St. Nicholas via Galaxygirl, 16 november 2019

St. Nicholas via Galaxygirl

16 november 2019

Hå, hå, hå. God Jul! Det här är St.Nicholas som talar. Jag har verkligen ett budskap till den uppstigande mänskligheten idag. Ni behöver inte bli indragna i den materialistiska fällan som hela tiden sätts ut framför er. I denna tid av givande, i denna årstid av självförsakelse, är det bäst att komma ihåg andra, att ge till de fattiga, de glömda, de hemlösa. Däri ligger er belöning. För Mästare Jesus sa det, visst gjorde han? Och det har varit så bekvämt, inte glömt, men svept åt sidan. Det är svårt att hitta Kristusbarnet mitt i oväsendet från all bjällerklang, men om ni lyssnar i någon stilla punkt kan ni höra honom, se honom. Jag är er Jultomte. Denna var tveksam till att skriva dessa ord, för ja, det finns en stor förtegenhet bakom myten och mysteriet. Men jag är inte annorlunda än vad ni är. Jag var en enkel man som gav bort vad jag hade till de fattiga barnen i staden under de kalla Julnätterna. Jag höll ögonen på de fattiga och bortglömda, som ni ska göra, Kristusbarn av ljuset, av vägen. Jag är också bara ett Kristusbarn. Vi följer alla den inre stjärnan i vår egen vägledning om vi är modiga nog att följa efter, att lyssna till den stilla lilla rösten inom oss.

Jag är er Jultomte, eller St. Nicholas, vilket namn som passar er bäst, passar mig bäst. Jag var en gång en verklig man, utan tvivel, som tjänade på mitt eget sätt. Den livstiden verkar vara långt borta från mig i detta nu då jag är omgiven av nära och kära, men sant är att jag i den livstiden kände mig mycket ensam. Så jag fick kontakt med andra genom att ge, men jag försökte alltid göra det i hemlighet. Det var lättast att lägga små saker i strumpor och betrakta barnens förtjusning på håll. Jag älskade när de kom på mig. Mästare Jesus och jag delade denna glädje över barnen. Jag älskar barn så mycket. De är ljuset i världen. De är de framtida Betlehemsstjärnorna i världen. De skapar sina egna vägar av ljus med varje skratt. Varje leende de lockar fram splittrar stagnationens glas. Älska barnen, håll dem hårt. De är er framtid. Många starkt färgade högt dekorerade uppstigna själar valde modigt att bli förkroppsligade i detta nu, för de visste allvaret i uppgiften framför dem, och valde att låna ut sitt ljus. Ni vuxna är vägvisarna, ni som läser detta meddelande. Ni har gjort de initiala tunga lyften i övergången av verkligheter, men dessa barn, dessa indigos, stjärnfrön, kristallbarn, är de riktiga anstiftarna av förändringen, för vibrationellt kan de inte vara annat än det. Ni kommer att få kämpa med de interdimensionella förändringarna, men de är helt enkelt av en högre vibration, orubbliga, ostoppbara. Så älska barnen. Detta är orsaken till att de mörka varit så tungt inriktade på dem. Omge barnen med ljus. Krama dem, skratta med dem. Se himlen genom deras ögon och hjälp dem skapa allt omkring er.

Jag är St. Nicholas. Många har inte kanaliserat mig. Jag var verkligen ett helgon, precis som ni nu är helgon som läser dessa ord då dessa fingrar frenetiskt skriver. Sant. Någon gång i framtiden kommer människor kanske att minnas er som ett helgon för allt ert tunga lyftande, det intensiva outtröttliga ljusarbete som ni gjort i detta nu-ögonblick för Lady Gaia. Kära Lady Gaia, som är så ståndaktig i sin kärlek. Genom eonerna har min historia blivit förstärkt, utökad, det är sant. Det fanns inga flygande renar vad jag kan minnas. (Han skrattar). Men glädjens flykt, barnens skratt i den kyliga knapriga morgonens bris – det var verkligt. Den glädje jag hade med mig och som mitt minne fortsätter att föra fram, det var mycket verkligt. Så, kanske i denna intensiva stund av interdimensionell och interplanetarisk förändring, kanske vi behöver lite mer glädje. Så det är vad jag tar med mig till bordet idag. Jag tar med mig glädje. Jag, Fader Jul, för fram glädje till er, barn, vuxna, barn i alla storlekar! (Han skrattar gott). Glädje! Pepparmynta, snöflingor, ananas, sandstränder – glädje i alla former på alla platser! Jag ingjuter Lady Gaia med glädje! (Jag ser regnbågsljus virvla runt hennes form. Jag ser detta regnbågsljus ingjutas med karamellstänger, pepparkakor och barnens och älvornas skratt). Sant, galaxygirl. Detta är mitt förändringselixir. Jag andas på er nu, på er krona. Känn julmorgonens glädje och bär den i era hjärtan nu. Jag livar upp er. Jag väckte upp er. Jag väckte upp Kristusbarnet inom er. Det spelar ingen roll när Mästare Jesus verkligen föddes, det var inte under julen, det spelar verkligen ingen roll, för Kristus finns i hjärtat hos alla som tror. Kristusbarnet gurglar levande inom er. Känn uppmuntran av hans ljus. Bli glädjefyllda i denna sanning. Vila och var i hans närvaro, i hans majestät.

Jag är St. Nicholas. Jag hoppas detta meddelande finner er glädjefyllda och glada, mer levande och inspirerade än när ni först började läsa det. Det är mitt arbete och min glädje att inspirera stjärnfröna och vägvisarna på Lady Gaia, på jorden. Ni stiger upp snabbt! Bra gjort! Vuxna, kom ihåg de fattiga i ert givande. Kom ihåg barnen som inte har någonting och sedan, i sanning sedan, kommer vi att vara partners i att leverera ännu mer glädje till världen. Jag är er St.Nicholas. Frid. För dem av er som önskar Världsfred till Jul är det kanske dags att sätta er intention på detta med starkt inre vetande, och att tro att det redan är på det viset. Nu är det tid för frid, förändring, för implementering av alla goda ting. Tänk på Kristus i varje ögonblick. Återigen, bli inte absorberade av årstidens materialism som skapades för att distrahera och snärja er. Var intagna av Kristus glädje. Var Kristus glädje. Var Kristus. Öppna händer, öppna hjärtan, tjänande de fattiga, de hemlösa, de ödmjuka och de milda. Tjäna. Var. Bli den högre versionen av er själva som applåderar er från hustaken i all tid framåt.

Jag är er Fader Jul. Jag känner er bra, barn. Precis som ni känner till myten om mig, är jag mycket mer än det, liksom ni är mycket mer än ni känner till myten om er. Det ni ser framför er är en pytteliten bit av pajen, bara ett plommon från hela puddingen. Hå, hå, hå! God Jul dagligen i era hjärtan, i era liv, i er essens. Jag andas Kristus essens på er. Absorbera det in i den djupaste av era strumpor och var i frid. Jag är er vän, St. Nicholas. Skänk gåvan av ljus denna helgledighet och varje omgivande årstid. Var ljuset för de andra vilkas ljus har dämpats. Skänk med stor glädje. Då kommer ni verkligen att vakna upp till er fullaste potential. För i givandet tar vi i sanning emot. Jag är er St. Nicholas. Det är en glädje att ha kontakt med markbesättningen idag. Tack för att du kallade på mig, galaxygirl. (Det var min ära och min glädje, St. Nicholas. Tack.)

 

 

Översättning: Markku

 

You may also like...