, dessa datorer inte var en del av en tjänst för er. (Eftersom det faktiskt finns många på er Planet som inte har blivit ’korrumperade’ av sådana saker … och det säger vi med stor respekt.) Vem skulle ni i så fall Lita på? Vilka av era tankar skulle bli ifrågasatta? För de skulle inte kunna bli påverkade av någon annans perspektiv gällande någon specifik fråga.

Ni är så ivriga att få VETA vad som ligger framför er. När sker er frälsning? Vilka kommer att utnämnas på de höga posterna? Kommer detta att ske? Sker det? Så många ämnen bombarderar era sinnen. Så många godtyckliga försvar gällande alla ämnen. Så mycket korruption att absorbera …

Intressant att ni nämner internets negativa sida …

Det gör vi för att många har blivit besatta av dessa saker. Faktiskt finns det information som tar fram mycket Kärlek och ändå, i dessa dagar och tider … hur sådana saker blir överskuggade av rädsla.

Om inte ni hade en dator att använda … hur klar skulle er hjärna vara? Hur mycket mer Renhjärtad?

Ändå är faktumet det att … den finns närvarande i era liv … närvarande i er värld … och den har blivit en stor del av er dagliga delaktighet … för de flesta.

Utan den, får vi påstå … vem skulle känna till gällande oss på det här sättet, att vi konverserar med dig Blossom?

Jag vet vad ni säger. Det har säkerligen sina för- och nackdelar … gällande balansen i detta, är jag osäker. Så jag känner att ni ber oss att ha större TILLIT till vår egen instinkt. Men som jag har sagt … jag är inte säker på vad jag ska tänka om många saker. Vissa människor kanske viger sina liv åt ett uppdrag som rör något som jag inte KÄNNER är SANNING och aldrig kommer att inträffa. Har jag rätt? Har de rätt? Förstår ni vad jag säger?

Vi förstår din svåra belägenhet, men får vi bara säga … det spelar ingen roll!

Åh, åh. Jaså! Jag förstår det i relation till den stora bilden av allt och jag menar den verkligt stora bilden av allt … att det inte spelar någon roll. Ändå, här nere på Jorden där vi försöker göra allt på rätt sätt … spelar det liksom roll! Ändå, när jag nu skriver detta … kanske det inte gör det!

Det gör helt enkelt inte det, Blossom. Vad spelar det för roll om du tror på vad en själ säger och någon annan känner annorlunda än du? Det enda som bekymrar dig är … HUR DET FÅR ’DIG’ ATT KÄNNA DIG.

Ah, mycket bra. Ändå, som vi diskuterade förut … bara för att något får mig att känna mig obekväm betyder inte att jag inte känner att det nödvändigtvis är SANNING.

Förstått. Men om något genljöd som en SANNING och det ändå fick dig att KÄNNA dig obekväm … låt oss då ställa frågan … vilken roll tjänar detta för dig?

Medvetenhet?

Medvetenhet om en möjlighet! Allting är möjligt …

Ok. Låt oss säga så här: Ni säger att det finns Sanningar som kommer att komma ut och som kommer att chockera och väcka avsky. Vilken roll tjänar det för mig?

SANNINGEN. Vi ska fortsätta svara dig … om det … även om vissa Sanningar kommer att chockera dig och orsaka obalans i ditt Jag … det tjänar på det sättet att det öppnar upp en möjlighet att bli ditt SANNA Jag. För när du finner det … du kommer att få se hur, att vad som än visar sig … faktiskt på en mycket Högre nivå … spelar ingen roll … fastän man skulle kunna bli alldeles tagen av sådana avslöjanden.

Allt som är på väg till er kommer att kunna tjäna er. För det är då som ni lyser, så som ni är menade att göra … som ni har ’designats’ att göra!

Du hade en tanke för inte så länge sedan om att du var helt laddad … när du kände att inget skulle kunna rubba dig, oberoende av vad som händer … från att BEFINNA DIG i full styrka av Ljuset och av tjänande. Återigen säger vi … oberoende av allt!

Ja. Det stämmer.

Så vi föreslår … med allt som har hänt … inte bara i de länder som får uppleva stor omvälvning … utan, I ALLA situationer och omständigheter … vi ber er att lösgöra er från allt detta. Ta avstånd från allt som ni läser eller hör eller ser och lev endast inom ert Klaraste Ljus.

Svårt för dem i dessa länder att inte bli indragna, när det gäller hur deras liv kan bli påverkade.

Deras liv kommer bara att påverkas om de låter det att bli så.

Med all respekt … säg det till en mor som precis har fått se sitt barn dö på grund av brist på mat eller en hustru vars makes liv togs med en kula. Hur kan de ta avstånd? Förstår ni vad jag menar?

Naturligtvis. Vi är inte hjärtlösa Käraste Blossom. Vi försöker bara hjälpa dig att ’ta dig genom dessa tider’. Och vi VET att sättet att göra det på är att LEVA/VARA I DITT LJUS … OBEROENDE AV VAD SOM SKER!

Vi kommer från en Högre förståelse. Vi ser detta och vi accepterar att vi därför ser på omständigheter som kommer från denna Högre nivå. Ja, det är inte omöjligt för dig att också komma från denna plats … om du tillät tankens frihet att träda in. Om du lät VETSKAPEN OM KÄRLEKENS LJUS att fylla din Varelse och strömma genom dina självaste blodkärl.

INGENTING … I ALL SANNING … kan hindra dig från att vara det Högsta uttrycket av dig själv … utom en sak … DU!

Den struktur i jaget som har blivit pådyvlat en själv … har lett en till att tro att man är så lite värd. Ändå har den SANNA strukturen i Jaget inga gränser.

Detta är vårt uppdrag … vårt syfte … att hjälpa er att KÄNNA detta … att BLI detta. En själ utan begränsningar … inga gränser inom jaget … endast Jagets Rena uttryck. För i Sanning … när man plockar isär alla tunga tillbehör, så kan man få hjälp att bli medveten om allt som har varit betungande.

Detta är varför vi ber er att ta avstånd … att ni ska släppa taget om övertygelser som inte tjänar er.

När ni I SANNING KÄNNER ERT INRE VETANDE … SÅ ÄR NI ER SJÄLVA … DE VERKLIGA NI.

DE SOM ÄR DE KRAFTFULLA NI.

Se på alla dessa ord.

DE SOM ÄR DE KRAFTFULLA NI.

Låt det genljuda med er … säg till er själva: ’JAG ÄR HELT KRAFTFULL’.

Ändå säg det bara inte … försök inte bara tro på det … KÄNN DET … VET DET.

Föreställ er vad som kan uppnås genom att VETA detta FÖR DET HÖGSTA GODA.

Vilka underverk skulle ni bli kapabla till?

Ingen rädsla skulle finnas … för något.

Ingen rädsla i er framtid … ingen rädsla i det som andra kan erbjuda … ingen rädsla för några resultat.

Om ni I SANNING KÄNNER ATT NI SJÄLVA ÄR HELT KRAFTFULLA … VILKET VI TALAR OM FÖR ER … ATT NI I SANNING ÄR … så föreställ er Käraste Ni, vilken skillnad detta skulle göra för allting.

När Var och En uppnår hågkomsten/får höra/får veta, för sig egen del … vilka förändringar skulle då kunna ske för Det Högsta Goda?

Genom att känna till att ingen kan påverkas av något eller någon annan än sina egna individuella tankar och känslor. Man är i kontroll av sina tankar och känslor …

Får jag avbryta? Är detta verkligen SANT? För vad gäller den tankestyrning och indoktrinering som medvetet kontrolleras av någon annan och matas till ens undermedvetna? Jag har hört att det är möjligt.

Låt oss yttra en mening …

KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT.

Glöm aldrig det.

Vilka anordningar som än används för att vilseleda och överlista … glöm aldrig det!

KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT!

Alltid, alltid, alltid: Kom tillbaka till denna mening. Oberoende av vilken situation/vilket scenario som ni möter … därute … eller personligen …

KÄRLEKEN ÄR SVARET.

Men jag har hört att tankestyrning kan vara så exakt att den får en att tro att man har haft en upplevelse när man egentligen inte har det.

Återvänd till KÄRLEKEN!

GÄLLANDE ALLT … KOM IHÅG ATT NI ÄR KÄRLEK.

ALLTID … KOM IHÅG ATT NI ÄR KÄRLEK.

När ni gör det … när ni omger er med den och som den … SPELAR INGET NÅGON ROLL … annat än DEN!

Jag fattar … delar av det … det kan allt bli mycket förvirrande.

Bara om du låter det bli förvirrande. I stället … om du låter alla tankar av förvirring gå och beger dig utomhus … andas in en blommas doft … eller lyssna på en fågels sång och låt Din Varelse genljuda med det … REN KÄRLEK … då släpper förvirringen … för den gången.

Vi föreslår att ni ska göra ert allra bästa för att skämma bort er själva med allt som är av Kärlek. Tillåt er själva Skratta. Tillåt er själva krama varandra … Lek med ett barn … Promenera längs havsstranden … Lyft era hjärtan mot kvällshimlen … Gör alla de saker som bringar er Frid och hjälper er att minnas VILKA NI I SANNING ÄR. Andas in KÄRLEK … alltid, alltid, alltid. Dessa aktiviteter förenar er med er SANNING.

Skingra all oreda som förvirrar er. Det är varför den finns där … för att förvirra och dämpa ert Ljus.

Föreställ er då och då att internet inte existerar och återgå till naturen och träd själva fram i den HÖGSTA KÄRLEK som den kan erbjuda. DETTA GAGNAR ALLA. VI … FÖR ETT … SOM ETT … är av SANNING.

Låt de goda tiderna anlända. Många tack mina vänner! I Kärlek och Ljus.

 

 

The Federation of Light: December 5, 2016, channeled by Blossom Goodchild at http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG295dec5.html

 

Source Link: Blossom Goodchild: Federation of Light

 

 

 

 

 

 

 

Översättn: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...