Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 2 oktober 2022

Ljusfederationen
Via Blossom Goodchild, 2 oktober 2022
Hej där. Jag är här, villig och till synes tillgänglig. Känner du på samma sätt?
Absolut Blossom. Det är underbart att vara tillbaka och tala med dig idag. Att vara oinspirerad som du har varit, är på sätt och vis bra.
Verkligen? Hur så?
När sinnet faller in i ett lugn, tillåter det en annan frekvens att bli utforskad. Det hjälper en att förstå topparna och dalarna … det inspirerande och det icke-inspirerande. Tro aldrig att det är dåligt att känna så här. Det är genom alla tankar och känslor som man inser vem man verkligen är.
Jag tycker att det är riktigt tråkigt att vara oinspirerad.
Exakt. Du upplever ”tråkigt” så att du kan uppleva full spänning. Låt dualiteten av din Planetariska Vibration tjäna, i motsats till missnöjdhet.
Tack för det. Jag tror att när man känner så, känner man att de borde ”göra mer för att tjäna.
Blossom, käraste Blossom och alla …
GENOM ATT VARA … TJÄNAR DU.
Även när du känner att ditt Ljus inte lyser starkt … det gör det!
FÖR DU ÄR LJUS. DET ÄR DU. DU ÄR DET.
Ändå har vi ibland talat om behovet av att skruva upp vår dimmer, eller hur?
Jo, men det betyder inte att man kan säga att även om ett Ljus i ett rum är neddämpat, så lyser det inte upp rummet.
Vi föreslår att man tar bort tankarna på att man inte ”spelar sin roll” tillräckligt bra vid varje given tidpunkt. Det tjänar ingenting till. När man känner sig lite låg eller …
KÄNN … MANTRATS VIBRATION.
LÅT DET UPPFYLLA DIG MED SIN KÄRLEK.
ANDAS IN OCH VAR MEDVETEN OM ATT DET ÄR LJUSET OCH KÄRLEKEN OCH SANNINGEN OM VEM DU ÄR …
OCH DET SKALL HÅLLA DIG SÄKER …
OCH DET SKA HÅLLA DIG PÅ RÄTT VÄG …
OCH DET SKA FÅ DIG ATT FÖRSTÅ ATT DU … FAKTISKT … GÖR MER FÖR ATT HJÄLPA DIN PLANET ÄN DU MÖJLIGEN KAN FÖRESTÄLLA DIG.
Din Energi, vare sig du tänker på den som Hög eller låg, så tjänar den Helheten. Den tillåter styrkan i ditt Ljus att tränga igenom varje form av liv … att förändra det som måste släppas … det som har haft sina dagar … det som måste återvända till intigheten varifrån det kom, och INTE visa sig igen. Allt det här förändrar du genom att vara på Planeten vid denna tid.
Kom ihåg, kära ni … även om ni ibland undrar varför ni är här. Vad är meningen? Vilken skillnad gör det?
Kom ihåg …
DET ÄR EN ÄRA ATT HA BLIVIT UTVALD ATT VARA PÅ PLANETEN JORDEN VID DENNA DEN LYCKLIGASTE AV ALLA TIDER.
SÅ VÄLSIGNADE NI ÄR.
VAR MEDVETNA OM DET.
KOM IHÅG DET.
NI VILLE KOMMA … SÅ STARK VAR ER ÖNSKAN.
Ja. En sorts ”Snälla fröken välj mig! Välj mig! Välj mig!” typ av sak.
Väldigt mycket så. Entusiasmen över att få komma till er planet var, som ni skulle säga: ”Utanför protokollet.”
Och så anlände vi! Bara för att glömma. Saken är den att jag förstår att du ber oss att minnas, men vi kan inte. Vi kan bara lita på ditt ord.
Men, Blossom, förstår du inte? Genom att lita på vårt ord … kommer du ihåg.
Du minns genom känslan av att veta att du KOMMER att fortsätta, eftersom Ljuset … det där minnet djupt inom dig driver dig att göra så.
Ja. Ja, det gör det. Vi kanske inte förstår det hela tiden, men ändå känner/vet de flesta av oss att vi är på väg mot den största förändringen någonsin … och även om tålamodet är litet ibland, vet vi fortfarande djupt inom oss att den här förändringen är på väg … vilket det blir vårt ”snart” eller ert.
Och som vi har informerat er om många gånger … är det klokt att njuta av den lugna tiden nu, för när det börjar … kommer allt att utspela sig ganska annorlunda.
Konstig sak att säga … utspela sig annorlunda … vad menar du med det?
Inget som du inte redan vet. Det era media och de i ”toppositioner” visar vad de vill att ni ska tro är Sanningen … kommer att vändas helt och hållet. För en gångs skull kommer de som ”tror” att de har full kontroll att falla … och allt de har ljugit om kommer att falla med dem.
Kära Själar … Sanningen kommer att komma ut lite i taget, och bara till några få viden här tiden. Men det kommer en tid när det här förändras, och SANNINGEN visas.
Sanningen … DEN SANNA SANNINGEN.
Hur kan du säga det. Den Sanna Sanningen?
Är det inte så att ni har blivit lurade av det ni har blivit tillsagda är Sanningen … under större delen av er tid på er planet, under den här livstiden?
Jag talar för mig själv när jag säger att jag insåg för många, många år sedan att man ljög för oss. Ändå är det bara under de sista åren som jag har stött på några häpnadsväckande avslöjanden. Jag vet också att det kommer att komma mer.
Så är det, men du är redo. Du är villig och du kan.
Intressant! Jag sa det i början och nu säger du det. Har det någon betydelse?
Ingen.
Okej! Tack. OK vi fortsätter. Många har skickat ett foto från Grekland på en ”Ljuspelare” med en blixt genom den. Jag har sett ganska många av dessa förut. Människor tror att det är de Ljuspelare du talar om. Är de det?
Nej, Blossom, det är de inte. De är pelare och ja, de är av Ljus. Men inte de som vi nämnde för er för alla dessa år sedan.
Jag trodde inte det. Även om de liknar mer de som du visade mig telepatiskt … jämfört med de vackra, tunnare, mångfärgade, vilket uppenbart är orsakat av iskristaller.
De som vi har pratat om … de vi menar … har ännu inte visat sig. De är mycket tjocka och de verkar inte komma från varken himlen eller Jorden.
De ska bara vara där.
De ska var mycket bredare och högre och du kommer att KÄNNA dem … du kommer att känna igen dem på den ENERGI de bär.
Du sa också att de skulle innehålla information för varje individ. Var och en kommer att ta emot vad som krävs av/för varje själ. Jag kan inte minnas vad vi sa eftersom det är så länge sedan, men liknar inte detta att ta emot våra kuvert?
Jo, Blossom. Det är liknande, men ändå inte samma.
I det …?
I det ska Kuverten tas emot initialt.
Tror du att du kan göra en liten sammanfattning om kuverten här? Det finns många nykomlingar som inte förstår vad du menar, och kanske inte har tid att undersöka det på min sida. Skulle det vara OK?
Absolut. Varhelst vi kan hjälpa till, är vi mycket villiga.
Kuverten vi talar om är uppenbart … inte materiella.
Åh, bra! För posten idag är inte särskilt pålitlig. Plus att det skulle kosta en förmögenhet, beroende på vilket land man bor i … kan det dröja månader, om det alls kommer fram. Fortsätt!
Dessa Kuvert är anförtrodda i din själs förvaring. Inuti vart och ett finns instruktioner. Vi har använt ordet ”order” förut, men vi skulle säga att ingen beordrar er att göra någonting. Det är ert val att bestämma det när det är dags.
Dessa instruktioner är för individen … att utföras för att hjälpa Helheten vid öppningstillfället.
Och den stora frågan är förstås … när är det? Snälla tänk inte ens tanken på att säga ”Snart” … med respekt. Vi kan inte ge er en specifik tid.
Så är det så att de kommer att öppnas när en särskild sak händer? Till exempel … den stora Händelsen?
Så är det. Ändå, Blossom, det finns mycket som är klassificerat som Händelsen … från och med nu.
Lite förvirrande då … kanske kan du sammanfatta?
De här Kuverten är säkert förseglade inom er.
När det är lämpligt att öppna dem kommer ni att veta … ganska tydligt. Instruktionerna i varje ”Kuvert,” metaforiskt sett … kommer att laddas ner till er, och ert VÄSEN kommer att vara ganska tydlig med vad den är menad att göra.
Varje individuell instruktion var designad på ett sätt som kommer att göra det möjligt för dem att utföra dessa ”önskningar” med en viss Själskännedom. För det var Själens överenskommelse att göra så innan den kom till Jorden.
När du säger ”önskningar” … vad menar du då?
Det är önskningar som jaget har tänkt ut, kära Blossom. Jagen som visste när de förberedde sig för denna livstid … vad deras positionering av Själ/omständighet och bostad skulle vara.
Tänk på det som om du skulle få den övergripande bilden och planen … och sedan få veta om vissa Händelser som skulle markera historien … och var DU skulle behöva vara i dessa avgörande ögonblick.
Inse sedan att diskussioner skulle ha ägt rum om hur man såg på sin roll på Jorden vid denna tid, och hur de valde att hjälpa till från sin Största Önskan att göra så.
Det tog man sedan i beaktande … Kuverten var ”skrivna” och förseglade … i vetskap om att Själarna skulle hålla dem trygga i Kärlek tills det var dags för dem att komma till Ljuset.
Varför skulle det inte vara lämpligt att veta om innehållet i förväg … typ som förberedelse?
Därför att det inte skulle vara vettigt. Det skulle inte bara förvirra, utan bekymra Själarna om hur de skulle ”få allt att hända.” Hur de skulle kunna göra sådana saker möjliga etc.
Och …?
NÄR DET ÄR DAGS … KOMMER ALLT ATT VERKA VETTIGT OCH FALLA PÅ PLATS INOM JAGETS KUNSKAP OCH FÖRSTÅELSE.
OK! Timmarna har flugit iväg idag, men bara en fråga till. Kommer de saker vi har bestämt oss för att gör förvåna oss? Så om vi fick veta det nu skulle vi då säga: ”Inte en chans att jag är kapabel till det” eller kommer vi att säga: ”Ooh! Lätt som en plätt … Sätt igång” … typ av saker.
Det kommer inte att överraska dig då … för mycket kommer att ha förändrats inom dig som gör att du är kapabel till sådana saker som läggs fram. Ytterligare en anledning till varför det inte skulle vara så klokt att veta nu. Men vi säger inte heller att du inte skulle kunna säga ”Lätt som en plätt.”
KOM IHÅG ATT NI ÄR PÅ ETT UPPDRAG.
DET STÖRSTA UPPDRAGET NÅGONSIN.
Ändå, allt som du kommer att göra, har gjort och gör är i KÄRLEKENS, LJUSETS OCH SANNINGENS NAMN, och KÄRLEK, LJUS OCH SANNING kommer att färdas inom dig, vid din sida och överallt omkring dig.
VI ÄR ETT!
Många tack. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...