Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 25 november 2019

Den Galaktiska Ljusfederationen via 

Blossom Goodchild, 25 november 2019

 

Den Galaktiska Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 25 november 2019

Hej där, Ljusstrålekompisar. Varje gång jag ansluter så undrar jag hur vårt samtal kommer att bli. Rädslan fortsätter fortfarande. Folk är fortfarande bekymrade över saker de läst eller hört.

Men vi fortsätter fortfarande att göra vårt bästa för att skina vårt Ljus. Fortfarande kastas Ljus på saker som har gömts undan. Vilken väg ska vi beträda i dag, mina vänner?

Välkomna, Var och En. För det första, låt oss ta bort allt tvivel ni kan tänkas ha av rädsla för framtiden. Om ni bara koncentrerar er på VILKA NI ÄR och VARFÖR NI ÄR HÄR, så kommer ni inte att ge näring till den Energetiska Vibrationen, som tvivel och rädsla ger er. Det kommer från de som önskar att er värld ska fortsätta i samma ådra, som den gjort under tusentals år, och det leder er till dessa fallgropar.

Om ni känner er obekväma med något … SÄTT STOPP FÖR DET! Stoppa den obekväma känslan genom att ändra tankemönstret. Detta är nu dagisuppgifter för er. Ni är långt fram på kunskapens väg. Det var för många år sedan som vi kanske sa … SLUTA! SLUTA! SLUTA med det ni läser/ lyssnar på, om det inte känns bra.

Ni VET DET.

Låt oss stilla era tankar om vi får?

Det som ska hända framöver, vi talar då mer specifikt om det nya året som kommer … då mycket ska avslöjas. Det är inga nya nyheter!

Vi har förklarat för er det ideala tillvägagångssättet, för att genomlysa allt som kommer i er väg.

Ni kan välja. Rasa ihop? Eller skapa en Nyare Ljusare Värld … FÖR ATT allt avslöjas.

Någon uttryckte sin oro över att vår YOUTUBE ska börja ta bort vissa videokanaler, av politiska och repressiva skäl, för att ta kontroll och ha makten över vad som får uttryckas. Är det så och vad säger ni om det?

Vi kan inte säga om det kommer att bli så eller inte, även om det kan vara en möjlighet. Om så är fallet … vad kommer ni/ kan ni göra?

Inte så mycket, kan jag tänka mig.

Då, med all respekt … är din fantasi lite svag!

Vi ska därför hjälpa dig i denna fråga. Du gör det vi har guidat dig att göra … MED ALLT. ALLT som presenteras för dig eller tas bort … gör ingen skillnad … EFTERSOM DU ÄR HÄR FÖR ATT SKINA DITT LJUS … OAVSETT VAD.

Tror du att ditt Ljus bara … fungerar/ har … effekt … på vissa omständigheter? Tror du att LJUSET DU ÄR väljer och vrakar var det ska eller inte ska lysa? Ja, du kan rikta din LJUSENERGI till en viss plats, själ eller omständighet … för att skicka kärlek och ljus till den. Men tror du att om du skulle skina ditt Ljus på något du hör om, att ditt Ljus då skulle säga ”Nej tack. Dit vill jag inte?”

Ditt Ljus är ditt Ljus är ditt Ljus … DET ÄR!

ALLT ÄR LJUS SOM ”SPELAR” MED OLIKA VBRATIONER OCH FREKVENSER.

LJUSET VINNER ALLTID.

Det har inte verkat så på mycket länge.

Ljus försvinner aldrig Blossom, det överskuggades helt enkelt under ”en tid”.

Det är därför vi fortsätter att säga hur viktigt det är att upprepa och bygga på ...

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR.

OM OCH OM IGEN.

Och jag ska inte säga ”ni har sagt det” … eftersom jag är så medveten om FÖRÄNDRINGEN DETTA  GÖR, genom att göra det. Så ni kan upprepa det för oss så länge det behövs.

Och Älskade Blossom … DU och alla andra som är ombord, kan upprepa detta om och om igen, så länge det behövs.

Skillnaden detta gör Energetiskt på er Planet är häpnadsväckande. Vad vi önskar att ni kunde uppleva från ’Utanför Planeten’, den magiska effekt det har, På ’Planeten’.

Faktum är Kära Själar, ju mer ni säger det … desto mer känner ni det … desto mer blir ni det.

Ju mer ni blir det … desto mer kommer alla andra att göra detsamma … och ju mer det förenas SOM EN … så SKAPAR DET STARKSTE ENERGILJUSET DE STÖRSTA FÖRÄNDRINGAR … för DENNA ENERGI SKAPAS AV ER ALLA … för att FÖRBEREDA ER FÖR VAD SOM HELST.

Minns du att vi för många år sedan talade om att ”samla flaskor av Kärlek” i ett ”utrymme”, för att användas i framtida dagar?

För många månar sedan, ja … och sorgligt nog så har jag har glömt många av de föreslag ni kommit med under åren.

Ändå gjordes det av många under ett tag.

Hur kan vi uttrycka detta? Kärlek … som ni ”medvetet lagrar” … är en perfekt ”övning” som förberedelse för vad som komma skall.

I det, så finns det något som liknar ett system för lagring. Lite som ett förrådsskåp. När ni känner er urlakade på kraft och Kärlek … och ni kommer att känna er så …

Kommer? Jag gör det ibland!

Ta då in detta förråd av den oändligt Givande Energin av Ljus. Den kommer aldrig att utarmas. Den kan aldrig försvinna.

Ni kan KÄNNA er ”tomma” … som om era motorer stängts av, men när detta inträffar, ta då in det oändliga förrådet genom att säga …

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN,

JAG ÄR.

Och omedelbart öppnas översvämningsgrindarna, och KÄRLEKSENERGIN strömmar in i era Varelser.

Någon skylt med ”Stängt för lunch” finns aldrig på dessa dörrar. Förstår ni? Dra från den här inre Energin, som kommer till er FRÅN ERT INRE … för ni finns INOM denna ENERGI AV KÄRLEKSLJUS 

NI ’ÄR’ DENNA ENERGI AV KÄRLEKSLJUS.

Ni går in i ett mörkt rum och slår på Ljuset … Och omedelbart så blir det Ljust.

Slå på er själva!

Rätt och Slätt!

Vi menar det! Slå på er! Inte av!

Älskade medkännande Varelser av Ljus som vandrar på Jorden …

NU ÄR DET DAGS

DET NI VÄNTAT PÅ ÄR HÄR OCH NI KAN KÄNNA DET.

Så många av er är ur balans, överdrivet känsliga, mer medvetna än normalt om att ”något är på gång”.

Ni upplever skiften och kaos inom Er. Ni känner er som om ni förlorat kontrollen. Det beror på att ni upplever det som sker i det yttre inom er.

Så mycket turbulens … och ni LJUS-arbetare gör ert bästa för att ”anpassa er”. Ni försöker omedvetet, vissa medvetet, få tillbaka ordningen i ”livet”, efter att det inte har fungerat under så lång tid.

Det är förvirrande för er, eftersom ni ”ser igenom det” utan att ens veta.

Ni omvandlar Energierna som är så väldigt starka, och som har styrt under mycket lång tid, mjukar upp dem för att gå TILLBAKA till det Kärleksljus de en gång var … och därför uppstår mycket motstånd.

Ni volonterade inte för en ”promenad i parken”. Ni volonterade och blev ”utvalda” för ”Orkanernas Orkan” … och ni ACCEPTERADE!

Och stormen samlar kraft.

SÅ VERKLIGEN, HÅLL I HATTARNA … MED VETSKAPEN OM ATT NI ÄR FÖRBEREDA OCH KLARA ATT STARTA.

I VETSKAPEN OM ATT ALLT NI MÅSTE GÖRA ÄR ATT FÖRENA ER I …

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR.

Allt annat kommer att visas för er, och ni kommer att veta vilken resa ni stiger ombord på, när ni kommer till den.

Kan ni utveckla det?

Jadå. Det är som det vi talat om i tidigare sessioner, om att var och en har ett ’kuvert’, och i Gudomlig timing kommer det att öppnas och ni får då innehållet avslöjat, och utifrån det kommer ni veta vart ni ska gå, och vad ni ska göra.

Så, kommer vi på något sätt att få veta genom telepati?

Ja, och tecknen med en försäkran om att var och en på rätt väg, kommer att vara uppenbara.

Så mycket styrka kommer att återtas genom koderna som avslöjas.

Räkna inte med mig. Koderna är för mycket för min förståelse.

Fast, det är de inte, Blossom … varken för dig eller för någon annan själ …

Åh himmel och pannkaka … Jag bara ”kände” er nästa mening, (var är kaninhålet?) Sätt igång.

För DU ÄR EN KOD.

Whaaaaahhhh! Förlåt mig, min hjärna exploderade just! Fast om jag tänker på det, så har ni kanske sagt det tidigare, för jag minns att jag försökte skämta till det med att vi var en streckkod.

Det är inget att ”få panik” över. Det är egentligen ganska enkelt. Allt på er Planet är kodat. Vi har talat om detta också. Koder rör sig, och förändras mellan sig … för dem själva … av sig själva. De är matrisens sammansättning. Ni behöver inte förstå dem … det kan ni inte. De existerar och kommunicerar inom sig själva.

Varför?

För att notera … för att hålla ordning.

För vem?

Ert universum.

I vilket syfte?

Gudomlig Ordning … FÖR ATT Gudomligheten ska flöda.

Så vi människor, är en kod?

Älskade Blossom … DU ÄR LJUS. Men inom det Ljuset … finns det en överensstämmelse av Energi, och Energin utforskar sig själv genom experimenten av kodning och spårning.

Spårning?

Koderna har minne. De kan smälta samman och blanda ”det som har varit”, till det som är NU.

?????????????????

Om något behöver finnas på plats NU, och inte har haft det på ett tag … vad som helst … Till exempel Energin i en speciell vibration på en viss del av er Planet … så kan ”Masterkodningen” till sig själv, återkalla det som VAR TIDIGARE, och återskapa det.

Otroligt nog hänger jag med.

Teoretiskt sett så är det inte så komplicerat som du tror. Men, SOM SIG SJÄLV, ligger det bortom det INGET datasystem någonsin skulle klara av. För det är DEN GUDOMLIGA MATRISEN.

Wow! När man tänker på det så är det fantastiskt, istället för att bara ta ”oss” för givet och traska på, klaga och stöna. Det skulle göra oss gott att uppskatta oss själva lit mer.

Det skulle göra er gott att KÄNNA er själva bättre.

Och det gör vi genom att säga, JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR?

Verkligen.

Tack. En intressant chatt. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...