Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 september 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton,

25 september 2019

 

TA BORT ILLUSIONEN ∞ 9D:s ARKTURISKA RÅD, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ha kontakt med er alla.

Vi kan se saker och ting på olika sätt, beroende på vad det gäller, men behöver för den skull inte ha en annan uppfattning. Vi behöver inte tycka lika till hundra procent, för att känna att ni alla finns på vår sida, i vårt team. Vi vet att ni alla just nu tycker olika om så mycket, så mycket att det faktiskt går att dra en skiljelinje i sanden mellan er, i det väldigt polariserade samhälle ni befinner er i. Ett ämne är allt som behövs, för att börja tänka i termer av oss kontra dem.

Och ni gör det även när ni inser, att ni själva inte alltid har haft samma syn på allt under ert liv. Så det är viktigt att ni inser att en persons övertygelse, inte definierar vilka de är. Ni definieras inte heller genom era tankar eller idéer. Om ni skulle vara så kritiska mot er själva, och döma er själva utifrån varje enskild tanke ni tänker, så skulle ni vara ännu hårdare mot er själva än ni redan är. Så vi föreslår att ni slutar med det. Vi föreslår att ni slutar dra dessa skiljelinjer i sanden, och börjar komma samman i de ämnen ni kan enas om. Vi antyder att ni behöver förstå, att ni alla har samma känslor.

Ni har alla haft mycket liknande upplevelser under en eller annan tid, och när ni inser att ni har mer gemensamt som människor, så kan ni börja närma er den tid ni alla är på väg mot, en tid där ni kommer känna er som ett kollektiv. Ni vill fokusera på det som tar bort illusionen om separation, men ni kan bara göra det, när ni medvetet arbetar för att göra det. De ni inte håller med i de här heta ämnena, kommer antagligen inte att vara de som försöker se människan inom er, och leta efter en gemensam grund.

Det kommer att vara de av er som har vaknat, som åtminstone försöker komma samman med resten av era medmänniskor, så att ni kan agera som ett kollektiv, och kunna ta emot de utomjordiska varelserna för att kunna bli en förenad helhet. Släpp tanken på att någon annans övertygelse är det som definierar personen, för då kan ni börja slappna av. Ni kommer att inse att ni inte behöver vara perfekta, för att vara en person som vill något bra, och som vill det bästa för alla. Då kan de andra människorna också slappna av, och förstå att de också finns på den goda sidan.

När ni erkänner någon annans önskan om att vara god, så kan ni se det Gudomliga i den personen, och det är vad mänskligheten behöver mer än något annat. Ni måste se Gudomligheten i er själva och andra, så att ni kan börja behandla varandra som Gudomliga varelser av Ljus och Kärlek.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...