Änglarna via Ann Albers, 17 oktober 2021

Änglarna
Via Ann Albers, 17 oktober 2021
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Det är dags att ni frågar er själva: ”Är jag en reaktionär eller är jag en skapare? Är mina känslor baserade på reaktioner på det jag ser omkring mig i den yttre världen, eller är mina känslor baserade på de vänligare, lyckligare tankar jag väljer att omfamna i min inre värld?
Lever jag i 3D:s paradigm och känner att mitt öde bestäms av yttre förhållanden och hur jag lyckas kontrollera den yttre världen? Eller är jag villig att omfamna 5D:s verklighet där jag värdesätter att fokusera på min inre värld, i vetskap om att när jag utstrålar en vibration drar jag till mig samma vibration?”
Om ni är en reaktionär, mina kära, lyssnar ni på nyheterna och känner er kontrollerade av dem. Ni ser något ni inte tycker om och ni känner er ledsna eller arga. Ni ser att någon gör något som ni inte tycker om och ni reagerar med rädsla, sorg eller ilska. Ni kan ibland reagera med upprymdhet när ni ser något ni gillar, men ni blir lika besvikna eller upprörda när ni ser något ni inte gillar.
Som reaktionär kommer ni att känna er diskriminerade eller förslavade i förhållandet till er omgivning. Ni kommer att tro att andra, eller situationer ”gör” att ni känner på ett visst sätt, antingen bra eller dåligt. Det här är det paradigm som majoriteten av er uppfostrades i, och det paradigm som majoriteten av mänskligheten på Jorden lever efter. Det är emellertid ett paradigm som gör er maktlösa. Det får er att känna er begränsade att uthärda det ni upplever under denna tid, under dessa förhållanden med de här människorna omkring er som hanterar virus och dess varianter. Som reaktionär ger ni bort er makt till världen omkring er.
Som skapare vet ni att vibrationen ni utstrålar drar till sig liknande vibrationer, människor och situationer. När ni vibrerar med kärlek, ser ni kärlek, tillåter kärlek och drar till er kärlek. Om ni av någon anledning träffar på själar vars personlighet och beteende ni inte tycker om, då vet ni att ni kan välja att må bra genom att se ljuset i dem, eller tänka på något annat, verkligt eller inbillat, som ni älskar. Ni gör det här därför att ni vill ha kontroll över era tankar. Ni vill bestämma hur ni vibrerar. Ni vill attrahera eller tillåta endast de vibrationer som ni väljer att ha i era liv.
Vi hör era mycket förståeliga invändningar. ”Jag är en kärleksfull person, men alla älskar inte mig tillbaka. Jag fokuserar på att vinna på lotteri, men jag kan inte betala mina räkningar! Jag fokuserar på vänlighet och tolerans, men det finns så många själar som jag inte tål i den här världen.” Kära ni, vi hör er. I dessa uttalandena vibrerar ni med de saker ni inte vill dra till er. Ni är upprörda och arga. Ni är frustrerade och skyller på omvärlden för era känslor. Ni har blivit undervisade, präglade och validerade i detta trossystem, och ändå arbetar vi så mycket som vi kan för att hjälpa er att lära er ett nytt sätt att vara – ett sätt som är vänligare, mer självbestämmande och trevligare. Vi hjälper till att leda in er i ett nytt mönster där ni tar er plats som ingenting mindre än magnifika varelser – som skapare, inte reaktionärer.
Om ni fokuserar på de vänliga människorna i er värld kommer ni att upptäcka fler och fler vänliga människor. Ni kommer att må bättre och bättre. När ni föreställer er och känner vänliga och kärleksfulla interaktioner inom alla områden i livet, kommer fler av dessa att dras in i er verklighet. Till en början kommer ni bara att må bättre på grund av era tankar, men dessa känslor är en indikation på att ni vibrerar på en högre nivå. I denna vibration kommer snart er yttre värld att börja forma sig själv runt den inre.
När ni fokuserar på att uppskatta allt ni har och uppskattar tanken ni har på allt ni drömmer om, börjar ni må bra. Ni börjar känna er rika. Dessa känslor är er första indikation på att ni vibrerar på en högre nivå. Snart, i denna överflödiga vibration, kommer er yttre värld att forma sig själv runt den inre.
Det ni älskar och uppskattar kommer alltid att mångfaldigas, även om ni älskar era klagomål. Det är mycket bättre att älska och uppskatta allt ni tycker om, eller till och med allt ni tycker om att tänka på.
Om ni vill ha en kärleksfull partner, behandla er själva som om ni har en kärleksfull partner. Behandla er själva som ert livs kärlek. Se fram emot vad ni kommer att dela med er av, hur ni lyfter upp er partner, hur ni kommer att njuta av kärleken. Njut av tanken på er framtida kärlek tills den blir så verklig och så vacker att ni utströmmar kärlek och vibrerar kärlek, innan ni ens har träffats. Då, mina kära, i denna höga vibration kommer ni att känna er vackra och ni kommer att veta, utom alla tvivel, att ni kommer att locka till er ett underbart förhållande.
Se er inte om och säg: ”Han/hon är inte här! Jag gjorde det men han/hon är inte här!” Var en skapare och tänk: ”Jag känner kärleken så starkt att han/hon inte kan låta bli att hitta mig. Det kommer att bli grädden på moset när den kommer, för jag är kär nu! Livet är härligt! Ni ser kärlekspar, men istället för att tycka synd om er själva kommer ni att vara en vibrerande match för kärleken, och ni kommer att tänka för er själva med stor glädje: ”Jag kommer att få det, för jag har bestämt mig för att skapa det!” Det här är en enorm kontrast från att vara en reaktionär som vill att någon ska reagera så att ni mår bättre och någon som reagerar på att ingen har dykt upp. Ni kan känna skillnaden när ni läser våra ord. Välj de som stärker er.
Er värld är i ett tillstånd av extrem kontrast. Mänskligheten, med sin tendens att reagera, har förlängt många situationer i er värld som inte hade behövt bli så utdragna. Men ni är fortfarande på väg mot mer kärlek, större tolerans och större frihet. Ibland tar förändring längre tid, beroende på att så många reagerar.
Det finns många saker ni inte håller med om. Det finns många människor som ni inte skulle hålla med. Det är OK. Men fråga er själva ofta: ”Är jag en reaktionär eller en skapare?” Om ni reagerar på ett sätt som får er att må bra, då är det bra. Men om det är tvärtom, påminn då er själva om att ni är en Gudomlig Skapare. ”Jag måste välja hur jag vill känna. Jag måste välja att föreställa mig en bättre värld och må bra av det, eller åtminstone en bättre värld för mig själv. Oavsett vad som sker i världen, kommer jag att vara lycklig. Det spelar ingen roll vilka problem jag ser, så måste jag fokusera på en lösning. Oavsett vad någon annan gör eller säger om mig, måste jag bestämma mig för hur jag känner och vad jag tänker om mig själv.”
Mina kära, det är inget mindre än den Gudomliga gnistan inom er som påminner er om dessa genuina sanningar. Ni behöver inte insistera på att världen ska hålla med er. Ni behöver inte försvara eller motivera era åsikter. Det är inget mindre än den Gudomliga gnistan inom er som inspirerar er att tänka tankar som känns bra, att välja känslor som känns bättre, och att alltid komma närmre kärlek, glädje, överflöd, frihet och självbestämmande som ni söker.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...