Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 26 januari, 2022

Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 26 januari, 2022

Januari 25, 2022

B: Ingen aning om det här kommer att fungera alls. Jag har varit riktigt sjuk i två veckor, men längtar nu efter att säga hej för första gången i år! Hej!

 

GFL: Välkommen till dig Blossom. Välkommen alla ni på Planeten som fortsätter att tjäna sitt syfte i Varandet. Du känner inte att så mycket har förändrats sedan vi senast var i kontakt?

 

B: Det har verkligen tagit lång tid och om jag inte misstar mig så har fas två fortfarande inte kommit! Man undrar ju hur lång tid det ska ta … innan något vi hört kommer att ske?

 

GFL: Fast, även om ingenting verkar gå framåt… så gör det det. Så många framsteg görs som kommer att göra att tillståndet på er Planet förändras …  nästan som över en natt.

 

B: Men vad beror förseningarna på? Jag menar, finns det ingen där ute, någon som vet, som inte har berättat falska saker som vi trott på men som aldrig kommer? De Goda Killarna kan väl inte ha SÅ fel?

 

GFL: Det kan verka så. Fast, som vi alltid säger, ALLT ÄR INTE SOM DET SER UT.

 

ER IHÄRDIGHET MED ATT FRÅN JORDENS ALLA HÖRN HELA TIDEN SPRIDA ERT LJUS, OCH FÖRANKRA DET DJUPT OCH STABILIT INNE I KÄRNAN AV MODER JORD, ORSAKAR EXAKT DET SOM DET SKA ORSAKA.

 

Genom att ’hänga kvar’ … genom att fortsätta tro och VETA, att denna förändring kommer … tillåter ’stegen’ att ta plats och lämna sina spår.

 

B: Vilka steg? Vi känner ofta att det inte räcker med att bara rulla tummarna.

 

GFL: Fast, Blossom … lägg märke till skillnaden inom er. Se hur mycket starkare ni har tillåtit er att bli … på grund av VETENSKAPEN OM DET SOM FINNS … inombords… innerst inne.

 

MANTRATS KRAFT HAR INTE BARA HJÄLPT INDIVIDEN, UTAN ALLT.

 

ALLT! TÄNK PÅ DET!

 

ALLT.

 

VILKET MÅSTE BETYDA ”ALLT”.

 

ALLT SOM FINNS!

 

AV ER, VAR OCH EN… GENOM ATT NI UPPREPAR DEN HÄR KODEN OM OCH OM IGEN, BLIR DET UNGEFÄR SOM ATT BYGGA ERT EGET ”RIKE AV LJUS”.

 

B: Wow! Det känns ganska härligt. Jag gillar det!

 

GFL: Det är sant … om du väljer att det ska bli så. Som med alla saker … kan val av tankar, lägga mod till ens övertygelse, förflytta berg.

 

Hur många rapporter har du fått Blossom, om att detta mantra ”räddat dagen” för någon?

 

B: Åh, jättemånga!

 

GFL: Tänk sedan på att inte bara individens dag räddades, utan på en helt annan nivå, den räddades för många.

 

Förståelsen för Mantrat har nu blivit större. Man har sett och upplevt skillnaden det kan göra, men trots det så önskar vi att du observerar STORHETEN i det med en djupare förståelse.

 

I tidigare konversationer har vi bett er att föreställa er att många runt om på er Glob upprepar det samtidigt … och VETA vilken effekt detta har. Nu ber vi dig bli medveten om att det är för den FÖRENADE UPPLYFTNINGEN av inte bara de PÅ er Planet, utan även för de som inte finns på Planeten.

 

KODERNA INBÄDDADE I DESSA ORD GÖR HJÄRTAT STÖRRE … BLI STÄRKT … KÄNNER … SANNINGEN.

 

Om ni ännu inte har denna förståelse, då ber vi er att gräva djupare.

 

Varje gång detta Mantra uttrycks, så måste man VETA effekten av det. Inte bara hoppas att det är så för att vi sa det … utan VETA det eftersom ni kan KÄNNA att det sker.

 

PÅ EN SÄTT ÄR DET SOM ATT HÅLLA I DEN MAGISKA NYCKELN SOM LÅSER UPP ALLA DÖRRAR, TILL ALLA HEMLIGA RUM INOM ER.

 

FAST NI MÅSTE VETA … ATT DET ÄR SANT.

 

Hur långt vill ni gå på den här resan? Det är NI som ska ta den vidare. NI är de som genom att VETA … kan bygga in Styrka … kontinuerligt … till den tidpunkt då resonansen av dessa ord blir ert ’Svärd av Ljus’.

 

I varje omständighet … kommer dessa ord att ta er till en högre nivå av er själva och ju mer ni tillåter er att förstå hur en sådan GÅVA fungerar, desto mer förstår ni precis VILKA NI ÄR och VARFÖR NI ÄR HÄR.

 

JAG ÄR LJUSET.

 

JAG ÄR KÄRLEKEN.

 

JAG ÄR SANNINGEN.

 

JAG ÄR.

 

Många av er accepterar detta redan.

 

B: Ja, ni behöver inte övertyga mig. Det har tagit mig igenom så många prövningar och vedermödor och gör det fortfarande!

 

GFL: OCH NU, NÄR DU SÄGER DET … MÅSTE DU BLI DET.

 

DET ÄR BRA ATT KÄNNA KRAFTEN INOM DESS KODNING. MEN, NU ÄR DET DAGS ATT NJUTA AV ATT BLI DET.

 

DET ÄR STOR SKILLNAD … ATT SÄGA DET MED KÄNSLA OCH ÖVERTYGELSE … OCH SEDAN GÅ IN I LJUSET AV DESS SANNING OCH BLI DET.

 

B: Jag är inte säker på hur vi gör det … hur vi tar oss till nästa nivå? Jag kan andas djupt och gå inom mig, men för att veta sanningen, för att bli den … som ni försöker beskriva … det gör mig förbryllad. Jag menar, är det inte så att vi bara VET att detta är de vi är?

 

GFL: Jackpot … och ändå, med största respekt, skummar du bara igenom ytan av detta VETANDE. Vi vill inte att du ska tycka att detta är en förolämpning. Vi försöker bara hjälpa till att öka din KUNSKAP OM SJÄLVET.

 

Det gäller att skala bort lagren. Lager, som över tid har fått er att tro att när ni känner GLÄDJE … så ”tror” ni att du känner GLÄDJE. När ni känner KÄRLEK, så ”tror” ni att ni känner KÄRLEK. Ni ”tror” att ni VET alla dessa underbara känslor av Sanning men ändå, Kära själar, är det påhitt av er fantasi.

 

B: Hänger inte riktigt med. Så ni säger att när jag har känt Glädje, till exempel, så är det inte Glädje?

 

GFL: Det stämmer. Du tror att du känner GLÄDJE men när lagren tas bort … när dessa lager skalas bort … när ni begriper’, DÅ … kommer ni att känna GLÄDJE i dess rätta betydelse.

 

B: Hur då begriper? Hur tar vi bort lagren?

 

GFL: Ni börjar redan göra det. Ju mer ni går in i MANTRATS VÄRLD … desto snabbare försvinner ”showen av verkligheten” för att avslöja ”verkligheten”.

 

B: Jag hänger inte med!

 

Allt ni gör nu … allt ni förbereder er för … kommer att vara till stor hjälp när ”skrällen” kommer.

 

B: Skrällen?

 

GFL: Inte bokstavligt … men metaforiskt, skulle det vara en passande beskrivning.

 

NI KOMMER ALLT NÄRMARE DET SOM SKALL HÄNDA … DET SOM SKA FÖRÄNDRA ER VÄRLD FÖR ALLTID.

 

Vi ber er att låta allt missmod försvinna, och ERSÄTTA DET MED FÖRNYAD ENTUSIASM för det som komma skall.

 

Ni behöver inte hoppa ner i kaninhålen. Det enda som “helt enkelt” krävs av er, är att ni VET att Mantrat är er RÄDDNING … och allt som ni bestämmer er för att göra i ert dagliga liv … gör det med detta Mantra som vibrerar inom varje cell hos er Varelse.

 

Men, ta energin av det in i ett utrymme inom er som ni, fram tills nu, … inte har upptäckt.

 

B: Hur upptäcker jag det?

 

GFL: Genom att göra så.

 

B: Eh, inte till någon hjälp.

 

GFL: Fast det är det. Vi kan inte berätta var det finns inom dig. Vi kan inte berätta hur du upptäcker ”nästa utredning” av ”Dig”. Ändå kan vi berätta att det är lätt att hitta när man längtar … med/från …. Hjärtat … tar ställning … dedikerar själsjälvet … till ett liv i tjänst till/av Ljuset.

 

VAR OCH EN AV ER, KAN KÄNNA DETTA ‘RESONERA’ NÄR NI LÄSER VÅRA ORD.

 

VAR OCH EN AV ER VET ATT NI ÄR EN AV DE ”KALLADE” … OCH NI VET ATT VI KALLAR PÅ ER NU I LJUSET AV KÄRLEK … NI KÄNNER KALLET … LÅT DET HJÄLPA ER ATT KOMMA IHÅG DET NI VÄNTAT PÅ.

 

Kan ni inte känna att ni minns det?

 

ALLTID NÄRMARE FÖRÄNDRINGEN.

 

TAPPA INTE HOPPET.

 

MISSTRÖSTA INTE!

 

När ni stiger in i detta minne och ”hör oss” från er själ … då kommer ni att ”upptäcka” nästa nivå av magin i …

 

JAG ÄR LJUSET.

 

JAG ÄR KÄRLEKEN.

 

JAG ÄR SANNINGEN.

 

JAG ÄR.

 

B: Ja, det låter väldigt spännande.

 

GFL: Det är det och när ni gör det … när ni gjort det … kommer så mycket mer att bli meningsfullt för er … på så många fler nivåer … och ni kommer att förstå varför rollerna för Var och En på planeten måste spelas ut … innan ridån faller.

 

B: Tack Killar. Allt detta verkar vettigt för mig på en annan nivå/förståelse av att veta. Skönt att vara tillbaka. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...