Hilarion via Marlene Swetlishoff, November 22nd

hilarion2

Hilarion via Marlene Swetlishoff, November 22nd

November 22-29, 2015

Mina Kära,

Många Ljusarbetare har svårt att hålla sitt fokus på grund av dramat som rapporteras i nyhetssändningarna. Dessa yttre händelser håller Ljusarbetare kvar i en sorts slaveri. Det är viktigt att ha en avsikt/intension, som faktiskt hjälper er i ert dagliga liv i stället för att låta energierna, som rör sig genom världen vid denna tid, påverka er negativt. Håll fokus, Mina Kära, bli inte distraherade från er väg i Ljuset. Håll tro och hopp brinnande i era hjärtan, tro att de flesta människor i världen bär godhet i sitt hjärta och önskar att frid och harmoni råder.

 

Kom ihåg era grannar för det goda de har gjort för er. Se till den högre versionen av er själv och alla runt omkring er. Låt er kärlek och vänlighet välsigna och göra deras dag bättre. Extravaganta gester krävs inte för att underlätta någons hjärta. Ett enkelt leende eller hälsning är ibland värt mer än något annat som skulle kunna ges. Djup styrka, empati och medkänsla kan vara exempel på vad ni vill se i världen. Låt det inte finnas någon plats i ert väsen för cynism och hån, gammeldags dömande och sökandet efter hämnd, vilket bara förevigar dessa karmiska cykler av den mänskliga arten och tillför inte något av värde eller förbättrar en persons liv på något sätt.

 

Det är mycket viktigt att tillföra något av värde varje dag. Rätta in er högsta energi där den kommer att göra mest nytta för den största mängden människor. Sök ofta inom er efter den bästa riktningen för er att följa. Spendera tid utomhus, när det är möjligt och vänd ditt ansikte upp mot solen för att ta emot dess välvilliga strålar och värme. Låt enkelhet vara din praktik, för detta ger förutsättning för en lugn ande, en djup centrering och anslutning till Källan, att bli era personliga erfarenheter. Den enkla sanningen om ert väsen är att ni alla är kärlek. Ni håller ensam denna makt och kan använda den för att gynna er själv och alla andra runt omkring er. När många av er samlas, kan kärlekens kraft skapa mirakel.

 

Världen fortsätter att förändras och det åligger var och en att släppa allt som fortfarande lever i dem, som inte är den de verkligen är. Se till att göra det, Kära, för det finns mycket som kommer, som kommer att flytta alla till ett annat sätt att vara, ett annat sätt att manifestera det som behövs och krävs. Vad du gör i nuet är det som skapar din framtid. Gör det som något underbart! Låt rörelsen av det universella flödet ske inom er och sätt segel mot en tidigare okänd mark, det kan vara obehagligt i början men som med allt nytt, det kommer att lösa sig.

 

Jorden är mänsklighetens hem, det finns inget annat. Älska ert hem, ta hand om det och det kommer att ta hand om er. Hedra ert symbiotiska förhållande med er planet i ett aldrig sinande givande och mottagande. I detta råder balans. Många saker är nu på väg in i manifestation och vägen framför er lockar.

 

Tills nästa vecka …

 

JAG ÄR Hilarion

 

Se video version här: https://www.youtube.com/watch?v=X5G-p0bQ0xI&feature=youtu.be

 

2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Vårdare av symfonier Grace

 

Härmed tillkännages att skapandet av videor med andra än författaren / kanal / skrivare några meddelanden från denna författare / kanal / skrivare personer är förbjudet utan tillstånd från henne. Anledningen: Master Hilarion har indikerat att Scribe / kanal är en direkt kanal för sin energi när hon talar genom ord och dessa energier går till alla som är i behov av dem när de lyssnar på orden och / eller läsa meddelandet mottagits av henne.

 

Tillstånd ges att dela detta textmeddelande på andra bloggar och webbplatser så länge textmeddelandet publiceras i sin helhet och ingenting har ändrats, eller ändras på något sätt och författaren / kanal / skrivare kredit, upphovsrätt och levande webbplats länkar ingår som källa för meddelandena.

 

www.therainbowscribe.com

 

www.movingintoluminosity.com

Du gillar kanske också...