Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 27 februari 2016

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

27 februari 2016

Blossom: Hej där. Är tillbaka på planeten efter att ha simmat med delfiner på Hawaii…känner mig lite ”simmig i sinnet”. Utan tvekan uppgraderar dessa älsklingar själv-själen och det tar verkligen ett tag att komma tillbaka till Jorden efter Varandet i deras närvaro. Så… det är upp till er, mina vänner, att lägga fram dagens program… om det är ok så?

Federationen av Ljus: Välkommen tillbaka! Vi njöt av att ”Vara” med dig i vattnen kring den ön och lät oceanvågorna omfamna dig och ge dig en ljusare disposition.

Blossom: Det är verkligen något speciellt med delfiner. Bara att vara nära dem i vattnet är upplyftande för vilken själ som helst. Jag är SANT tacksam för möjligheten och kommer att se till att få uppleva dem igen någon gång. Så… tillbaka till ”normalitet”. Ska vi kanske tala om de ”många Jordarna” som ni nämnde i den senaste kanaliseringen?

Federationen av Ljus: Om du så önskar. Ändå, vi har förstått att många redan är medvetna om detta genom vetskapen ni inhämtat angående det faktum att ALLT är möjligt. I detta enorma utrymme av liv… på alla Planeter, Universum, Galaxer och bortom… hur skulle det kunna finnas begränsningar? Därför, betänkandes ”möjligheten” av otaliga parallella liv… varför skulle det då inte finnas parallella Jordar?

Blossom: Ja, jag förstår det, helt säkert. Då kanske ni kunde tala om fokusering rörande detta parallella?

Federationen av Ljus: Frågar du hur man blir mer medveten om sådana paralleller?

Blossom: ja

Federationen av Ljus: Dit er uppmärksamhet är riktad… där är ni. Därför, det ni tänker på … det är ni.

Blossom: Men jag kan tänka på delfinerna på Hawaii och ändå är jag i detta rum i Noosa.

Federationen av Ljus: Och ändå… om du skulle fokusera fullt ut… Skulle HELA DIN VARELSE kunna vara där i vattnet.

Blossom: Men inte fysiskt… inte i vad jag kallar ”min verklighet”.

Federationen av Ljus: Och vad skulle du kalla för ”din verklighet” Käraste Blossom? För detta är nyckeln. Den JÄTTESTORA nyckeln som låser upp dörrarna till allt som man söker. Alla verkligheter. För det är så… det kan inte finnas bara en. Det finns oändliga möjligheter till en verklighet som ni väljer/beslutar VARA VERKLIG.

Blossom: Men det KÄNNS inte som vi har det valet. Det KÄNNS som vi är fast här i ett liv på planeten Jorden och allt det för med sig.

Federationen av Ljus: Det beror på att ert fokus ligger där i ”denna tid”… i ”denna verklighet”. Men tänk om… i en ”annan tid”… i en ”annan verklighet”… ert fokus accepterar DEN VÄRLDEN som verklig. Det pågår allt samtidigt. Många aspekter av er själva upplever många olika ”sätt att leva” på samma gång. För det finns ingen framtid och inget förflutet… det finns bara NU.

Genom vad vi kallar ”tidshopp”… även om det inte finns någon tid… kan ni BLI förenade med en annan aspekt av er själva. Ni kan antingen… ”observera” den andra aspekten eller ”bli” den andra aspekten… genom att bokstavligt talat gå in i själen av den andra ”ni”… och kom ihåg att det finns många andra ”ni”. Betänk också att ”ni” alla är av EN Energi. Därför är alla andra själar SOM ÄR… NI!

Blossom: Men finns det fler jag som man borde ansluta till … andra än ni … förstår ni vad jag menar? Jag förstår vad jag menar … men gör ni?

Federationen av Ljus: Ja … du talar om en annan aspekt av ”din själ” … i synnerhet. Även om du erkänner att ni alla är Ett.

Blossom: Ja. Det är svårt att beskriva … att komma till pudelns kärna … i ord … visst är det.

Federationen av Ljus: Har vi inte nämnt detta många gånger, Käraste Blossom? ATT DET SOM ÄR … ÄR! Att ibland försöka förklara vad ”ÄR” är … är mycket komplicerat!

För ÄR … ÄR allt som existerar! Ni är medvetna om att det inte finns någon separation från Det Hela … Enheten. Ni bara tänker/känner att det är så … på grund av de upplevelser ni valt i ”denna tid”. Ni väljer också att ha denna individualitet inom många andra erfarenheter … inom många andra aspekter av den individualiteten … inom många andra världar och kroppar.

DET ÄR … FÖR ER … SOM EN … som väljer att vara en individ … att ni sedan går med på att VARA många aspekter av er själva … någon annanstans. Och ändå, om ni valde … och det tilläts av andra ”individer” … skulle ni också kunna uppleva ”deras upplevelse” som ER … för det är er … för ni är alla av EN ENERGI. Hänger du med nu.

Blossom: Ja, det gör jag, förvånande nog. Men det kanske beror på att ni hjälper mig att förstå det, då ni är i mitt huvud när ni talar om det. Jag hoppas att andra också kan förstå det.

Federationen av Ljus: Så, för att ytterligare hjälpa er … om ni så vill … precis nu … så skulle ni kunna uppleva att leva inom Energin hos en dinosaurie … eller en myra … eller en drake … eller en älva … eller en apa … eller en astheopod …

Blossom: En vad?

Federationen av Ljus: Det är det vi menar! Vad är det som säger att bara för att ni inte hört talas om en astheopod … den inte skulle existera? Eller, kanske den inte existerar ännu, då den inte blivit ”uppfunnen” … genom tankekraft.

Blossom: Aha! Får jag bränna ut er?(jag tvivlar på det). Om allting pågår samtidigt … måste den redan ha blivit uppfunnen? Den måste existera NU … även om den inte blivit upptäckt.

Federationen av Ljus: Det är en beundransvärd tanke. Ändå vill vi uttrycka att den ”redan finns” … ALLT finns redan ”där i nuet” … för det finns ingen annan ”tid”. Men det kan vara så att den ännu inte blivit påkommen … blivit förd till medvetandet GENOM TANKE.

Det är vad vi ”försöker” förklara, Blossom.

ENERGI ÄR KONTINUERLIG … och INNEHÅLLER ALLT SOM ÄR.

ENERGI ÄR ALLTING som MAN önskar manipulera till form!

ENERGI ÄR VARJE KÄNSLA man vill KÄNNA.

DET ÄR ALLT SOM MAN ÖNSKAR VARA.

OCH … DENNA ENERGI KALLAS …………………….KÄRLEK!

Detta är varför vi förklarar att KÄRLEK ÄR ALLT och det finns inget annat.

ALLT SOM ÄR … ALLT SOM UPPLEVS I DEN ÄNDLÖSA OÄNDLIGHETEN AV LIV/FORM … ÄR ENERGIN AV KÄRLEK

Vi kan formulera det så här för att hjälpa er: Ett barn i er värld har ett ämne som kallas ”modellera”. Den har en egen massa. En rund boll kan vi säga. Och från denna ”massa” kan barnet skapa vilken som helst form det vill. Ett hus … en korv … en bäbis. ALLT som barnets sinne vill ”göra” av den leran. Men bäbisen, huset och korven … är fortfarande delar av den ursprungliga ”massan”.

De kan aldrig inte vara … och är det inte så … att vid lekens slut … blir huset, korven och bäbisen sedan … tillbakaknådade i bollen … tillbaka till Enheten varifrån de kom? Ändå kunde de aldrig vara separerade … de var fortfarande av samma essens som den ursprungliga bollen … även om de upplevde sig själva som ”spelande rollen” av ett hus, en bäbis eller en korv. Förstår du?

Blossom: Ja. Snyggt formulerat.

Federationen av Ljus: Och vi kan tillägga att när den väl ”återvänt” till massan … kan vid ett annat ”lektillfälle” … samma del av Det Hela som en gång var ett hus … bli ”återskapad” till ett träd eller en stjärna eller vatten … bara spelande en annan roll.

Blossom: OK. Här är en annan knepig fråga. Om samma del av leran sätts tillbaka och återskapas … skulle inte det betyda … att den gjordes vid ett ”tidigare tillfälle” … i tiden … så att säga? För, när den var ett hus … var den huset … och inte trädet eller stjärnan eller vattnet. Så hur kan den vara ALLA dessa saker i NUET … när den upplevde sig VARA bara precis en sak vid den tidpunkten?

Federationen av Ljus: Verkligen en mycket bra fråga.

Blossom: Herre Jesus … ni tar er tid att svara … säg inte att ni inte kan svara på den.

Federationen av Ljus: Vi håller bara på och ”formar” det i ord. Vilket verkligen är ”knepigt” som du säger.

Ta bollen av Energi som/i sin fullkomlighet … innan den skapades till formen av upplevelse. Där var den … i sin helhet … vetandes inget annat än sig SJÄLV … I HELA SITT SJÄLV … SOM DEN ÄR … HEL … PERFEKT.

För att expandera … för ENERGI ligger aldrig stilla … den rör sig alltid … för det är dess natur … ”bestämde” den sig för att ”bryta ut” i andra ”skepnader” av sig själv. Ändå är varje skepnad/skapelse en unik del av den Helheten. Därför ”sker” alla transformativa upplevelser … kom ihåg att det inte finns någon tid … alla samtidigt.

Blossom: Detta BÖRJAR bli komplicerat att förklara.

Federationen av Ljus: En vattendroppe i havet är stilla och kommer alltid att vara en del av det havet. Den kommer alltid att uppleva rörelsen av tidvattnet … även om den kanske är stilla … när en annan droppe långt därifrån kanske rasar. Den är fortfarande en del av ”samma sak” … som pågår ”samtidigt”. Men … den kan uppleva ”samma sak” ”samtidigt” … mycket olika.

Blossom: I ärlighetens namn … jag har alltid upplevt detta ”allting pågår samtidigt” MYCKET förvirrande. Och jag kan inte säga att denna konversation gör det begripligare!

Federationen av Ljus: Det beror på att du är inställd på att betrakta er tid som linjär. Du ser på den i ett horisontellt perspektiv, dvs … utdraget … i motsats till ett vertikalt perspektiv … där allt finns staplat på varandra … och pågår samtidigt.

Blossom: ÄVEN OM DET INTE FINNS NÅGON TID!

Federationen av Ljus: Exakt! Så, se på detta vertikala perspektiv som ett ”utrymme”. En ”plats”!

Ungefär som ett jättelikt flervåningshus. Många rum. Många våningar … staplade på varandra. Så mycket som pågår i varje rum … på varje våning … och när man är i ett speciellt rum … på en speciell våning … KÄNNS det som det är ”allt som är”. Det är där ditt fokus ÄR.

ÄNDÅ …

Gå in i hissen … tryck på en knapp … vilket nummer du vill … och du hamnar på en annan våning … på en annan nivå … i ett annat rum … och upplever det som pågår där. Och DET ÄR där ditt fokus blir DIN VERKLIGHET … och ändå … någonstans i samma byggnad … existerar det fokus du VAR koncentrerad på. Allt fortsätter fortfarande … men ditt fokus är inte ”där” … det är NU på en annan våning.

Blossom: Tack. Det hjälpte … lite grann. Jag tror jag slutar för idag … innan mitt huvud sprängs … och jag behöver det för att åstadkomma andra saker också idag! Många tack, Mina Vänner. Trevligt att vara med er igen.

Federationen av Ljus: Trevligt att VARA med dig. Vår KÄRLEK når in i era Varelser och ansluter på en djupare nivå än ni kanske inser. För detta … är vi mycket Tacksamma.

I kärlek och tacksamhet.

The Federation of Light: February 27, 2016, channeled by Blossom Goodchild at http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG269feb27.html

Source Link: Blossom Goodchild: Federation of Light

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...