Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 27 januari, 2019

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

27 januari, 2019

Hej på er Kompisar! Nu drar vi igång! Vad ska vi prata om idag som denna gång skulle kunna vara för vårt Högsta Goda?

Hälsningar till dig och till Alla. Dagens ämne beror i hög grad på hur ni accepterar det läge där ni placerar ert själs-själv, gällande vad det är redo att uppmärksamma.

Vilket innebär?

Gällande det skulle vi kunna prata om samma ämne om och om igen.

Och det gör ni!

Men huruvida det som vi erbjuder blir accepterat, och ifall det kan accepteras på ett behagligt sätt, varierar i hög grad beroende på … som vi säger, hur man positionerar sitt själs-själv.

När ni säger ’positionerar’ … så vet jag ungefär vad ni menar, men är inte det ett rätt udda ord att använda? Kan ni utveckla det?

Visst. Genom att ’positionera’ menar vi där man är beredd att ’placera’ självets Energier och inom denna placering … uppmärksamma djupet eller ytligheten i Sanningen.

Käraste själar, när ni VÄLJER att ta vad vi säger in till självaste kärnan i er Varelse, så kan det vara rätt livsomvälvande. Inte ännu så mycket av den kunskap som finns i överflöd, utan mer likt att förhålla sig till den enklaste informationen och att låta denna genomtränga … genljuda DJUPT INOMBORDS.

Hur skulle man kunna göra det mesta utav detta? Hur gör man det på bästa sätt? Några tips?

Vi skulle vilja säga att börja genom att VETA att denna överföring talar till ER! Till Var och En. ATT VETA att SANNINGEN kan verka vara enkel … för det är den faktiskt … och ändå, att I SANNING förstå detta … att I SANNING ta in den och BLI denna Sanning … gör det möjligt att man kan få omvälvande upplevelser.

Vi skryter på inga vis med oss själva. Vi förklarar de effekter som dessa ord kan få … när de tas till en annan nivå.

Ni förstår, Käraste Blossom, Käraste Själar … ni är aldrig långt borta ’Hemifrån’. Känslan … önskan att få Vara Fridfull … kan ibland förefalla mer bekymmersam för en, för att man inte kan finna den, än att inte leta efter den överhuvudtaget.

Ifall vi inte kom igenom med dessa meddelanden … så skulle ni ändå hitta en plats inom er som skulle leverera samma sak.

FÖR DET SOM VI ÄR … ÄR NI. DÄR FÖREKOMMER INGEN SKILLNAD.

Oj! Jag tror det finns skillnader! 1. Vi befinner oss i den mänskliga kroppen. Det gör inte ni. 2. Ni Vibrerar på en mycket Högre frekvens. 3. Ni verkar ha tillgång till mycket större kunskap. 4 … 5 … 6 … 7 …

Vi förstår ditt perspektiv … hur du resonerar. Men i princip så är vi desamma. Många av er uppskattar och vaknar upp till SANNINGENS djupare nivåer inom er. Många, så många, känner NU att de vandrar in till ett Klarare Ljus inom sig själva. Detta kan inte uppnås genom nonchalans och förebådande … det har ni insett och ni har ändrat ert perspektiv.

Så många lyckas komma fram till höjder som de inte varit medvetna om att fanns där och när de gör det … så KÄNNER de vad vi i åratal har talat om. Saker och ting på en själsnivå börjar låta vettiga. Att förstå självet – att utvidga hjärtat – håller på att bli verklighet, i stället för att ’Kanhända en dag … någon gång framöver.’

Käraste själar, ni befinner er så mycket längre fram. Mer än vad ni kan inse. Många av er kastas runt och slängs upp i luften som om ni var löv i en virvelvind. Ni kämpar för att förbli Jordbundna. DETTA ÄR EN GOD SAK. Det visar för er VISSHETEN om att DE HÖGRE ENERGIERNA nu slår igenom i en sådan hastighet att självaste er Varelses kärna ber er att sätta er upp och uppmärksamma det. Det kan ni inte göra.

Kan ni förklara vad det är som egentligen händer? Det är allt väl och bra att acceptera vad vi får höra från er och kanske från andra … för vi kan ’känna’ att dessa energier ställer allting upp-och-ner. Men skulle ni kunna hjälpa oss att förstå … vad/hur/varför … de äger rum? Vad är det inom dessa Högre energier som fullständigt plattar till oss, till exempel? Eller får en att känna sig så ’väck’ att man tror att man håller på att ’lyftas från Planeten’ för att kanske inte återvända?

Vi förstår din fråga och ändå är det svårt att besvara den. Vi ska naturligtvis försöka. Allting, som du vet, består av Energi. Det finns inget som inte är Energi och ändå Vibrerar allting inom en annorlunda frekvens för att göra det till vad det är. Ett bord skulle inte vara ett bord om det inte Vibrerade vid den frekvensnivå som skapade dess Energier … till att vara ett bord. Till denna specifika ’Energimassa’.

Den Energi inom vilken du i egenskap av en Människa vibrerar är naturligtvis mycket annorlunda. Den är inte nödvändigtvis av en HÖGRE vibration … men av ett annorlunda slag än bordet. Vi skulle här vilja tillägga att till och med bordets Vibration påverkas av de nya inkommande Högre frekvenserna.

Ja. Jag har alltid vetat när mitt bord har en misslyckad-frisyr-dag!

Du skämtar, Blossom. Men det STÄMMER.

Äsch, låt mig vara!

Allting på er Planet och bortom den ’höjs’ med de här nya Energierna.

Det låter knäppt, men är det så att till och med de energier som kommer igenom … och där de kommer ifrån, också höjs upp?

Exakt! Det är ett samarbete med Gudomliga Energier som rör sig uppåt därifrån de har vistats och befunnit sig … och som nu ’ger sig iväg på en flygtur’.

Försök acceptera detta faktum … att till och med Den Gudomliga Källans Energi också höjs upp.

Hur kan det komma sig? Den är ju redan ALLT SOM ÄR.

Verkligen, och ändå MÅSTE den, genom den Vibrations-omstörtning som denna höjning/detta skifte åstadkommer … uppfylla sitt syfte. Vilket är att höja Vibrationen i Allting … och ALLTING är Energi från den Gudomliga Källan.

Ni har hört om alla blickar som riktar sig mot er, er Planet … detta är varför! Det börjar med er! Det utgår ifrån er Moder Jord. Det är HON som är motiveraren, det ursprungliga fröet kan man säga … i detta Gudomliga Experiment som äger rum.

Jag tror att vi har talat en del om det här tidigare, men vänligen fortsätt. Jag förstår bara inte varför en sådan liten Planet som vår är navet, i uppmärksamhetens centrum. Med all säkerhet finns det mycket större Planeter än vår, som skulle kunna ta på sig detta och ha en större effekt.

Javisst, det finns mycket större Planeter. Men det finns inga MÄNNISKOR på dem. De har ’själar’ utifrån andra källor och variationer … i stora mängder … outsinliga … i ständig utveckling … i ständig förnyelse. Det finns ingen gräns gällande Planeter och källan till liv på dem … många är mycket mer utvecklade och avancerade än Planeten Jorden.

MEN, NI … DU … VAR OCH EN AV ER … HAR DEN GUDOMLIGA ÄRAN ATT VARA EN MÄNNISKA.

Många av er har ingen vetskap om detta privilegium. Ni anser att det är alltför svårt att befinna er i en mänsklig kropp. Ni klagar över att ni får uthärda så mycket och ändå, med all respekt … så befinner sig er Planet i sitt tillstånd på grund av Människans kollektiva medvetande. Den har kommit till detta ’livstillstånd’ genom varje själs Energivibration och tankar, i eoner av uttryck och Känslor.

Med all respekt, många är så snabba att döma … så ivriga att fördöma … så redo att ta till ursäkter. ’Det är mörkret som gör Planeten till vad den är. Det är inte jag. Jag är av Ljuset. Jag arbetar för Ljuset’ upprepar ni ständigt. Och JAVISST, det gör ni … det har ni alltid gjort … och ändå var det/har det varit ett medvetet val/en ansträngning att få uppleva det motsatta.

Ni vistas i en värld av dualitet. Hur annars skulle ni kunna URSKILJA Ljuset från Mörkret i sin egen fullständighet? Ni planerade detta lilla Spel och nu när det inte går som ni vill, så väljer ni att ge skulden till alla som inte har vandrat lika långt in till Ljuset som ni har gjort. Kanske ni ska sätta er ner när vi talar om följande för er … men de själar som ni pratar om vilka begår förfärliga grymheter gentemot sina bröder … gör det … för att detta är hur läget ligger till … detta är den markering som var och en har skapat … för att hela denna utgrävning ska kunna äga rum!

Ni har beställt in detta på ett fat … och nu vill ni inte längre äta av det!

Vi förstår att detta kan vara lite svårsmält …

Jag ursäktar ordleken!

Men detta är SANNINGEN … detta är varför det är synnerligen viktigt att …

Jag vet vilket ert nästa ord ska bli och jag är inte säker på hur många som kommer att tåla det och faktiskt hålla med om det ÖVERHUVUDTAGET!!

Vi går vidare för vi vet att någonstans inombords hos många … så kommer det att möta på förståelse och acceptans … samt uppskattning.

OK … kör till.

Vi försöker! Vi ler och vi är tacksamma för att få skapa Ljus av det som vi ska säga.

… Detta är varför det är av stor vikt att ’TACKA’ de själar som tappert tog på sig demonernas och de mörka karaktärernas roller.

Många kommer vid det här laget att säga: ’TACK?!’

Vi upprepar … ja, ’Tack!’

Förändra ert sätt att tänka, Käraste Själar och ni kommer att förändra er Planets vanor. Kanske de Högsta/Ljusaste/Klaraste av Själar frivilligt ställde upp för att sänka sitt Gudomliga Ljus, för att få undervisa?

Föreställ er det! Skulle ni genomgå en sådan uppoffring?

Nix! Nix och nix igen!

Om ni tror att detta som vi framför … skulle kunna vara en möjlighet … skulle det därför inte vara så att från djupet av ert Hjärta, så ’Tackade’ ni dem för deras enorma uppoffring? Tror ni inte att de behöver er Kärlek och förståelse långt mer än de flesta? För den smärta och det lidande som de har uthärdat, i och med att de har gjort det … ligger bortom er förståelse.

Därför säger ni att vi … som en … har bett om att detta skulle ske i vårt Spel?

Ja.

Men varför? Som Varelser av Ljus … i egenskap av våra själs-själv av Kärlek och Ljus inom vår kärna … varför, varför, varför skulle vi ens vilja stiga på en myra eller spränga en fluga med kemikalier för vår bekvämlighets skull, för att inte tala om … Kära Gud, förlåt oss … tortyr, misshandel och stympande för ens överdrift av girighet? Varför skulle vi VÄLJA att sänka oss så lågt?

För att få uppleva ALLT SOM FINNS ATT UPPLEVA.

Ändå förstår jag inte. På ett djupare plan VET jag vad ni säger. Men det är inget vidare roande Spel och i och med att vi Är av Ljuset, så skulle vi med all säkerhet inte önska få rollen av ett offer eller en förövare över någon?

Käraste Blossom … Det finns inget förutom Kärlek som existerar.

Med all säkerhet är det ett komiskt sätt på vilket vi har valt att uttrycka det.

Ett intressant sätt. Ett spel som ska spelas. Ett Spel att experimentera med. Det är vad Jorden är … ett experiment och ni är de som experimenterar!

Vi ber er att inte ta ombord det här … på sättet med skuld osv. För vi kan känna er Energi av acceptans i den Sanning som vi uttrycker.

Det finns ingen skuld som någon behöver känna. I verkligheten utanför … accepterandet ’utanför rutan’ av det som är … så anser man inte att ni gör så, nu i detta ögonblick.

När ALLT HAR FÖRÄNDRATS … när SAMTLIGA har höjts upp ’ur det experiment som gick alltför långt’ … bara från åsikten gällande ’vad som skulle kunna hända om’ … så kommer ni att se på/känna av allt som vi säger idag på väldigt olika sätt. För det kommer att betraktas från ett Högre perspektiv och bli förstått för vad det är.

Detta, Käraste Själar, är varför denna transformation är så enormt stor. Den har aldrig tidigare genomförts. Det är en risk som man var tvungen att ta.

Risk?

Faktiskt. Så, så, så mycket är involverat. Men som vi berättade i vår senaste kommunikation … SÅ ÄR DET KLART. DET ÄR ÖVER.

Ni är på väg genom de mörka tiderna och Ljuset är nu synligt i slutet av tunneln.

LITA PÅ OSS när vi säger … SPELET ÄR SLUT … SANNINGEN KOMMER ATT FORTLEVA.

Kärleken kommer att strömma in i era Varelser när ni lär er att acceptera, förlåta, uppskatta, uppmärksamma och gå vidare.

Det finns ett ställe där era själar en vacker dag kommer att vistas inom … ett Vibrationstillstånd av Varande … där ’allt detta som verkar vara så fel, så skrattretande, så orättvist’ … kommer att kunna ses för vad det är … ETT SPEL. Inget mer. Svårt att acceptera från er nuvarande position, det vet vi. Men när er själ har kommit fram till denna förståelse … när den har nått sådana Höjder … så kommer acceptansen av detta bli ett resultat av det. Detta är vad vi kan försäkra er om.

Häftigt! Full fart framåt! Jag behöver lite frisk luft. Det här året verkar vi ha ökat upp vår energi i dessa kommunikationer … Låt mig ta hatten på mig!

VAR MEDVETNA OM att vi kommer med så mycket Kärlek för er. Ni har nu nått fram till en ’plats’ där ni kan uppnå en större förståelse om VAD SOM ÄR. Annars skulle vi inte få fram sådana Sanningar. Var av strålande Energi och dela den varhelst ni befinner er.

Vi gör vårt bästa. I Tacksamhet. I Kärleksfull service. JAG ÄR. Pust!

 

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...