Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 oktober 2021

 

Enorma, massiva förändringar som ni alla vill ha på Jorden

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är anslutna till er alla och alla andra varelser och kollektiv i universum på ett sätt som gör att vi bättre kan förstå alla aspekter av Källan. Vi är mycket glada över att träffa fler av er medvetet, medan ni är i ert vakna tillstånd, eftersom vi vet hur mycket ni alla har att ge, hur mycket ni har att erbjuda oss i vår kunskap om oss själva. Det finns så mycket kraft i mångfalden som finns bland alla varelser i universum. Ni har alla förmågan att se det, se era olikheter som det som gör er starka som kollektiv, och det är verkligen målet för er alla här och just nu.

Ni vill komma samman och uppleva kraften i enhetsmedvetandet; ni vill att alla ska få en möjlighet att vara precis som de är och passa in i det utrymme de alltid var tänkta att fylla. Att vara en kärleksfull och accepterande person har en så enorm inverkan på det kollektiv ni är en del av och hela universum. Varje gång ni ger någon tillåtelse att vara precis som de är, gör ni detta mer möjligt. Ni gör er själva starkare som ett kollektiv, och som ett kraftfullt kollektiv kan ni uppleva enorma, massiva förändringar, de typer av förändringar ni alla har väntat på.

Problemet med det perspektiv som de flesta har på dessa förändringar är att de antar att det kommer att vara något utanför dem själva som initierar all förändring. Men när ni inser att kraften har funnits inom er hela tiden och förblir inuti er, borde det vara tillräckligt för att få ett leende på läpparna, för att värma ert hjärta och att fråga er själv hur ni kan acceptera andra mer, till och med i deras radikala olikheter från ert sätt att leva ert liv.

Naturligtvis är det inte alltid lätt att bara acceptera handlingar från en person som skadar andra eller tro på en person som är rasistisk, kvinnofientlig eller homofobisk, men det är det första steget för att få dem att läka och bli den de verkligen är. Ni har försökt att bara döma alla till fängelse eller till och med döden, som ett samhälle, som inte gör det som är bäst för alla. Ni har provat den medvetenhetsnivån i ert sätt att leva i en mer perfekt värld, och det har inte fungerat. Faktum är att den strategin slår tillbaka, eftersom era fängelser blir grogrund för mer kriminalitet och mer våld, och ert tillvägagångssätt för att hantera terrorism genom att släppa bomber skapar bara fler terrorister.

Så ni måste erkänna att det tillvägagångssätt ni har använt i er värld inte har fungerat, och sedan kan ni se hur ni kan acceptera, förlåta och omfamna alla som de är. Och när ni kan göra det kommer ni att se de enorma, massiva förändringarna ni vill se där på Jorden, och ni kommer att börja se dem direkt eftersom ni kommer att se världen genom den nya linsen som ni har satt på. Ni kommer att vibrera annorlunda och ni kommer att attrahera nyheter och andra historier om människor som kommer tillsammans på grund av det beslut som ni tog inom er själva att börja acceptera andra oavsett vad de gör, vad de tycker, vad de säger och vad de tror. Det är där er sanna kraft ligger.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...