Den Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild – September 17, 2016

blossom-blog-new-short-1

Den Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild – September 17, 2016

 

 

Hej , Oh Ljusvarelser av enorm styrka ! Många njöt av förra veckans samtal om ämnet kodning. Det var verkligen intressant. Vill du fortsätta på den linjen i dag ?

 

Välkommen Ljusaste Blossom! Beträffande ämnet kodning kan det vara ett ämne för många samtal. Våra tankemönster laddas med frågor, som många vill ha svar på och vi vill inte förvirra och förvilla.

 

Jag är glad att vara förvirrad och förvillad, om du känner att det är rätt att fortsätta. Jag menar … till exempel … den kodning som är överallt … var exakt är överallt?

 

Vad anser du överallt för att vara?

 

Inom allt. Ändå är det bara i vår verklighet? Avser det andra dimensioner också? Eteriska sfärer etc.? Du för mig på villovägar, vilket jag är säker på.

 

Det gör vi faktiskt. Vårt positiva svar skulle vara att … i det, är manifestationens natur i sig själv. Därför, ALLT SOM ÄR … sammanfaller med dess ”förnämliga” koder. Vilket innebär att Energin av något … låt oss säga ”trä” … har en grundläggande kod. Den justeras, beroende på vilken typ av trä det är och var det är beläget och hur högt det väljer att vara … hur många blad … hur många grenar osv … Du kan se varför / hur detta skulle kunna vara förvillande!

 

Ok. Det innebär att koden finns i olika dimensioner?

 

Ja verkligen. Även om igen … om vi kanske skulle tala om parallella livets ”tider”… det kan vara samma ”träd” och ändå, eftersom det är i en annan Vibration … skulle kodningen vara samma grundläggande fundament … plus faktorn för Energi Vibration inom DETTA parallella ”rike”.

 

Jag känner ett behov av att fråga … Finns det inget slut på parallella liv?

 

Bra fråga och korrekt antagande. För … att göra det riktigt komplicerat … varje ny tanke kan föra dig in i ett parallellt liv.

 

Är varje parallellt liv i ett annat universum?

 

Nej, det är helt enkelt i / på en annan Vibration. Som till exempel, er Elementar verklighet. Den är ännu inom / runtom i världen, som inte kan ses på grund av olika / finare Energi Vibrationer, som Elementalerna finns i. Det är därför detsamma som att ”hoppa” till en parallell tillvaro. Du gör det hela tiden, men ännu är du mestadels omedveten om det.

 

Det är svårt att formulera den här frågan. Låt oss kalla det livet jag just nu lever i … L1. När jag hoppar in i L2, L3, L4 etc. följer samma kodning med mig … och anpassas … eller är det en annan ”dator” kodning helt och hållet? Om du förstår vad jag menar?

 

Vi förstår. Och ja … det är en annan dator, som kodar, för det är i ett annat Energisystem.

 

Detta hoppande ämne är mycket förvirrande.

 

Men så enkelt att du inte ens behöver veta att du gör det.

 

Jag förstår inte hur man kan hålla på och hoppa med varje tanke … eftersom betyder det, säg … min man hoppar in och ut och över med mig under bara en konversation?

 

Vi ser komplikationen av att ”försöka” förstå. Låt oss uttrycka det så här för att hjälpa. I en film har du små scener … det är ”action”, sedan det är ”klipp” … En Liten ”ram” har skapats, som kommer att ingå i en stor film. Så är det ungefär. Men återigen ord är så otillräckliga, när man rör sig in och ut ur liv.

 

Du förstår Blossom, det handlar om / omkring ENERGI. Eftersom allt ÄR Energi. Ändå Energi … det rent grundläggande elementet i det … ÄR KÄRLEK.

 

KÄRLEK ÄR DEN ULTIMATA ENERGIN av allt som är.

 

Därför är allt som härrör från denna grundläggande Sanning kommer från den Högsta intelligens som finns. För dig på denna plats i din tidslinje … är denna intelligens obegripligt. Det är obegripligt. Man kan inte föreställa sig. Ändå säger vi till dig … Livets dans i sig självt är ständig förändring och förbättring av sig själv.

 

Bara för att stoppa dig där, så att vi kan försöka och hålla oss på rätt spår. Vi har, genom filmer etc. letts att tro att hoppa genom en portal eller virvel för att komma in i en annan tidszon eller parallell tillvaro. Men du säger det inte är så?

 

Nej, det säger vi inte. För det finns olika grader av ”hoppa”. I brist på ett bättre sätt att uttrycka det.

 

Det är din ”varje rörelse, varje tanke” examen … och det är din fysisk extraktion av någonstans du kanske eller kanske inte har varit förut.

 

Vad är skillnaden?

 

En stor del.

 

Detta har gått lite för långt ner i kaninhålet för mig att följa med för att vara helt ärlig. Jag är inte säker på att jag förstår detta.

 

Det är verkligen av stor omfattning och kanske lite för intensivt för oss att förklara.

 

Om jag var en vetenskapsman eller fysiker, skulle du då kunna förklara?

 

Det spelar ingen roll vad man gör Blossom. Det är mer kravet på att kunna sätta sig in i helt enkelt bildade ord, något som är så intelligent i dess funktion och koder som inte ger någon mening!

 

Du har rätt där.

 

Faktum är att …

 

Nu kör vi …

 

Detta … allt detta … att du är … som du vet … världen som du anser dig att fungera i … existerar inte … i reala termer. Allt finns i din fantasi. Vi skulle kunna säga … för att hjälpa dig … det är ett stort TV-spel?

 

Ja. Jag har hört talas om detta. Detta är inget nytt … i att det är en illusion … även om jag inte kan och inte förstår det … Jag kan dock acceptera det.

 

Därför, kapacitet på alla nivåer är bara en ”switch” i tanken inom detta Spel eller hur?

 

Fråga inte mig !!

 

I ett videospel kan du programmera olika nivåer på samma nivå. dvs. Lätt, medium, svårt … och du anpassar dig därefter. Ändå är det bara en omkoppling av en knapp för att ”ge dig vad du väljer”.

 

Du lever ditt liv genom val. Allt som kommer till dig, allt som händer dig är på grund av de val du gör … genom tanken. Ingenting är hugget i sten. Du ändrar dina koder efterhand … som du experimenterar … som du upplever … som du lever … som du älskar.

 

Och ändå, dessa koder existerar egentligen inte?

 

I Spelet gör de.

 

Ändå existerar inte Spelet?

 

Inte i verkligheten.

 

Var då.

 

I dina tankar.

 

Hur kan det vara att sinnet förmår sig tro att jag är en fysisk varelse i verkligheten?

 

Eftersom det är programmet. Det är det Spel du har valt att vara i … just nu.

 

Hur långt går detta Spel? Fungerar det inte längre då jag tar mitt sista andetag på jorden?

 

Absolut inte.

 

Oh, skjut mig nu!

 

Blossom … du har gjort ett gott jobb så här långt!

 

Så när kommer det att sluta? När vi når sista rutan på bordet?

 

Det behövs inte. Men vi säger inte att du inte kan komma in och ut ur Spelet … när du väljer att samexistera i Högre Vibrations världar, som bara observera Spelet och inte deltar.

 

Tja, det är vad jag menade när vi går över.

 

Ändå, när vi går till ”verkligheterna” på den tanke ”nivå”, som du väljer att flytta in i när du går över.

 

För var och en är varje individs övergång unik. För varje individ är unik … i sin egen tanke … i sin egen historia.

 

OCH beroende på vars och ens förståelse av att Vara eller inte Vara en FULLSTÄNDIG deltagare av / i Spelet … kommer att avgöra om de är kvar i Spelet eller inte, när de gör övergången genom ”den jordiska Vibrationen …… eller inte!

 

Droger … Jag behöver mer droger!

 

Kan vi säga här … att ta dig tillbaka till jorden …

 

Förlorade min fallskärm !! Förlåt!

 

Allt detta … allt detta som vi talar med er om … SPELAR INGEN ROLL

 

Ditt huvudsakliga syfte för/av din existens är att lära KÄNNA SIG SJÄLV … och det innebär …

 

ATT VETA KÄRLEK.

 

ATT VARA KÄRLEK.

 

Alla dessa försök att förstå om koder och dimensioner är verkligen onödigt i detta skede av Spelet. Om du förstod allt … vilken skillnad skulle det göra? Vill du ändra kodningen? Nej. För det gör det själv. Vill du hoppa in i en annan livstid? Nej. För du gör det utan att ens behöva tänka.

 

Vad finns det att förändra?

 

Endast … någonsin … alltid … dina tankar om vem du är. Fortsätt att ändra dem till en mer Kärleksfull, mottagande, givande, förståelse, mer medkännande sätt att ÄLSKA DIG SJÄLV.

 

Det är allt du behöver göra. Det är allt du är här för att göra.

 

För att göra så … då ändrar du koderna så dramatiskt … att koderna själva sedan flyttar till en annan nivå … en annan kategori … en annan frekvens av nummersekvenser som vibrerar vackert, så att de matchar dina ständigt upplysta hjärtan.

 

I grund och botten … något jag insåg för många månar sedan … för att få kläm på detta Spel … för att få bukt med det … och spela det enligt min bästa förmåga … allt jag behöver göra, är att spendera varje särskilt och varje ögonblick i Kärlek. Jag behärskar det ännu inte … övning ger färdighet!

 

Du har slagit huvudet på spiken.

 

Japp och efter dagens session, det krävdes något för att slå mig i huvudet för att föra mig tillbaka till mina sinnen! Älskar dig mycket! Och i Tacksamhet för din KÄRLEK.

 

Vi har alltid var och en i ” i åtanke ”. Var till stor GLÄDJE. Underbara förändringar väntar på att hälsa på dig … längre fram.

 

Japp , så jag ska bara fortsätta gå mot LJUSET och KÄRLEKEN. xxx

 

 

 

Gör varje dag till en LYCKLIG MÄNNISKO DAG ! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

 

Vänligen besök åter Invokationen ” Vi är Spel Förändrare ” när andan faller på … för att hålla er Energi så HÖG som möjligt.

 

 

Länken för att kunna få tillgång till alla mina YouTubes är http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Hemsida : Blossom Goodchild

 

Länken för att kunna få tillgång till alla mina YouTubes är

http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

Du gillar kanske också...