Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 16 oktober 2021

 

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 16 oktober 2021

 

 

Hej ni! Jag försöker resa mig över galenskapen på vår Planet, eftersom jag vet att vi måste fokusera på en ljus framtid för att få det att ske. I Australien talar många om att fly till kullarna och uppenbarligen är vapen nu en bristvara eftersom människor känner behov av att skydda sig själva! * Jag tänkte att ni kanske kan ta oss med på en glädjens resa och prata med oss om Bron … Regnbågsbron. Låter som en resa jag skulle vilja göra. Jag har packat min väska!

Hälsningar och Skratt till er alla. Alla ni som HÅLLER LJUSET, när många känner att det har försvunnit. Ändå VET NI AV STOR STYRKA att det inte har gjort det.

Vi vet att den fortfarande finns inom oss, från allt utanför oss, låt mig berätta, det ser ganska dystert ut! Ibland känner jag mig så deprimerad av misstro och det verkar inte vara något slut på tyranniet.

Ändå … DU VET ATT DET INTE ÄR SÅ.

För ni vet att genom historien finns det talade ordet, DEN STORA FÖRÄNDRINGEN. En ”Händelse” som kommer att förändra allt.

Jo, historia är inte precis något vi kan lita på som Sanning heller. I själva verket går ingenting som vi får höra någonsin att lita på som Sanning, verkar det. Detta leder till mer depression för många!

Så var lämnar det dig, Blossom?

Säg det ni.

DET LÄMNAR DIG MED DIG SJÄLV OCH DIN KUNSKAP OM SANNINGEN.

Det gör det faktiskt inte! För jag vet inte vad som är Sanning och vad som inte är det. Ni sa till oss innan allt det här nonsenset började, att det skulle bli riktigt tjurigt och ni säger att det kommer mera. Mitt hjärta, mitt sinne, kan inte dechiffrera Sanningen om många saker. Ni säger att vårt hjärta kommer att berätta för oss … men det gör det inte. Om vissa saker, ja, ändå, om många, Nej. I vilket fall, låt oss inte ge efter för … vilken tid går bussen till Regnbågsbron? Alla ombord!

Vad vi vill påminna dig om är det faktum att när du gick med på att komma till denna planet för att uppleva detta extraordinära uppdrag, förklarades det för dig att det skulle finnas tillfällen då du skulle vilja ge upp … som att resa hem … på grund av gåtan om allt som omgav dig. Du fick höra då att extrema mörkerkrafter skulle blockera dina rörelser. Ändå var ni så angelägna om att ”gå ner” och rätta till det som är fel.

Ni fick också reda på resultatet. Ni visades vyer från Ljusa Riken varefter alla som bodde inom dessa kände igen varandra som Fredsbringare och Stora Krigare som förde så många över Bron till en plats av Skönhet och Förundran.

I denna kunskap om era möjligheter, var det ingen tanke på icke-prestation. För resonemanget bakom detta uppdrag … att bli kvitt mörkret på er Planet … var av så stor betydelse.

Så, vad är egentligen Bron? **

Fysiskt finns den naturligtvis inte. Ändå skulle vi fortfarande välja låta den bli känd för er som en väg … till er Upplysning.

Jag kanske måste avbryta … så snart. Skulle ni beskriva Upplysning som en pågående process, eller uppnår man plötsligt en dag Upplysning och all Kunskap?

Vi skulle välja att säga att i er nuvarande situation som ”Jordbor” är ”Upplysning” verkligen ett pågående projekt! Men som Kärleksljusen i er ursprungliga form är ni naturligtvis helt upplysta. För ni är på en plats för all förståelse.

Detta träd kan ha många grenar idag. Så, om så är fallet, varför behöver vi fortsätta att komma tillbaka livstid efter livstid för vår själs tillväxt/Upplysning?

Erfarenheter av olika slag. Men många av er på Planeten vid denna tidpunkt är inte här för att ”växa” i själsförståelse, för er kunskap finns redan inom som ni vet… inom var och en av er. Så vi skulle säga att ni inte nödvändigtvis är här för resan … dock, för själens enda syfte att föra er Planet till sin ursprungliga Högre position.

Kanske kan ni klargöra om vi, när vi korsar över ”Bron”, är ”någon annanstans” eller, är vi fortfarande på Jorden?

Ni är verkligen fortfarande på Jorden. Ändå, en annan sådan. I och med att det fortfarande är samma ”basläger”, skulle vi säga, men i Vibrationellt avseende kommer den att ha förändrats till oigenkännlighet.

Ni har sagt att vi kan gå fram och tillbaka över ”Bron” och ta med oss människor. Så, går vi tillbaka till de olika ”lägre Vibrationerna” när vi gör det?

Ja. Ändå bara för en tid. Efter ett tag kommer era ”kroppar” inte att tolerera de lägre frekvenserna och därför kan ni bli kvar” på andra sidan”, så att andra kan ta över er ursprungliga roll.

På andra sidan? Ni förstår att det låter som att det är ”någon annanstans”.

På er Planet har ni dörrar … ni går igenom, ni är på andra sidan ändå, men fortfarande på samma Planet.

Så, det vill säga, som Elementarriket … på vår Planet, ändå inte i samma Vibration?

Tills vidare. Det är svårt att förklara det som är ’Utanför Rikena’ med full förståelse genom ord.

Bara snabbt, är något som är på en annan Vibration det samma som att vara på/i en annan dimension?

Inte nödvändigtvis. För det finns många olika Vibrationer inom en Dimension och många Dimensioner inom en viss Vibration.

Ok. Innan vi går vilse i det där kaninhålet, låt oss återvända till ”Bron”, om vi får?

Det enklaste sättet att hjälpa är att säga att ni kommer att förstå det när ni går mot det.

Vilket vi gör?

Verkligen. Ni kommer att veta det när ni är vid foten av det. Ni kommer att känna det när ni korsar Bron … och ni vet när ni har nått andra sidan.

Den är där och väntar på er ankomst.

Finns den inom oss?

Självklart. Allt finns inom er. Allt som inte finns där … är en illusion.

Då lämnar vi det kaninhålet idag också … så det är en känsla?

’Bron’ är inte en känsla ännu, ni kommer att känna den när ni är en del av den.

Era resor på detta jordplan i många eoner har låtit er uppleva hur det är att vara människa. Det har Förundran inom sig och det har också varit känt som att få den största sorg att uttryckas genom själen.

NÄR DIN ‘SJÄL’ GÅR ÖVER BRON, KOMMER DU IHÅG DITT ÄKTA DU.

Man ska återigen kunna uppleva det verkliga du genom din fysikalitet på Jorden. Så länge har mycket av ditt verkliga du varit fängslat och nedstängt. Ändå ska detta ”Uppvaknande” väcka till liv igen ”upplevelsen av livet” i mänsklig form … när det är som bäst … INTE SOM VÄRST.

Så du går ingenstans. Ändå går du igenom till någonstans … men, det är fortfarande på Planeten.

Många är oroliga för att de kanske lämnar nära och kära.

Detta kommer att förstås när Man är i erfarenheten. För i kombination med denna nyhet kommer mycket som är känt inombords … och Man känner igen ALLTINGS ENHET som också visar sig som individualitet, och inom den vetskapen … uppstår en befrielse … av/från … förvirring.

Det finns i denna Högre Vibration … acceptans av alla Varelser och deras valda position.

Vi uppmuntrar er att se inom er för att ni är alla … var och en … medvetna om denna Bro och den Förståelse, Kunskap och Frihet som följer med den.

Det vore klokt att koncentrera sig på att se fram emot det. Att fokusera på vart ni ska … inte dit ni har varit.

Ok, laddad fråga. Kan vi komma till Bron före HÄNDELSEN?

Nej.

Det var helt klart!

Händelsen ska vara avslöjaren. Öppningen för så många möjligheter av riktningar … för fortfarande finns det alltid val.

HÄNDELSEN KOMMER ATT MEDFÖRA EN SVALLVÅG AV HÖGRE KRAFT SOM INTE ENDA SJÄL KAN IGNORERA.

DET SKA BLI EN KÄRLEKSFILT SOM LÄMNAR ER I TOTAL SALIGHET.

NI HAR DENNA KUNSKAP INOM ER. ERT DIREKTIV VAR ATT FORTSÄTTA, ATT HÅLLA PÅ …ATT GÖRA ALLT SOM NI KAN FÖR ATT HÅLLA OCH FÖRANKRA LJUSET.

ERT LJUS.

FÖR DU ÄR LJUSET KÄRLEKEN OCH SANNINGEN … OCH DET ÄR GENOM DIG SOM DENNA STRÖM AV ENERGI KAN MANFESTERAS PÅ DIN PLANET.

Lägg till detta, detsamma som ”kommer igenom” och sedan VET om detta samarbete och … Hej Presto … vid den givna punkten … kommer Händelsen att äga rum.

NI VISSTE DET … NI VET DET … FÖR DET SKA FÖRÄNDRA ALLT.

Vi ber er än en gång att fokusera på det Goda.

Denna STORA FÖRÄNDRING som ska äga rum … där era själar kan andas och FÅ VETA … det … den är gjord.

Resan därifrån kommer att bli en ny livsresa … men det, älskade Blossom, är alltsammans en helt annan ”tid”.

Under tiden, tillbaka till verkligheten … vi förblir i en värld som ”verkar” styras av mörkret … fortfarande.

Men vi säger att det inte är så. Uppochnedvändheten ska fortsätta ett tag för att få fram saker i Ljuset … och när det Ljuset dyker upp genom sprickorna, till en början … kommer det att ta en mycket kort tid varpå tegelstenarna i väggen smulas sönder … och det som avslöjas när den väggen är nere, kommer att sätta igång saker med en sådan hastighet … att ni kommer att känna er oförmögna att ta in allt.

NÄR DETTA HÄNDER … REPETERA MANTRAT

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Om och om och om igen, så att din själ kan förbli på jorden och du kan tjäna i Sanning för alla dem som söker ditt Ljus och din hjälp.

Ett tjat i huvudet, innan vi loggar av … Monoliterna, Kristallerna, osv … allt ni har pratat om tidigare … har jag rätt i att tänka … (för jag kan inte komma ihåg) … att utlösaren för att sätta igång allt det här, kommer att hända för att starta Händelsen?

Det är en och samma sak.

Varifrån jag står på den här planeten just nu … verkar det bara som en galen uppfattning att tro att detta kommer att hända. Det verkar så sci-fi … en sådan önskedröm … så osannolikt.

Så underbar attityd Blossom!

Är det inte! Första gången som ni har introducerat sarkasm. Kanske har ni lärt er det av mig.

Eller kanske vårt försök att skämta!

Hur som helst … framåt famlar vi. Bara fem sekunder av en visuell/känsla av att all denna Glädje som kommer skulle så öka vår moral.

Och du känner att detta inte är möjligt?

DU UNDERSKATTAR ALLT SOM DU ÄR. OM DU BARA KÄNDE DIG SJÄLV SOM VI GÖR.

Skulle det inte vara kul? Att känna mig själv som ni känner mig.

Vilket du självklart gör. Hur kunde du inte känna dig själv?

Lätt! Jag vet vem jag är som Blossom. Ändå hela mig? Nup! Inte än. Jag är säker på att det är något vi alla ser fram emot att återupptäcka.

När helst du vill … På vilket sätt du vill … Fråga och det skall ges till dig.

Eh … en kopp te, tack!

KÄRSTE BLOSSOM OCH ALLA SOM ÄR SÅ DJUPT ÄLSKADE. ROLLERNA NI UTFÖR ÄR AV DEN STÖRSTA TJÄNST TILL MÄNNISKAN OCH MÄNSKLIG SUVERÄNITET.

Det Kärleksljus som var och en av er bär är av sådan Klarhet och Styrka.

Fortsätt att skina denna Sanning som JAG ÄR.

Förbli i Förtroende för KUNSKAPEN att världen ska förändras tillbaka till sin tidigare Härlighet och mycket mer.

FÖR ER… ERT MOD … ER ÖVERTYGELSE … ER STYRKA ATT FORTSÄTTA …

NI ÄR VÄRLDENS LJUSA KÄRLEK.

VAR OCH EN AV ER … LYSER SOM EN.

VI ÄLSKAR ER.

Och vi Älskar er. Puh! Skönt att kunna kommunicera. Jag saknar det när jag inte kan. I Tacksamhet, i Kärleksfull service. JAG ÄR. *

Jag bor i Queensland, som skiljer sig mycket från Melbournes och Sydneys restriktioner. Tack gode Gud!

 

** Min första kommunikation med Ljusfederationen är en bok med namnet THE BRIDGE som finns tillgänglig från butiken på min webbplats i pocket eller Ebook.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...