Den Galaktiska Ljusfederationen via Inger Noren, 4 juni, 2020

Den Galaktiska Federationen via Inger Noren

4 juni 2020

 

Det är av stort intresse vi följer utvecklingen av Jordens och människornas uppstigning och utveckling. Människorna börjar nu så smått leva sina liv och försöker gå tillbaka till sina vanliga rutiner och även arbeten. Emellertid är ingenting sig likt längre. Allt är förändrat och nu kommer en ny verklighet för människorna. Tyvärr har det utvecklats med rasdemonstrationer på många olika platser i världen. Det betyder att det kommer att bli en väldigt besvärlig tid för människorna.

Var beredd på att det kan bli brist på vissa varor då detta manifesterande urartar till mycket plundringar av mataffärer med flera. Försök att endast hålla ert lugn i denna period. Många människor blir väldigt rädda, arga och många dras med i detta farliga utbrott av manifestationer.

Det kan vara bra att samla en del varor om det blir en nedstängning av butiker. Man behöver inte hamstra utan man bör tänka på andra. Att även förvara vatten som är en nödvändighet i det vardagliga livet.

Det kommer mer avslöjanden om hur landet har skötts av ledarna i landet. Detta är en farlig situation och de flesta oroligheterna infaller i storstäderna. Att bo på en mer avskild plats från storstäderna är att föredra.

Avslöjandena kommer att bli fler angående den tidigare ledningen, men även inom den medicinska industrin. Vården av de äldre i samhället kommer även att avslöjas hur det har skötts av de ledande i landet.

Det kommer att bli en väldigt turbulent tid för alla och nu är det viktigt att ljusarbetarna är tillgängliga för människor som är rädda, arga och upprörda. Stå i ert ljus och ni kommer att kunna ge de människor som inte har haft en aning om vad som hänt en lugn och stark väg-, och rådgivning.

Med kärlek från den Galaktiska Federationen

 

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

You may also like...