Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 28 juli, 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

28 juli, 2018

 

Hallå där! Idag börjar vi direkt! Ni har nyligen och även tidigare talat om att ’Lyssna till vår Sanning inombords’ när vi stöter på information som kan vara, eller kanske inte är ’fake news’ (falska nyheter) osv. I mitt senaste nyhetsbrev sände jag ut en länk gällande nyheter som skulle kunna öppna upp en stor burk med maskar. Personligen fäster jag mig inte vid politik. Det är som ett främmande språk för mig och jag kan inte behålla någon information som jag precis har försökt ta in. Därför sade jag inte att jag kände till att denna specifika text var Sann eller inte. Endast en möjlighet för ’Kanske detta är vad ni har talat om’. ALLTSÅ! Den respons jag fick bevisade utan tvivel för mig att A) En persons Sanning är mycket annorlunda än någon annans. Och B) I allmänhet är vi med all säkerhet inte redo att förlåta och sända Kärlek till dem som vi inte gillar något vidare! Så vänligen, kära vänner ’som är medvetna’ … HUR VET VI vad som är Sanning och vad som inte är det?

Som alltid börjar vi med att välkomna dig, Käraste Blossom och alla som gillar våra konversationer med dig. Detta är verkligen en fråga som förvirrar. På det här stadiet i Spelet, förekommer inget uppmärksammande av Sanningen ifrån den ena källan eller andra källan, eller någon acceptans av Sanningen från den ena eller andra källan. Det som läggs ut i er sociala media är en sådan blandad påse av ’tricks’ att vi förstår er sårbarhet. Det är varför vi ber er att vända er inombords.

Javisst, men för mig att ’Vända mig inombords’ tar mig ingenstans. För jag verkar inte uppmärksamma eller känna ifall något är falskt eller inte. Det är poängen! Vissa känner att ett stycke information är ’fake’ och bara propaganda, och andra känner att samma stycke är av Gudomlig Upplysning. Hur i ’Hela Världen’ ska vi kunna dechiffrera ’Sanningen’ inifrån, när det finns så mycket mångfald gällande VAD SOM ÄR SANNING mellan en själ och en annan?

Vid rätt tidpunkt Blossom, kommer ALLA att känna till SANNINGEN. DEN ENDA SANNINGEN.

Jag visste inte att det fanns EN SANNING … annan än SANNINGEN om att det bara existerar Kärlek. Pratar ni om DEN ENDA SANNINGEN gällande alla dessa lögner och allt hemlighetsmakeri osv?

Och så mycket mer.

Hur ska den enda Sanningen vara annorlunda och kännas igen från det som just nu håller på spridas?

Ha tillit till oss! Det kommer att bli enkelt.

Jag har Tillit till er och accepterar att det förekommer mycket som ni inte förmår berätta. Hur enkelt det skulle vara ifall ni bara kunde tala om för oss vad i —– som pågår!

Du vet att vi inte kan göra det. För er säkerhet och av anledningar som skulle förändra kursen för frågorna utifrån HUR de i SANNING är menade att bli avslöjade och avtäckta.

Så vad föreslår ni? För fastän jag inte är benägen att förstå allt som pågår politiskt, för all del … VAD kommer att göra det SÅ UPPENBART, för att vi ska kunna VETA vad som är SANNINGEN?

Till att börja med så kommer det inte att finnas något som är Uppenbart. Det kommer att finnas, såsom nu … olika åsikter gällande olika ledare. De som är för. De som är emot. Ja, vi upprepar, allting är inte som det ser ut att vara. Bli inte lurade av pågående presentationer som visar sig vara något som de inte är.

Helt och hållet min uppfattning, Mina Vänner! HUR VET VI … VAD SOM ÄR OCH VAD SOM INTE ÄR?

Vi känner att den här konversationen skulle kunna gå runt i cirklar. Så, kan vi få fatta rodret för att leda den vart den behöver gå?

AJ, AJ KAPTEN!

Det finns goda och inte så goda anledningar till ert ’internet’. Det finns kunskap tillgänglig som är av stor Sanning och av stort intresse. Det förekommer även mycket ingripanden av dem som känner att de måste ingripa och blotta allt som är av Ljuset. Därför är det mycket svårt för ens de mest upplysta, intelligenta själarna att dechiffrera vilket som är vilket.

Det finns vissa själar som inte har ert internet eller äger en TV eller en dator. Det vinns vissa själar som VÄLJER att inte sugas in i NÅGOT AV DET. I stället VÄLJER de att njuta av sin trädgård, att meditera, eller bara i allmänhet att fjärma sig själva från allt som kan påverka deras tankar och i och med att de gör det, så koncentrerar de sig på DET SOM ÄR KÄRLEK OCH ENBART DET SOM ÄR KÄRLEK. De bibehåller sin Vibration Hög och borta från all onödig negativitet. De tillåter inte sin Vibration dras ner av något som kan förvirra och/eller … inte vara av Sanning.

Ja, jag fattar det, MEN utan internet … era meddelanden skulle inte kunna nå fram till någon … till exempel.

Åja, det skulle de, för man skulle personligen få ta emot dem. Så snart man förstår att detta är möjligt och att det inte finns någon själ som inte kan det. Man bara tror att det finns några få utvalda och det är denna övertygelse som förhindrar det.

Faktum är … vi HAR internet och ifall det inte inträffar ett fullständigt driftavbrott i den kommunikationen, så finns det INGET SÄTT för människorna att ta sig bort från det. Det finns de som har den rätta balansen. Javisst, med respekt, jag tror väldigt få. Förresten, ska det inte bli via TV och internet som vi får höra om … dessa storslagna avslöjanden som ni talar om?

Ja, i hög grad är det så … och när den tiden nalkas … SÅ KOMMER NI ATT VETA … MED ALL SÄKERHET … det som vi har talat om.

NÄR SANNINGEN KOMMER FRAM … så kommer det att bli ’rätt i ansiktet på er’ så att säga … det kommer inte/kan inte finnas något förnekande.

Men ni sade att vi måste ha urskiljning, för det kommer att finnas många som försöker täcka över sina spår osv.

Det stämmer. Allt detta kommer att förekomma i de första stadierna … på vägen som leder till DET STORA AVSLÖJANDET.

Hej och Hå på Böljan Blå! Vilken bisarr värld/tid detta är! Ibland känner jag det som om jag höll mig fast vid en tråd till ’Min Visshet’ om att ’Allting kommer att bli ok’. Tidvis har mitt gummiband sträckts ut till sin gräns och känns som om det håller på att ’gå av’. Ibland tänker jag på hur ’behagligt’ det måste vara att sova och inte veta något om allt detta.

Och övriga gånger Käraste Blossom?

Fullständigt tvärtom. Jag är hedrad och stolt över att få vara en del av ’Denna Förändring’ och känna att jag står i min styrka och är redo att sätta igång! Men som jag säger, vissa dagar, fastän ni säger att detta är när vi måste stå i vår styrka, så har jag inte ens någon entusiasm att försöka! ’Blossom Goodchild anmäler sig INTE för tjänstgöring, Sir!’ … liksom!

Och detta, Underbara Själ …

Uääh! Omedelbara tårar med den energi som kom igenom med de orden. Tack så mycket!

… är varför vi fortsätter med att komma igenom med dessa meddelanden. För att FÖRSTÄRKA DET FAKTUM att det är KÄRLEK och ENBART KÄRLEK som ni måste agera på.

NI ÄR KÄRLEK.

NI ÄR LJUS.

Det känns inte/kan inte alltid KÄNNAS på det sättet, på grund av de omständigheter inom vilka ni lever.

MEN VI LOVAR ER …

NÄR DETTA ÄR ÖVER … NÄR DETTA ÄR KLART OCH GENOMFÖRT …

VISSHETEN … GLÄDJEN … KÄRLEKEN SOM STRÅLAR UT GENOM ER VARELSE KOMMER ATT VARA OLIKT NÅGOT OCH ALLT SOM NI NÅGONSIN HAR KÄNT TILL. VI UPPREPAR …

NI VISSTE ATT DET INTE SKULLE BLI LÄTT INNAN NI KOM HIT.

NI VISSTE DET! NI VISSTE DET!

MEN DU, VAR OCH EN … ÖNSKADE SÅ DESPERAT ATT BLI VALD ATT VARA EN AV DE PRIVILIGIERADE FÅ SOM SKULLE KOMMA ATT NÄRVARA PÅ JORDEN VID DEN HÄR TIDEN … FÖR ATT BEFINNA ER RÄTT I SMETEN AV DET.

NI VILLE DETTA MER ÄN NÅGONTING.

Och här är jag … och gnäller när det blir lite kämpigt!

Det är varför vi finns här för att påminna dig.

Varför kan vi bara inte minnas?

NI KAN … NU!

Ifall ni ‘kom in’ till denna och flera andra livstider, och kunde minnas varför ni var här och vad ni kom för att göra … så skulle ’Spelet, Upplevelsen, Experimentet’ inte kunna … utspelas på det sätt som det har … på det sätt som det behövde göra.

KÄRLEKEN KOMMER ATT SEGRA … I varje spel, upplevelse, experiment. FÖR DET FINNS …

ENDAST KÄRLEK!! Så, vad menar ni med ’Vi kan minnas … nu?’ Jag vet att ni alltid ber oss att göra det … men jag har bara inte kunnat. Tips nummer ett skulle vara?

HA TILLIT OCH VAR MEDVETNA OM ER KRAFT.

Tips nr 2?

AVLÄGSNA TVIVLEN.

Tips 3?

AVLÄGSNA TANKEN OM MÖJLIGHETER OCH ERSÄTT DEM MED VETSKAPEN OM ATT DESSA SAKER ÄR SANNINGEN.

Tips 4?

TA ER TIDEN ATT ’TONA UT’ FRÅN ER JORDISKA VIBRATION OCH ’TONA IN’ TILL ER HÖGSTA VIBRATION.

Tips 5?

NÄR NI FORTSÄTTER GÖRA DETTA … SÅ KOMMER NI ATT KÄNNA ER SJÄLV. ERT SANNA SJÄLV. ER HÖGSTA POSITION AV SJÄLVET.

Tips 6?

NÄR NI VÄL DETTA ÄR KÄNT … SÅ LÄR NI ER ATT HA TILLIT TILL ER SJÄLVA OCH UTIFRÅN DENNA TILLIT … BLIR NI HELT OCH HÅLLET MÄKTIGA.

Tips 7?

NÄR NI VET VILKA NI ÄR OCH HAR TILLIT TILL DENNA VISSHET … SÅ KOMMER NI ATT HA KOMMIT IHÅG VILKA NI ÄR.

Tips 8? (Jag vet att vi ska ända till 10)

OCH DÄRFÖR HAR NI KOMMIT IHÅG VARFÖR NI KOM HIT!

Tips 9?

OCH NÄR NI MINNS DETTA, KÄRASTE NI … SÅ LYSER DEN KÄRLEK SOM NI ÄR I SIN FULLA KAPACITET.

Tips 10?

NI TAR ER SJÄLVA, TILLIKA MED MODER JORD OCH SAMTLIGA PÅ OCH INOM HENNE … ÅTER EN GÅNG TILL HENNES NATURLIGA STRÅLANDE POSITION … HENNES UPPLYSTA BONING.

Här tar dagens lektion slut! Många, många tack, mina vänner.

Ni ska också veta … att allt ni behöver göra är att be om styrka, så kommer ni att få den.

Precis! Stor Kärlek och Tacksamhet!

 

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...