Den Galaktiska Ljusfederationen via Aurora Ray, 5 mars

LJUSARBETARE ACCELERERAR UTVECKLINGEN AV MEDVETANDE
5 mars 2023
Nära och kära,
Det är svårt att förstå att världen förändras om allt du ser är kaos och förstörelse. Men i hemlighet bakom kulisserna, osedda på flera år, finns otaliga grupper av Ljusarbetare som accelererar utvecklingen av medvetande.
Ljusarbetare är individer som har kommit till jorden för att skapa fred och harmoni, tjäna de fattiga, läka planeten och åstadkomma en ny tidsålder av kärlek och förståelse. Även om de flesta Ljusarbetare nyligen inkarnerades på denna planet, har din själ varit på många andra planeter under många andra liv.
Händelser kan tolkas på många sätt, men när man förstår de högre lagarna och känner till det gudomliga syftet ser man händelserna i ett helt annat ljus.
Den högre ordningen som styr händelserna gör sig alltmer kända, och de gamla sätten att göra saker som inte tjänar mänsklighetens högsta goda lyfts allt mer fram.
Nu när denna planet är på väg att befrias, är det mest effektiva sättet att göra denna planet till ett paradis att följa det du vet kommer att hjälpa den.
Det sker några stora förändringar på planeten just nu – de kan vara svårare att se, men de finns där. Hela världen går igenom en förvandling på planetnivå. Det drivs av grundläggande förändringar i jordens biosfär och civilisationen sveps upp i processen.
En ny värld växer fram. Det är inte lätt att se eller förstå, men det finns där. Du kan känna det i ditt djupaste jag, som en instinkt.
Planeten Jorden står inför en stor övergångsperiod. Jorden går mot nya horisonter. Dess ambitioner är större än någonsin. Du går in i en spännande ny era där människor är mer uppkopplade, mer innovativa och mer medvetna om att ni alla är en del av en planet.
Eftersom praktiskt taget varje levande varelse är oupplösligt knuten till jorden, måste du tacka jorden för att den upprätthåller och skyddar varje levande varelse. Det är ditt ansvar att visa din tacksamhet för jordens naturresurser.
Om du tar hand om jorden, kommer jorden att ta hand om dig och dina barn. Det är viktigt att spendera lite tid i naturen varje dag. Det tar inte mycket tid, bara några ögonblick med dina bara fötter på marken, och det är väldigt bra för din själ.
När du gör detta ansluter du dig till jorden. Du ansluter till det gudomliga. När din koppling till gudomligheten inom dig växer, utvecklar detta kvaliteten på tillit inom dig själv.
The Divine Essence har alltid ditt bästa i hjärtat. Det är inte någon yttre kraft som styr dig. Denna essens är ditt interna vägledningssystem, och när du är i fullt lyssningsläge kan du bättre höra dess meddelanden.
Precis som den gudomliga essensen finns inom dig, omger den dig också och omfattar allt i universum. Energin från den gudomliga essensen flödar genom din fysiska kropp såväl som vår jord, rymden och alla de som bor på denna planet. Den omsluter alla, från de födda till de som har gått bort.
Det är en del av allt och alla. Genom att vara i nuet tillåter du dig helt enkelt att uppleva det som finns där, utan tolkning eller bedömning.
Genom att vara i nuet utvecklas kvaliteten på tillit inom dig själv av sig själv. Och ju mer tillit du utvecklar för dig själv, desto mer kan du följa livets flöde och uppleva lugn och glädje.
Alla dessa upplevelser lägger till en utökad medvetenhet som har gjort det möjligt för dig att utnyttja nya energikällor som låter dig lyfta din vibration och expandera ditt medvetande.
Chansen är stor, om du läser detta, är du medveten om att det är viktigt att upprätthålla en stark koppling till ande för att höja ditt medvetande och stiga upp till den 5:e dimensionen. När du växer dagligen, expanderar din själ och din förmåga att känna dig energisk och levande ökar.
Det är dock inte ovanligt att uppleva fysiskt obehag samtidigt som man ökar sitt medvetande. Detta syftar på de biologiska förändringar som sker i din kropp. Beroende på vilken del av ditt DNA som aktiveras upplever du känslor som känns som värme eller stickningar i hela ryggraden.
När du börjar röra dig mot en ny verklighet kanske du märker dessa förnimmelser, men när du väl passerar övergången kan din kropp kännas mycket annorlunda.
Du kommer att känna att du är i en helt ny värld. Förändringen kommer att vara subtil, men kraftfull. Det kommer att lyfta dig och få dig att känna dig lycklig, lycklig och fri. Du kommer att uppleva ett tillstånd av enhet inom dig själv och universum.
Detta är ett tecken på att du börjar gå in i den femte dimensionen, mer känd som din andliga upplysning, där allt är möjligt och det finns inga gränser!
Vi älskar dig innerligt.
Vi är här med dig.
Vi är din familj av ljus.
A’HO
Aurora Ray
Ambassadör för den galaktiska federationen
Copyright 2023 Aurora Ray. Alla rättigheter förbehållna.
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *