Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 12 juni 2022

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 12 juni 2022

 

Blossom: God morgon. Ännu en vecka har flugit iväg. När man chattar med folk så verkar det råda en ”allmän” stiltje i livet. Brist på gnista. Ingen verkar säker på om man ska gå vidare och boka saker, förbereda sig för framtida evenemang och även om man gör det så verkar det inte finnas mycket entusiasm. Jag inser att detta är efterdyningarna av det senaste två och ett halvt år långa sammanbrottet … men alla tecken på hopp skulle kännas underbart.

Ljusfederationen: Välkommen, Blossom. Välkommen till alla. Var och en som har återvänt till våra kontinuerliga samtal för att hitta sig ”själva”.

Sannerligen, det som skett under de senaste åren som du säger … har skapat mycket omvälvningar för sinnet, kroppen och själen. Det är ”fall out”-effekten som gör just det, Affekt! Återigen, kära själar, kommer vi för att påminna er om att ni är på en upptäcktsresa.

Titta hur långt ni har rest på den här korta tiden. Se hur era attityder har förändrats till så många möjliga verkligheter. Även om ni är förvirrande, även om ni är oroliga för vad som ska hända härnäst … så har ni växt exponentiellt i i samlingen av gåtor, och ni reder ut det som verkar vara den mest lämpliga vägen framåt.

En som passar självet … och därför Allt.

Blossom: Ja. Jag tror att det är osäkerheten i att inte veta vad som väntar. Till exempel … är svampen Fergus fortfarande på väg? Blir det en världsomspännande lockdown? Kommer det att bli matbrist? För oss här nere finns dessa saker alltid i bakhuvudet, även om vi har bestämt oss för att inte uppmärksamma det.

Ljusfederationen: Kära Själar. Ja, det finns en möjlighet att det resulterar i det.

Blossom: Bara en möjlighet?

Ljusfederationen: Ja. Men vi vill ge er några tröstande ord. Även om det för vissa låter som en mycket ”brutal” händelse … så kommer det, om och när det inträffar, utan tvekan … på lång sikt att vara för det Högsta Bästa.

Allt kommer till att börja med … att framstå som mycket upprörande. Men, när det utvecklas … kommer det att dyka upp mycket ”rimliga skäl” för att detta ska äga rum, och det kommer definitivt inte att vara av de skäl man först fick veta.

Blossom: För att vara ärlig så känner sig många av oss redo för det. Kom igen! Då skulle vi åtminstone känna att vi går framåt. Jag vet att ni säger att mycket händer bakom kulisserna. Men för oss … blir det, som jag säger … en ”väntetid” och ibland en frustration, som gör att vi känner oss lite tvivlande till huruvida något alls kommer att hända, i form av att, äntligen har vårt tåg kommit in till stationen.

Ljusfederationen: Med ert sätt att se på tid så kan vi acceptera det du säger. Men ur vår synvinkel står allt på rad … och faller på plats utan alltför många problem.

Blossom: Under tiden, och utan att jag vill dämpa stämningen för mycket … så har det skett en hel del självmord. Själar klarar inte av de situationer de nu befinner sig i, på grund av vad som har hänt. Det verkar så fel att detta händer så många. Så många hemlösa. Så många arbetslösa. Det är väldigt svårt för många att finna Glädjen under sådana omständigheter.

Ljusfederationen: Blossom … ALLT ÄR SOM DET SKA VARA.

Valet om du vill tycka likadant om detta som vi gör … är helt och hållet ditt beslut. Men, i det Större Schemat… är inte en enda sak malplacerad.

Blossom: Beslutar att inte hålla med. Jag skulle kunna nämna många saker som är malplacerade. Inte nödvändigtvis i mitt liv, ännu, men för många som har så svårt att fortsätta.

Ljusfederationen: Fast varje enskild själ är på sin individuella resa. Varje själ upplever det som tillåter deras VARANDE att bli Starkare.

Som med många saker, Blossom … när man kommer till andra sidan av en viss upplevelse, kan man KÄNNA skillnaden i sin Själs förståelse av ”Självet”.

För de som har valt att gå över vid denna tidpunkt … är också en del av ”deras” resa. De tas om hand och tröstas och erbjudas sätt att förstå det som har hänt dem.

Blossom: Ja. Jag förstår det … det är bara så ”annorlunda” mot hur vi hade föreställt oss det.

Ljusfederationen: Föreställt er vad, Blossom?

Blossom: Detta lyft av planeten till en högre vibration. Man kunde aldrig ana att det skulle vara som det är … och ni säger att vi fortfarande är i Fas Ett!

Ljusfederationen: Det är ni. Det här är inte något som görs över en natt! Men vi ber er att tänka på de framsteg ni har gjorts hittills.

Blossom: Jag försöker! Ni kan kanske påminna oss?

Ljusfederationen: Fler och fler själar, är på grund av ”händelserna”, nu medvetna om att något på er Planet inte är rätt.

Blossom: Eh… Tror ni?

Ljusfederationen: Förstå detta Blossom, att en gång i tiden skulle dessa nyuppväckta själar ha tyckt att det var konstigt att ifrågasätta det de fick höra från makthavarna. De har nu insett att de som bestämmer inte nödvändigtvis arbetar för ens Högsta Bästa och för dessa … har ett sådant här ”Wake up call” tagit dem på en djup själsresa, kommit ut på andra sidan och känner och tänker helt annorlunda … och definitivt på ett ”sundare” sätt än tidigare.

De som redan är vakna har vågat sig ner i djupare kaninhål, och varit tvungna att själva bestämma vad de ”tror” är Sanning, och vad som inte är det.

Sammantaget … ett uppvaknande till de ”verkliga” händelserna på er Planet har vågat sig ut i det fria … och vad man måste förstå och bestämma sig för vad man vill göra med … har utan tvekan gjort att man kommit till en högre förståelse för vilka man är.

När man görs medveten om det som det inte sägs något om i Massmedia … fick man möjligheten att ”ta sig samman” och SLÅSS FÖR DET SOM ÄR RÄTT.

Vi accepterar att du inte gillar den termen ”Slåss”. Fast det ger en stark intonation till Själsjälvet att samla styrka och marschera framåt.

Det är så ni har förändrats … STORT.

Många av er har kommit att inse vad ni står inför, och det NÖDVÄNDIGA BEHOVET av att se djupare in i anledningen till att Vara på Planeten vid denna tid.

NI KOPPLAR IHOP ER MED VARANDRA TILL EN FÖRENAD KRAFT.

NI KÄNNER KRAFTEN INOM ER OCH KÄNNER SAMMA KRAFT INOM ANDRA … VILKET HJÄLPER ER ATT MINNAS UPPDRAGET.

Blossom: Det är ett MÄKTIGT UPPDRAG. ATT GÖRA PLANETEN FRI FRÅN MÖRKRET … SÅDANT MÖRKER … och lämna den SÅ LJUS … att det blir FRITT att ta sig vidare uppåt!

Ljusfederationen: Det är verkligen DET MÄKTIGASTE  AV UPPDRAG och DU, Blossom, tillsammans med alla andra som kom hit för att åstadkomma detta MEST SPÄNNANDE MIRAKEL … accepterar att DU KAN och KOMMER … och inte bara det … HUR!

Vid den här tiden, medan allt ”tycks” ligga i dvala, gör ”de redan positionerade Själarna” så mycket genom det de ”Skiner ut – inifrån”.

De förbereder Energier.

Blossom: Förlåt att jag avbryter. Vad menar ni med att … ”förbereda Energier”?

Ljusfederationen: GENOM ATT FINNAS OCH SPRIDA SINA LJUSENERGIER …

HELT ENKELT BARA GENOM ATT VARA ER LJUSENERGI, SÅ DÄMPAR NI NER HELA PLANETEN …

LUGNAR DEN…

NI HINDRAR ENERGIERNA FRÅN DE LÄGRE VIBRATIONERNA SOM FORTFARANDE FÖRSÖKER SLÅSS I SIN ”REDAN FÖRLORADE” KAMP.

NI FÖRBEREDER VÄGEN FÖR DET SOM LIGGER FRAMFÖR ER.

INTE BARA FÖR ER SJÄLVA UTAN FÖR DE SOM SKA FINNA ER … NÄR ALLT ”KICKAR IGÅNG”.

Blossom: Jag antar att det är det vi blir frustrerade över. Väntar på visselpipans signal, så att det drar igång! Men vi vet inte vad ”kickar igång” handlar om. Skulle ni säga att ”kicka igång” kommer att vara att berätta sanningarna för ALLA?

Ljusfederationen: Ja, Blossom. Men det måste finnas ett förspel innan vigseln, för att alla ska bli redo och placerade precis där de ska vara när nyheten delas.

Blossom: Inte så säker på att ”vigsel” är ordet ni söker!! Hur som helst, ni förstår, i mitt huvud tänker jag, som jag är säker på att jag har sagt tidigare … att vi alla måste vara inlåsta då vi får höra alla Sanningar som har varit dolda, annars hamnar världen i uppror, och alla möjliga traumatiska händelser kommer att inträffa. Jag antar också att detta kommer att visas på alla skärmar. Men hur detta skulle kunna implementeras, är för stort för att kunna fatta. Det måste vara så detaljerat och genomtänkt.

Ljusfederationen: Det är det som händer bakom kulisserna när du tror att ingenting händer.

Blossom: Jag antar det. Men, andra gånger, verkar allt för overkligt för att faktiskt ske.

Ljusfederationen: Blossom, med all respekt, som VI också har sagt tidigare … om någon för fyra år sedan, hade berättat för dig att händelserna under de senaste två och ett halvt åren skulle ske … skulle du då inte ha känt på samma sätt?

Blossom: Japp. Så vi fortsätter bara att göra våra egna liv så Glädjefulla som möjligt och fortsätter att göra det, tills vi antingen ”lägger näsan i vädret” eller något riktigt stort händer. Det slog mig precis att vissa som läser det här kommer att reagera på att vi fortfarande är i Fas Ett av Fem.

Ljusfederationen: Men som nämnts tidigare så betyder det inte att varje Fas kommer att vara lika lång som den första. För när bollen väl börjar rulla kommer det att bli ett ”pågående flöde”, skulle vi säga.

Vi har också sagt dig att ”njuta av” denna väntetid medan du kan. För när visselpipan ljuder och ALLT skiftar … så kommer det att finnas tillfällen då du önskar att du kunde gå tillbaka till detta stadium av väntan … eftersom ditt Ljus kommer att behövas 24/7.

SÅ DETTA, KÄRA NI, ÄR ANLEDNINGEN TILL ATT DENNA FÖRBEREDELSE MED ATT BYGGA STYRKA OCH LJUSKRAFT, HAR VARIT SÅ NÖDVÄNDIG.

NI ÄR REDO ATT STARTA.

FÖR ATT HJÄLPA DE VILSNA.

ATT VÄGLEDA SJÄLARNA I FÖRSTÅELSENS RIKTNING.

FÖR ATT VISA DEM DEN UPPLYSTA VÄGEN.

ATT VARA DÄR FÖR DE I FÖRVIRRADE TILLSTÅND.

NI HAR FÖRBERETT ER SÅ MYCKET FÖR ATT HJÄLPA … NÄR DEN TIDEN KOMMER.

OCH DET GÖR DEN.

Blossom: Vet jag det säkert? Ibland ifrågasätter jag allt det här ”pågående”, och vart det leder. Andra gånger MÅSTE JAG BARA VETA … för annars, vad är poängen? Det är när jag får kontakt med likasinnade själar som jag får styrka… Vi kan ju inte alla vara galna!?

Jag stänger nu. Men jag kanske plockar upp det igen imorgon, av någon anledning. Stort tack till er.

Okej, nu är det söndag. Jag känner att jag vill fortsätta vår chatt. Varför? På grund av det jag precis pratade om. Jag var ”missnöjd” med gårdagens innehåll. Det är den där känslan av att ha bockat av rutan för att ha gjort det som behövde göras … typ… men, utan att känna någon upprymdhet över det. Jag förstår på grund av min mans bortgång till andra världar, att detta kan handla om mig, men jag vet andra som känner likadant, och de har inte upplevt en sådan förlust. Här nere killar, verkar Energin verkligen konstig… Jag är inte säker på vad jag hoppas uppnå genom att komma tillbaka nu på morgonen, kanske jag bockade av rutan av något skäl. Är det kanske det att veckovisa chattar är för mycket, utan något nytt att säga? Att istället gå på att mindre är mer? Jag vet inte … Låt oss se om ni kan ”lyfta upp oss dit vi hör hemma”.

Ljusfederationen: En Underbar God Morgon till dig, Blossom, och Alla Själar som reser med oss ​​i detta uppvakningssamtal.

Det vi förmedlar, Blossom, ges till er från en plats av Djupaste Kärlek.

Det är DEN KÄRLEKEN … som vi ber er KÄNNA …

ATT RESONERA TILL…

ATT HÅLLA DEN NÄRA ERA HJÄRTAN … ATT VARJE ANDETAG NI TAR ÄR EN PÅMINNELSE OM DEN KÄRLEKEN.

DEN HÄR KÄRLEKEN VI ERBJUDER KOMMER FRÅN EN PLATS MED HÖGRE IGENKÄNNANDE AV DET SOM ÄR.

MEN … DENNA KÄRLEK ÄR DE NI ÄR.

Ibland kan DENNA KÄRLEK kännas så enkelt, med glädje och med stor förståelse för KÄNSLAN den förmedlar, inom hela SJÄLVETS VARANDE.

Andra gånger, och även om DENNA KÄRLEK inte har flyttat sin position eller försvunnit … för det kan den inte … så finns det ett lugn i frekvensen och den går inte att känna i den grad den är kapabel till.

Detta beror naturligtvis på många styrande faktorer.

Blossom: Återigen. Handlar allt om kontrollerande faktorer? Jag känner till alla kemikalier vi absorberar genom olika metoder, och detta sänker vår frekvens etc. Men kan vi alltid skylla på det? Det kan vara en enkel ursäkt. Kan det, säg för mig, bero på att jag har förlorat min man och att magin helt enkelt försvunnit … och om jag vill få den tillbaka, så måste jag hitta den?

Ljusfederationen: UNDERSKATTA INTE DET SOM DE MED MINDRE LJUS HAR ORSAKAT. DET FINNS I DITT BLOD SÅ ATT SÄGA.

DÄRFÖR MÅSTE DU HÅLLA DIG STARK.

FORTSÄTT KÄMPA PÅ.

Blossom: JAG VET! Ändå minns jag att White Cloud höll ett underbart föredrag när december 2012 stod för dörren, och han sa ord med innebörden av ”ge inte upp nu, när du är så nära mållinjen”. Det var 10 år sedan!! Och här är vi fortfarande … gör vårt bästa för att vara starka under mycket mer intensiva omständigheter. Jag kanske bara ville prata idag för att “Gnällande Minnie” behövde ge sig till känna! Knappast upplyftande för de som kommer hit för att bli upplyfta.

Ljusfederationen: Låt oss ändra på det då.

Blossom: Verkligen. Vi gör det! ÅH, VILKEN UNDERBAR DAG!! Solen skiner … fåglarna sjunger … och här är jag med gåvan att kunna prata med er! Ni av en högre dimensionell vibration! Hur välsignad är inte jag och alla de som kommer hit för att ’få en släng’ av sådana under!

Ljusfederationen: Så ska det låta. Det är det vi menar, Blossom.

ATT FORTSÄTTA FRAMÅT … OAVSETT HUR MAN MÅR.

Verkligen, avsätt lite tid för att ”analysera stämningen”, och om det inte fungerar … se hur snabbt det kan ändras till en Ljusare dag, från ett ögonblick till ett annat.

Tänk också på att genom att ansluta till oss på detta sätt, lyfts alla de som tittar förbi oavsett innehållet, på grund av den Höga Energi vi kommunicerar ”ifrån.”

Naturligtvis förstår du att vi måste ”sänka vår frekvens” något, för att få kontakt med dig, Blossom. Det är inte möjligt för oss därifrån ”du” finns, att engagera oss från vår position. Energin skulle vara för stark, för hög och det skulle helt enkelt inte fungera.

Ändå vill vi tillägga att vi under alla de år vi varit ”kända” för er …

Blossom: 17 år nu.

Ljusfederationen: …så har vi ökat vår nivå av Ljusenergi då vi ”besökt er”… eftersom du och de som är på ”besök här”, har ökat ER nivå av medvetenhet och Ljus.

Så här fungerar det, Blossom. Ju mer du BLIR DET LJUS DU ÄR … DESTO MER STIGER DIN VIBRATION i frekvens, och därför blir kommunikationsbarriärerna mindre och mindre, och det som kommer igenom gör det på en mycket Högre Nivå, och kan därför höja Själens individuella Vibrationsenergi … som i sin tur ”tar Varelsen” till ett mer kompatibelt mått för att ta emot det vi delar, och resonansen och erkännandet kan då accepteras från en Högre plats i det inre.

Blossom: Struth Ruth … Det var lite av en munfull! (Känn på den, Joe!)

Ljusfederationen: Men du förstår?

Blossom: Japp.

Ljusfederationen: Kära Själar, Älskade vänner … VAR HOPPFULLA. Vi sa en gång att det är bättre att använda ordet VETA, snarare än Hopp. Men, om man inte fullt ut i detta skede VET … det som krävs för att VETA … så verkligen … ’HOPPAS’ … att hjärtslagen inom er tillåter att ni dikterar era dagar och era vägar, till en som ska leda er Galant ut i den NYA VÄRLDEN.

Vi ber att ni inte straffar er själva för att ni inte alltid är det Strålande Ljus som ni önskar VARA.

Men, VET … att bara genom att Vara på Planeten Jorden, så gör ni en STOR skillnad.

Blossom: Men när vi är trötta och resonerar på en lägre frekvens, ser jag inte hur vi bidrar till det Högsta Bästa?

Ljusfederationen: ÄNDÅ GÖR NI DET, BLOSSOM!

FÖR VAR OCH EN BÄR ETT LJUS INOM SIG.

LJUSET AV VILKA NI VERKLIGEN ÄR…

OCH DET LJUSET, ÄVEN OM NI ”KÄNNER ER NEDTONADE” VID NÅGON TIDPUNKT … ÄR FORTFARANDE ETT LJUS AV STORT VETANDE.

NI SKULLE INTE VARA PÅ ER PLANET OCH GÖRA DET NI GÖR, OM DET INTE VAR SÅ.

Minns också, av dualiteter … av motsatser. Men … lika låga som ni kan känna er … desto Högre kan ni stiga.

Så mycket att erbjuda till självet på det sätt som DEN GODA GÖR.

Låt förtvivlan försvinna och när ni är redo … gå då vidare igen, till LJUSKRIGAREN … MED FULL GAS.

HUR GÖR NI DET?

HUR KOMMER NI DIT?

Blossom: Mantrat!

Ljusfederationen: JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

DET FINNS INGET SNABBARE SÄTT ATT LINDRA, STÄRKA OCH LYFTA UPP.

SÄG DETTA… OM OCH OM IGEN.

ER SJÄLS BÖN … MED VETSKAP OM VILKA NI ÄR.

OM OCH OM IGEN … LÅT DESS VIBRATIONSKODNING SIPPRA IN I VARJE CELL … I VARJE DEL AV ER.

LÅT DET TALA TILL ER I SJÄLENS TYSTNAD.

LÅT DET BLI NI.

LÅT DESS SANNA IDENTITET UPPFYLLA ER OCH VÄRMA ER ANDE, SÅ SOM MAN SKULLE KÄNNA KOMFORTEN RUNT EN ELD.

VI UPPMANAR ER ATT VIRA UPP DENNA GÅVA, LAGER EFTER LAGER … FÖR VARJE VARV TAR ER DJUPARE … NI FÖRSTÅR DESS BRILJANS PÅ SÅ MÅNGA SÄTT NI TRODDE SKULLE VARA OMÖJLIGT.

Blossom: Det låter underbart och det är verkligen vad jag kommer att upprepa hela dagen. Jag och de som känner som jag, vilket verkar vara många… KOMMER ATT KOMMA DIT. Vi kommer inte att svika er eller oss själva. Tack. Tack så mycket. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. Jag är.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...