Den Galaktiska Federationen av Ljus via Garrith Lamanov El Melchizedek, 9 november

GALACTIC FEDERATION OF LIGHT

Den Galaktiska Ljusfederationen

Via Garrith Lamanov El Melchizedek

9 november 2015

 

 

Var medvetna om att dessa överföringar inte handlar om profetior eller framtida förutsägelser om vad som kommer att hända, utan de handlar mer om att hjälpa er att jorda er själva i nuet istället för att fokusera på vad som kommer att hända i framtiden, eftersom nuet är det enda som existerar.

De här kanaliseringarna är skapade för att förbereda, lugna och balansera er när vi, i den Galaktiska Ljusfederationen, inleder våra slutliga planer på att träffa mänskligheten för global kontakt i nuet. Mänskligheten har upplevt många situationer av rädsla och manipulation genom kabalens agerande, och ni kan då förstå att många av era medmänniskor kommer att finna det som händer svårt att ta in, utan att känna panik eller rädsla.

Vi är också medvetna om att era kabalkontrollerade medier har skapat många filmer om ”utomjordiska invasioner” för att skrämma er från att acceptera vår närvaro, nu när tiden för uppstigning och avslöjanden närmar sig.

Vi gör inte bara saker; allt vi gör sker i, vad ni kanske skulle säga, olika steg. Det finns åtgärder som behöver initieras för att möjliggöra en fredlig och lugn övergång i avslöjandena om vår Galaktiska närvaro. Många överväganden kommer att beaktas, eftersom det finns mycket att ta itu med för att helt befria den här världen från allt mörker och all rädsla.

Den värld ni lever i är invaderad av skurkaktiga varelser som har suttit vid makten i tusentals år, och som är av både jordisk och utomjordisk slag. Det är dock viktigt att veta att de har förlorat sin makt, men kommer ändå inte att ge upp utan kamp. De hävdar fortfarande att de har inflytande över den här planeten och över er, så det är med den vetskapen som ni kanske förstår varför vi ännu inte har anlänt i våra miljontals skepp över hela världen.

Dessa varelser måste hejdas, samtidigt som alla deras verksamheter måste avvecklas, innan detta kan ske. Och vi kan tala om för er att den dagen är mycket nära som ni kommer att märka genom alla skepp, som dagligen och i överflöd visar sig på er himmel.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...