Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 15 juli 2019

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 15 juli 2019

Per Staffan 16 juli 2019

Blossom Goodchild (channeled messages)

God morgon! Jag fortsätter … Ni har ofta talat om ”upp-och-nedvändhet ” I våra nyheter har det avslöjats att ledaren för den största barntraffickingorganisationen i världen har arresterats, vilket kommer att leda till att många ”kändisar” avslöjas för att de har begått hemska brott. Är detta det som ni har talat om? Tack.

Välkommen Älskade Själar. Vi finner oss allt närmare era tankar och känslor … för ju närmare vi kan ”ansluta” till er alla, desto mer kan vi förstå saker från ett Jordiskt perspektiv. Vi kan ”läsa” era tankar tydligare, nu när Energierna sätter sig och blandas.

Sätter de sig? Det känns inte nödvändigtvis som det.

Ja. De första har gjort det … vilket har skapat en tydligare väg. Ändå ska Energier som rullar in fortsätta i ett flöde som sipprar igenom nu … för att lyfta upp er … bygga upp er … och bana väg.

Vi ska ta upp din fråga först och främst.

Det är verkligen detta som vi har talat om. Arresteringen av den här gentlemannen har/kommer att öppna den största burken av härskna maskar … och avslöja mekanismer som man inte skulle kunna föreställa sig ens i sina mörkaste mardrömmar. Det är därför vi ber dig att …

HÅLLA FAST VID DITT LJUS …

FÖR ATT LYSA I ERA SANNA FÄRGER … för när sådana ”nyheter” presenteras och förmedlas till allmänheten … kommer det säkert att vara nödvändigt för er att göra det.

Ett tag … kommer det att finnas mycket ”gallrande” beträffande vad som kan och vad som inte kan avslöjas. För många kommer verkligen att vara så förfärade att det finns risk för mycket uppror bland folket. Människor, som vi har sagt, vet inte vad de ska tro är sant … för i mycket verkar det bokstavligen vara omöjligt för en människa att sänka sig till sådana nivåer.

Det finns många kändisar som fruktar för sina liv och inte vet var de ska gömma sig för att vara säkra.

Ändå är det en lag att du skördar vad du sår och får vi säga, några av de frön som har såtts av så kallade folk av status, ligger långt ifrån vad man skulle eller kunde möjligen förvänta sig.

Så mycket skall bli exponerat och när det blir det … ska detta öppna upp för något annat. För det är inte bara nämnda barnmisshandel/trafficing som skall komma ut. Allt detta ska leda till att man upptäcker att man har manipulerat ert folk. Vi skulle gå så långt som att säga … ”Ert folks slaveri”. De med mycket makt och pengar har utnyttjat sin position och nu måste de hantera följderna av detta.

Vi kan utan tvekan säga… det kommer inte bli en vacker syn.

Allt detta låter ganska hemskt och ändå har ni förberett oss för sådant under en lång tid och nu verkar det som att det är här.

Och det är därför, Käraste Blossom och alla andra … som vi har fortsatt att duscha er med vår kärlek och uttryckt det grundläggande behovet av att ni upptäcker LJUSET SOM NI ÄR.

För utan den KUNSKAPEN inom er själva blir det mycket svårt att klara de kommande dagarna … för de kommer att träffa er som ett ton tegelstenar.

Vänligen FÖRSTÅ att vi inte försöker vara negativa … vi förbereder er helt enkelt … för det här är inte en liten sak som bara kommer att rulla förbi.

DETTA är början på FÖRÄNDRINGEN … på ett sätt som kan upplevas påtagligt. Det kommer inte att finnas flera ”Ja, jag tror det när jag ser det” … för som prövningarna som redan har ägt rum ska avslöja … går det inte att gå tillbaka nu och er värld håller på att stå på huvudet.

Återigen … det är vår avsikt att fortsätta att uttrycka den ABSOLUTA NÖDVÄNDIGHETEN av att er styrka ska lysa igenom.

När saker kommer ut … när själar inte kan hantera dessa saker …

DET ÄR DÅ NI MÅSTE KOMMA IHÅG VILKA NI ÄR OCH VARFÖR NI KOM.

 Det är då ni skall fortsätta att säga det här till er själva om och om igen …

JAG ÄR LJUSET, JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR.

Upprepa detta om och om igen inom din Varelse … för det ska inte bara ge dig styrka … det är anropet som går ut i det som finns bortom för att samla ihop era stammar och VARA ETT.

 EN FÖRENAD SJÄL AV KÄRLEK.

Och genom detta VETANDE kommer ni att uppmuntras … och ni ska känna Kärleken och uppbackningen från alla Änglar och Ljusväsen och källor från andra världar.

För de har också väntat på att få höra detta anrop … från er!

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR.

Miljarder av Ljusstyrkor från ”Överallt” ska hörsamma ert anrop och komma och förena sig med er.

De har också förberett sig för den här tiden …

OCH DEN ÄR HÄR, KÄRASTE NI … DEN ÄR HÄR.

Det verkar långsökt! Mitt hjärta bara fladdrar. Kan jag fråga var ni står i allt detta? Bara ifall vi behöver strålas upp!

Vi är med er 100%. Hela vägen.

För detta är vad vi har förberett er för. Vi skulle verkligen inte känna att vi har gjort vårt jobb om vi skulle försvinna sedan!

Det är skönt att veta!

Vi ska vara där vi alltid har varit … i era hjärtan.

Jag antar att det jag frågar är, inom allt detta … när alla dessa ogärningar kommer ut i det öppna och uppror och upp-och-ner-situationer etc. äger rum … kan vi förvänta oss någon ”konkret” hjälp från er?

Det kommer verkligen finnas ”tecken” på vad som skall komma. Tecken, inte bara från era himlar, utan andra fenomen också.

VI ÄR I DETTA TILLSAMMANS.

När ni säger andra fenomen, vad menar ni?

Inom detta, med denna styrka som ni tar fram… ska ni också tillåta er att ”gå djupare in i ert Sanna Väsen” … vilket ger er ”Krafter och förmågor” som har varit sovande.

Förbaskat … Jag visste att jag inte skulle ha kastat ut min superwoman dress!

Psykiska förmågor … Läkande förmågor … ”Kunskaper” som ni inte visste ni hade ska vara i framkanten på era dagliga rörelser.

Det kommer att se ut som att ”träningen” är över … (för att ha ett sätt att beskriva det) och ni LJUSKRIGARE är redo att nu gå ut i fält.

Ni har förberett er för detta, så länge.

Ni har väntat så flitigt.

Ni har haft tider när ni trodde att ni skulle ge upp hoppet och ge tappt.

Men här är ni … REDO!

NI ÄR REDO.

ALLT ÄR PÅ PLATS.

Denna väntan har varit relevant för att pusselbitarna skulle sätts på plats och bilden, även om den inte är den vackraste … är komplett.

ÄNDÅ, LÅT OSS SÄGA DETTA OCH DET HÄR ÄR MYCKET VIKTIGT …

Även om det som uppenbaras kommer att kännas så grymt och ”överväldigande” … för det KOMMER ATT få era sinnen att explodera, Käraste Ni…

VET MED VARJE PARTIKEL I ER VARELSE … ATT DET SOM ÄGER RUM ÄR NÖDVÄNDIGT.

DET MÅSTE GÖRAS.

DET MÅSTE KOMMA UT I DET ÖPPNA.

DET MÅSTE RENSAS UT.

 För att ni ska kunna FLYTTA IN TILL DET GYLLENE LANDET.

NI ÄR I DET NU. Men mörkret måste lämna nu för alltid … och det skall det.

Uppenbarande för er … Öppnar upp för er …

DET GYLLENE SKIKTET AV LJUS som ni nu är fria att leva inom.

DET GYLLENE SKIKTET AV KÄRLEK som blev begravt på er Planet för eoner sedan.

Den rättfärdiga och passande Energin av er Gudomliga Moder Jord skall återigen HÅLLA SIN EGEN.

FÖR ATT LYSA.

FÖR ATT FRODAS.

FÖR ATT DRÖMMA.

FÖR ATT ÄLSKA.

FÖR ATT VARA.

Käraste Själar … VAR er själva

Ärans ögonblick är över er.

Som vi har väntat, liksom ni … på att vara så nära.

Jag kan verkligen känna den energin dunkande genom mitt Väsen. Några andra råd?

LITA PÅ ER INTUITION.

Fråga dig själv om det du presenteras är Sanning eller lögner?

Gör detta genom att ta några djupa andetag och KÄNN vad ditt hjärta säger till dig.

Det här är det enda sättet som du kan VETA.

Ibland har jag försökt att göra det … och jag är fortfarande osäker.

Andas då lite mer … Sitt med det under en längre tid … och be om att svaret ska kännas av dig.

Det kan finnas mycket konflikt och diskussion bland många om vad som är Sanning och inte bara det … det korrekta sättet att hantera den på. För så mycket ilska och hat kommer att komma upp till ytan för många … Och det är DITT LJUS OCH DIN KÄRLEK som behöver balansera ut dessa Energier.

Vi förväntar oss inte att ni inte upplever det här för er själva … för det kommer att bli mycket grävande i er ”kunskapsbas” för att ”förstå” den större bilden och ännu mer förståelse krävs för att kunna ”Förlåta från ert hjärta”.

Ja. Jag vet att det kan vara knepigt att förstå var dessa ”varelser” kommer ifrån ”att ens framföra en uppfattning om vissa beteenden, än mindre kunna bara” förlåta dem ”.

Ändå, får vi föreslå att du ”Förlåter” helt allmänt? Erbjud förlåtelsens energi SOM EN HELHET … FÖR ALLT SOM HAR ÄGT RUM … FÖR ALLA SOM ÄR I BEHOV AV DENNA KÄRLEK … Kanske inte fokusera på någon speciell händelse … om det skulle vara så att ditt ”sinne” finner det för svårt, ändå, som vi säger … Skicka ut Kärleksfull Förlåtelse … SOM EN HELHET … TILL HELHETEN.

Tack. Jag tror att många kan ha nytta av det förslaget.

Återigen säger vi … DETTA ÄR VÄGEN TILL ER FRIHET.

Så i de tuffaste av tider …

VET ATT RESULTATET ÄR AV/FÖR DET HÖGSTA GODA.

Det som SKA KOMMA skall låta er KÄNNA EN FRID på er planet som Hon inte har känt på så, så länge … att känslan nästan är bortglömd.

Ändå ska det vara som om en förtrollning har blivit lyft som i en saga, och landet ska återigen vara …

Fullt av solskensklubbor och regnbågar?

Åh, och så mycket mer Blossom Goodchild … Så mycket mer.

Oj! En våg av kärlek så stark sköljde just över mig, den fick mig att gråta!

FÖRESTÄLL DIG DÅ … FÖRESTÄLL ER, KÄRA NI … KÄRLEKEN SOM NI KOMMER ATT UPPLEVA NÄR DEN OFANTLIGA VÅGEN AV KÄRLEK FLÖDAR ÖVER OCH IN I ER PLANET … OCH DUSCHAR ALLA SOM VISTAS I OCH PÅ DEN OCH ALLT SOM FINNS DÄR … KÄRLEK … FÖRÄNDRAR ALLA, ALLTING … FÖR ALLTID.

Den skall komma fram i det Gudomliga ögonblicket … när det är mest verkningsfullt att göra det och släppa den.

Många frågar om det här är soleruptionen som det talat så brett om?

Det är en väsentlig del av paketet.

Vi har tidigare talat om er Sol (som du är medveten om) som är porten till den Gudomliga Källan. Därför måste DENNA GUDOMLIGA KÄRLEKSVÅG KOMMA INIFRÅN DEN.

Så, Ja. Vi bekräftar att den är ”bunden till” soleruptionen som skall komma.

Bunden till, vilket betyder?

Exakt det … En Del av … Allt detta är inblandat. För när denna våg väl börjar flöda … ska det bli mer som följer.

Åh. Jag har inte hört talas om det tidigare.

Till detta, i den meningen att när en gång ”Vågen ”har skickats ut … ska det bli som en krusningseffekt på Planeten och också att frisläppningen av den ursprungliga Vågen då tillåter … ”genombrottet” … friheten … för Energin som är upplagrad bakom den, att också flyta igenom.

DENNA HÄNDELSE SKALL FYLLA ERA VARELSER MED EN KÄRLEK SOM NI HAR GLÖMT.

Glömt hur det KÄNNS.

Ändå kommer ni omedelbart att komma ihåg … det ögonblick när det vidrör er … och faktiskt …

VARA HEMMA.

VI ÄLSKAR ER.

VI ÄR MED ER.

Vackert, mina vänner. I sådan Tacksamhet … i Kärleksfull tjänst. ÄR JAG.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...