Den Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild, 8:e september, 2016

blossom-blog-new-short-1

Blossom Goodchild – 8:e september, 2016

God morgon! Jag har nyligen placerat alla era meddelanden årsvis på min nya hemsida. Det skulle ta mig för lång tid att läsa dem alla, men jag känner att jag skulle vilja ta mig tid att göra det, någon gång! Det finns säkert en hel del där. Jag läser delar, beroende på hur stavning, grammatik och korrigeringar o s v kommer upp, och så långt tillbaka som 2008 … där vi … har samma typ av samtal som nu. Det fick mig att le och jag undrade om vi fortfarande kommer att ha samma konversation under ytterligare 6 år, eller så?

Hälsningar med den varmaste entusiasmen för dig … för att du för fram detta budskap om Fred. För att läsa allt som vi tidigare har berättat, skulle verkligen Lysa upp din själ. Eftersom en pågående/ daglig uppgift, skulle hjälpa dig att föra ”dig själv” framåt.

Jag kanske kan göra det någon gång. Vi har verkligen varit på en lång resa … hundratals sidor av chatt!

Vi är mycket medvetna om allt som har passerat mellan oss. Vissa meddelanden med mycket humor, andra med mycket frustration.

Ja. Fast jag har kommit över allt det där nu. Vår Tillit har vuxit kraftigt.

Vår tvivlade aldrig ens en gång.

Fast ni vet, min gjorde det. Bara för att det var nödvändigt att söka Sanningen, hela Sanningen och ingenting annat än Sanningen!

Och det har vi alltid gett dig. Var och en av er, oavsett om ni varit nya för våra erbjudanden, eller varit tillsammans med oss sedan begynnelsen … har vi förankrat orden … ett slags kodning, och när ”det gick upp” för själarna i djupet av hjärtat … kom det renaste erkännande av ”själv” i resonans och förståelse. Ibland, OFTAST, på en nivå som ännu inte är helt förstådd.

Vad menar ni med kodning? För formuleringen verkar vara ganska rak … för det mesta.

Blossom … Allt är inte som det verkar.

Men, var har jag hört det där förut?

Det som ser ut som något … är inte alltid så. Djupt i ert väsen … är ni så mycket mer än ni vet om, i detta skede av spelet. Den utredande processen är en långsam en, för det behöver den vara … för att Sanningen ska urskiljas. Då mer och mer av era ”själv” är KÄNDA och erkända, kommer mer och mer ”Upplysning” att framträda.

Allt på er Planet har koder. Er planet ”drivs” av koder … så att säga.

Energi … och som ni vet … finns det BARA ENERGI … och inom all energi finns det kodning, för att möjliggöra något, ett objekt … en känsla … allt/ allt för att vara vad det är.

Inte för att jag är en matematiker eller vetenskapsman … i själva verket tvärt emot … vad gör dessa koder? Vad är syftet?

Det där är en mycket komplex, fast intressant fråga. Vi kommer att försöka förklara genom att använda era ord … vilket inte alltid är lätt.

Koder är en sekvens av siffror.

Jag får upp en bild som liknar början av Matrix-filmen.

Exakt. Vi skulle till och med gå så långt som att säga … att om, som en förklaring, … ni skulle få några ”magiska glasögon” … och ni skulle se all er luft/ energi/ miljö, full av dessa koder … som förändras hela tiden, som på en datorskärm … och med varje andetag … införs en annan kod.

Ok, så jag föreställer mig denna film/detta filter med kodning, som bara sker överallt/ runt/ inom … som ändrar sig/ flyttar hela tiden. Vem driver datorn? Vem uppfann den? Hur fungerar den? Är det en dator?

En fråga i taget … vi ska försöka stilla nyfikenheten.

Lycka till med det!

Det sköter sig själv. Det är en uppfinning av de som är i ett ”Gudomligt tillstånd av att vara” … konstruktörerna av just ert universum … sätt den på plats och när grunden är klar … kan den driva sig själv … för sig själv … av sig själv …

Så, det är en dator?

Inte på det sätt som ni tänker er en dator. Den är inte inkapslad i en låda, etc. Men … hur ska vi uttrycka det … den hade ett eget intellekt då den skapades, för att kunna fortsätta ”leva”.

Så, den är levande?

Vi skulle säga ”ja”. Även om den naturligtvis inte är”levande” som i ert mänskliga utförande. Den har inte en ande i sig … men den har Energi eftersom den … själv … ÄR energi. Utförandet av DEN … härleder formen av Energi.

Den leder energi till särskilda former … via kodningar.

Detta är faktiskt för mycket för mig att förstå. Jag menar, jag förstår… jag accepterar det … fast, mekanismen förstår jag inget om!

Du behöver inte det, Blossom. Den fungerar av sig själv.

Blir det någonsin fel, som i våra datorer? Av någon anledning, hoppade mitt hjärta över ett slag när jag frågade det.

Det kan inte gå fel. Den förändras helt enkelt hela tiden, för att anpassa sig till vad som sker.

Ja, men vad kom först … hönan eller ägget? Förändrar sig kodningen för att anpassa sig till vad som händer? Eller är det det som händer som förändrar kodningen?

Ja, på båda frågorna. För det är en energikälla som samtidigt arbetar SOM EN Energi … ständigt i förändring. Vi ger dig ett exempel så du kan tänka dig.

Ja, det verkar lite för planlöst för det vi talar om … provar gärna ändå.

Exempelvis när människor promenerar. När de tar ett steg … går de framåt. De behöver inte tänka på vad som händer inne i benet. Det är bara att anpassa sig till rörelsen framåt. Det är automatiken som gör det … mycket rörelse … mycket förändring har anpassat sig till tanken på att ta steget. Det görs samtidigt utan större ansträngning alls. När de grundläggande förutsättningarna för hur man gör det … när de fungerar … har fastställts … fortsätter de bara att gå … men, mycket har faktiskt ägt rum /anpassats / förändrats.

Ja. Det exemplet hjälper. Så även när vi mediterar, till exempel … arbetar sig alla dessa koder ”in/ igenom” hela tiden?

Ja. Det slutar aldrig. Om det skulle STOPPA … skulle ALLT stängas ner.

Eh … vad? Även vi?

Ja … eftersom ni är Energi och all Energi kodas för att formas … som vi sagt.

Ändras koderna fortare, med större hastighet, beroende på aktiviteten?

Inte nödvändigtvis. Det är mer beroende på intensiteten av Energin … och detta betyder inte nödvändigtvis fysisk Energi … även om det kan vara en del av det.

Om någon, till exempel, är djupt inne i skapandet av ”något nytt” … då går kodningen ”full fart framåt” eftersom den ”räknar ut design-koden” för skapelsen av just den människan.

Vi är ett steg före dig Blossom, för du tänker ”Finns inte allt redan” där/utfört/skapats? För vi inte bara fram det till en fysisk produkt?

Och svaret är ja. ALLT är verkligen redan skapat. Ändå … för att en individ ska kunna föra den framåt … koden för den speciella ”uppfinningen” … först kodad av tanken … måste sedan beräknas med koden för att skapa … och sedan anpassas för att gå samman med koden för skaparen!

Oj! Ok. STOR fråga … Har Kärleken en kod?

Självklart! KÄRLEKEN ÄR ALLA KODERNA!

Ok, en ännu större fråga … om KÄRLEK är allt som existerar … och KÄRLEKEN VAR / ÄR / KOMMER ALLTID ATT VARA allt och alla … Pust, jag vet inte ens hur man ställer frågan … Om ”Gudomliga designers” utformade koden, och KÄRLEK är alla koder … hade KÄRLEK en kod från starten? Innan koderna uppfanns för vårt universella livs ändamål/ existens? Ni förstår, om ALL ENERGI har en kod … och Energi är KÄRLEK … när hela denna skapelse … ALLT kom till … kom det som en kodad Energi av KÄRLEK?

Vi förstår vad du säger.

Bra. Eftersom jag inte är säker på att jag själv gör det!

Det bästa sättet vi kan svara dig på är … NEJ, KÄRLEK i sin Högsta Renaste ursprungsform är inte kodad. Det är helt enkelt KÄRLEK.

Ändå är det en Energi eller hur?

Ja. Ännu finare/ den finaste Energin i sig själv, som inte kräver kodning för att manifestera ”liv/ saker”.

DEN BARA ÄR.

ALLT som kommer från den … skapas till existens genom tankekraft.

Ändå … vem kan tänka så? Jag menar vem?

Som vi säger Blossom … de i mänsklig form är på många sätt begränsade från VETSKAPEN om vad som är SANT. Vi säger inte, att ni alla inte är kraftfulla? TÄNK PÅ VAD DET FAKTISKT BETYDER.

Alla ÄR KRAFTFULLA … ALLA.

Därför, för att utforma en kodning som den vi talar om, är vad ALLA KRAFTFULLA är kapabla till, och mer!

Ok … Fast, ni sa att det designades av de med ett ”Gudomligt tillstånd … Faktiskt; Jag får mitt svar innan jag har skrivit ned frågan … Vi är alla i Gudomliga tillstånd av Varande!

Exakt!

Så, det ni säger är att ”vi” … alla vi som läser detta … utformade denna kodning?

Precis!

Långt tillbaka … När vi alla var Varelser av Gudomliga Tillstånd?

Blossom … ditt gudomliga tillstånd har aldrig lämnar dig … du går inte ut på en promenad och lämnar det hängande på dörrhandtaget!

Ha … ha ha! Det kittlade min fantasi! Bra jobbat.

DU ÄR I ETT GUDOMLIGT TILLSTÅND AV ATT VARA.

Men det är så svårt att känna det tillståndet här nere på Jorden.

Eftersom du är fast i tron med att vara/ leva i detta Gudomliga tillstånd, och att det inte är möjligt.

Fast det är inte möjligt, eller hur? Vi får alltid höra, att vi i denna mänskliga form begränsar oss.

Mycket beroende på en sak … att detta uppfattas vara sanningen. De som tror att det ÄR sanning. Men för de som inte gör det … de som ser igenom det … de kan vara av/i det Gudomliga TILLSTÅNDET AV/I MÄNSKLIG FORM.

Tja, ni ser inte många av dem gå fram och tillbaka på min lokala gata, var så säker! Så, för att sammanfatta … i grund och botten med supermänskligt medvetande … i det Gudomliga Tillståndet vi VERKLIGEN befinner oss i … vi … alla … som ETT … uppfann denna fantastiska datoriserade formen av kodning … för att formen skulle komma till/ existera?

Korrekt.

Och jag som nästan svimmar vid ordet procent! Jag tror jag måste omkoda mina tankar!

Just det. För … som i ditt språk … du talar om att ändra tankar om något … från negativt till positivt … för att ”det högsta goda ska komma till dig”. På samma sätt … kodningen byter helt enkelt sitt format av siffror för att sammanfalla med en positiv förändring av tankar, som blir kodningen i nästa andetag.

Så, denna kodning, stannar den någonsin upp då den har hittat en resonerande konfiguration av en tanke? Käre Gud, jag låter så intelligent!

Nej, den kan aldrig stanna upp. Som vi sagt är avsikten … den förändras med varje andetag … för i varje andetag, Käraste Själar … förändras också ni.

Vi anser att detta är tillräckligt att ta in idag.

Tycker ni? Min särskilda individuella kodning … för jag antar att jag har en? …

Riktigt …

… är på väg att explodera!

Långt därifrån … Även om, för att kunna tillämpa denna kunskap av din Energetiska Kodning, har den verkligen involverat sig snabbt … för att kunna förstå systemet.

Även om jag, Blossom Goodchild … inte har erkänt något alls av detta system?

Vad då? Du uppfann det ju!

Jag är ledig!! Cheer Ho! Ett mycket upplysande samtal … Nanu Nanu!

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...