Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 5 juni 2020

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 5 juni 2020

Vid tiden för kanaliseringen av dessa två samtal så fick jag kämpa med ”mitt tillstånd” (som ni kommer att förstå!) Jag känner mig mycket Klarare nu. Ni kan tycka att kanaliseringen tolkas bra, men ”jag” var helt borta och beslutade till sist att avsluta fast lade ut den ändå, av skälet att hjälpa andra som kan känna på samma sätt. Jag ber er förlåta mitt ”uppskov”… jag vet bättre, men förstår det inte alltid! Tack.

(Torsdag 25 juni)

Hej igen. Det finns så många frågor som folk vill att jag ska ställa till er, även om jag tror att jag vet var vi står i detta ärende, genom allt ni tidigare sagt. Så många frågor jag vet att ni inte kan ge svar på, för att vi inte ska veta allt ännu. Det lämnar oss ganska svävande, och även om ni bad oss ​​vara uppmärksamma på allt som kommer till vår medvetenhet, så har jag ingen aning om vad som är sanning eller inte. Det gäller för många. Så mycket spekulationer också om tidpunkten för det hela. Ni säger att ni inte kan ge oss någon tidsram … men andra kanaler (från det folk har skrivit till mig) säger fem till tio år, för att allt ska komma dit det är menat. Om så är fallet … så vill många bara “hoppa av” eftersom de känner att de inte kan hänga kvar så mycket längre … i denna väntan, väntan, väntan. Lite visdomsord skulle uppskattas. Och ja, jag vet att vi varit på det här tåget förut. Men det är så jag och många andra känner just nu.

Älskade Blossom, Älskade Själar på Jorden … Vi förstår att ni känner att drivkraften har dalat jämfört med tidigare i år, när vi uttryckte ”detta är det”! Entusiasmen … har avstannat för vissa. Men …

Jag vet vad ni kommer att säga och antagligen gör många läsare det också … ’Om ni kunde se det ur vårt perspektiv etc, och visste vad som händer bakom kulisserna, så skulle vi inte känna så här’ … eller hur?

Korrekt.

Men nu är det så att … vi inte kan se det ur ert perspektiv och vi vet inte vad som händer bakom kulisserna … och även om vi tror att vi gör det … så har vi inga bevis på något av det. Om det skulle vara så att detta enorma tillkännagivande ni talar om, inte kommer förrän kanske om något år … då … känner jag att vi alla på allvar skulle sjunka ner i Träsket, vilket inte skulle vara till stor hjälp ur Kärlekens- och Ljusets perspektiv. Jag var lite ovillig att kanalisera idag/ den här veckan … på grund av … med största respekt, att jag visste att det inte skulle finnas något mer ni skulle kunna säga just nu, förrän något nytt dyker upp.

Blossom … var finns dina strömbrytare?

Mina vad?

Dina strömbrytare? Var finns triggern som väcker din Varelse så att den Tänds upp?

Begravd under en trave förvirring! Ju mer jag ”hör talas om” desto mer förvirrad blir jag. Ingenting verkar vettigt. Jag känner mig som halvt på, halvt utanför från Planeten. Ibland känner jag att det bara är för mycket att ta itu med, och därför blir det ”vem bryr sig”. Jag berättar inte detta bara för att beskriva ”mina” känslor, utan för att berätta hur många känner (jag kan inte tala för alla förstås.) Ni säger att det kommer att bli ett stort tillkännagivande, ännu en nedstängning, fast ni kan inte säga när. Är det nästa år eller nästa månad som gäller? Visst måste ni veta dessa saker? OK, nu har jag fått beklaga mig … Jag överlämnar mikrofonen till er.

För vilket vi tackar dig. Vi uppskattar din ärlighet, Blossom. Det är bra för oss att veta hur man känner sig när man befinner sig mitt i allt.

Det andra nedstängningen kommer att bli innan året är slut … liksom tillkännagivandet.

Tack. Ska vi börja sticka en tröja medan vi väntar eller bara ha en mysig testund?

En mysig testund. Kära själar … ni känner er kanske som om ni blivit lite ”svikna” igen? Så är det inte. Vi har förklarat att allt måste finnas på plats för att den största Plan NÅGONSIN ska kunna gå framåt smidigt. Ni har väntat så länge … ni kan vänta lite till. För vi har också berättat om framtiden som kommer att ha så ”fullt ös”, att ni ibland önskar att ni var tillbaka i denna ”stillastående” fas.

Varför känner jag mig så ”utanför planeten”? Varför känner jag att jag inte bryr mig?

Because you are stuck in limbo it feels. What is taking place is SO HUGE and yet, is it that you feel you are not involved?

Eftersom det känns som om du sitter fast i limbo. Det som sker är SÅ STORT, men det känns ändå som om du inte är involverad.

Åh, jag vet att vi är det. Vi är tänkta att vara starka och skina med vårt Ljus. Det är vad vi gör. Ändå verkar ingenting förändras, så våra batterier tar slut. Jag kommer nu att sluta klaga och ta upp det en annan dag … när mitt humör är i mer i linje med er kärleksfulla energi.

Vänta. Med respekt … vänta. Ta ett djupt andetag och låt vår kärlek fylla ditt Vetande.

Jag tog fem andetag men är ändå inte riktigt på humör. Tack ändå! Bra försök!

OK … så det är nu en vecka senare … Känner mig bättre än den senaste tiden, så låt oss fortsätta.

(2:e juli.)

God morgon mina vänner. Kan vi rocka på, som vi säger här nere?

Hälsningar av Högsta sort till Var och En.

Låt oss börja med något som kan vara Stort. Det cirkulerar ett foto på en enorm LJUSPELARE över New York. Detta är definitivt mer likt den ”syn” ni visade mig 2011 med de vackra väderpelarna. Så, skulle ni säga att detta är en sådan?

Verkligen. Det säger vi. En av de många som kommer. En av de som kommer att skicka en fusion av medvetenhet över ett stort område.

Varför just på denna plats?

Varför inte? Som vi sade för många år sedan … dessa LJUSPELARE innehåller en energi … en intelligens … och mycket Kärlek.

Due to the gentleman who offered so much of his Love to assist all, we understand one can now

På grund av den gentleman som erbjöd så mycket av sin Kärlek för att hjälpa alla, förstår vi att man nu kan finna allt vi sagt om sådana pelare mycket enkelt.
* Något vi hedrar honom för.

Så är det troligt att dessa kommer snart eller vart tredje år, eller så?

Det kommer mer framöver, vi kan inte ge några tidpunkter eller datum.

Den ni visade mig i mitt huvud för många år sedan, ”rörde sig” över himlen.

Verkligen. Fast ett steg i taget. Låt sinnet absorbera de initiala som är statiska och sedan de andra när ni är redo, då mer än en börjar sätta sig i rörelse.

Kära själar, vi har talat med er om underverk som kommer att komma under dessa tumultartade tider.
UPPLEV DEM
KÄNN DEM.

De kommer av skäl som inte bara lyfter upp, utan är säkra tecken på Vetskapen om det som kommer.

Det är verkligen något positivt. Jag känner till en hel del själar som förbereder sig mycket för allt som kommer … och som ni förstår från vår tidigare chatt … jag är inte förberedd! De agerar verkligen tillsammans och jag känner vördnad för dem.

Bekymrar det dig?

Jag känner att jag borde veta bättre och jag gör det! Men mina gummistövlar sitter så ‘fast i leran’ och de drar ner mig!

Dessa tider du upplever är av den djupaste frigörelse. Vissa gör det ”för andra” som inte kan.

Japp. Det känns så ibland. Det verkar som om sömmarna rämnar!! Det uppstår en djup sorg/ misstro i mig när jag ser så många ”falla i fällan” av det de matas med. Det är det jag tycker är så svårt. Varje cell i mig protesterar så starkt, när jag ser så många som övertygas av lögnerna.

Älskade Lady Av…

Oh dear! Why are you struggling for a word? LOL.

Kära nån! Vilket ord letar ni efter? (Skrattar högt)

För att få dig att göra precis det … få dig att le … Lady av Ljus…

Puh!

Anledningen till att du och många andra tycker det är så svårt, beror på att så mycket av det som sägs inte är sant … och för att … DU ÄR! Det går emot strömmen. Det är därför.

Några förslag? Var snälla och säg inte ”Lyssna inte på det”. Jag försöker att inte göra det. Ändå, 1. man måste vara medveten om vad som händer och 2, min inkorg är full av frågor och oro över det hela. Så lite svårt att undkomma!

Allt vi kan föreslå är att du fortsätter att upprepa Mantrat.

Jag gör det! OK. Låt mig upphöra med denna klagan nu, och istället bli ljus och solig, eller?

Vi kan det … Vi är det … Kan du?

Osäker om jag ska vara ärlig. Jag blir så frustrerad. OK. Ändrar min attityd nu. Mina vänner … över till er på den soliga sidan av gatan.

Tack så mycket. På denna sida gatan lyser solen. Luften är fräsch. Så mycket kärlek strålar från Var och En. Många leenden. Erbjudanden av kärlek och glädje. Kom över Blossom, kom över!

Vet ni inte att min GPS inte fungerar …

FINN MED HJÄRTAT.

KÄNN MED HJÄRTAT.

Många, så många är här med er alla. Strålar sin Ljusa Kärlek till Var och En. Hjälper till att lyfta era tyngda hjärtan, och tar bort den negativitet som förvirringen orsakar.

Ledsen killar, det funkar bara inte för mig. Det verkar som om det orsakas av ”utrymmet” jag befinner mig i, som gör att jag bara inte kan förändras tillräckligt mycket för att kunna få till vårt vanliga flöde. Så jag kommer att stoppa igen. Beklagar det. I tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...