Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 24 mars, 2019

Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

24 mars, 2019

Hej på er! Jag måste vara ärlig och säga att en stor del av mig önskar att jag aldrig hade hoppat ner i det här kaninhålet i vår senaste kommunikation angående TIDEN! Vissa av de e-mejl som jag har fått är så invecklade i sin önskan om att få VETA mer och frågorna som uppstår håller på spränger huvudet av mig när jag försöker förstå dem, för att inte tala om att förmedla dem till er för att få ett svar. Men … jag är villig att göra ett försök … och låt oss se hur allt utvecklar sig … ska vi? Tiden får utvisa det!

Precis! Med förståelsen att inte ALLT som gäller detta ämne KAN förstås i ’er tid’ … för vissa koncept ligger bortom räckvidden av att kunna förklaras med era ord. För det första … låt oss välkomna dig när vi ’tillsammans hoppar ner i kaninhålet’.

Jag har min spade när vi gräver ner djupare och jag tog med mig en tryckluftsborr för säkerhets skull, plus en 10 kg-påse med krispiga morötter. Låt oss ge oss av … 1 2 3 … … … När vi ’minns’ vår barndom, är det ett ’då’ just nu snarare än ett ’nu’ i nu-ögonblicket? Hur ska vi bättre kunna förstå NUETS flöde, för till och med ordet ’minnas’ hänvisar till ett icke-nu-ögonblick (tiden!).

Så, låt oss på nytt gå tillbaka till möjligheten/vissheten om att allting sker samtidigt … och det gör det. När ni KÄNNER att ni kommer ihåg något ’från ert förflutna’ … som i själva verket även sker just nu … så ’hoppar ni bara in’ i detta utrymme inom Globen och kommer ihåg när er fokus fanns där. Ni kanske kommer ihåg en gång när ni var fyra eller fem … ni var yngre … ni kanske också kan ’stiga in i ett utrymme’ när ni är nittio … vilket i er förståelse inte ännu har ägt rum. Men det finns där inuti Globen … tillika med alla andra möjligheter av självaste livet.

Håll din spade redo, Blossom! På grund av det faktum att du befinner dig ’vid denna tid’ och upplever det som är fysiskt på Planeten Jorden inuti en kropp av kött och blod … så förstår du att detta ’kött och blod’ måste finnas med dig för att du ska kunna möta ’någon väg’. Ta er själva ut ur den mänskliga kroppen så får ni uppleva ett helt annorlunda ’format’ av självet.

Vi försöker hitta ett sätt att förklara det tydligare.

När man producerar en film … så ligger allting, varenda scen i filmen i denna enda filmenhet. Allt finns där … och ändå kan man inte se varje scen samtidigt. Om man snabbspolar framåt eller bakåt … så kan man ’träda in i’ en ny scen, men den finns fortfarande i samma enhet av filmen.

Detta är hur vi försöker beskriva Globen. Allting finns där och ändå beror det på ’vad man tittar på’ inom varje specifik fokus av ens upplevelse. Så ens ’hågkomst’ skulle kunna liknas vid att redan ha sett denna scen … eller att spola tillbaka till den scenen och få uppleva den för första gången.

Okej … jag vet inte varför, men jag kan känna behovet av att ställa frågan … finns NI inuti denna Glob?

Nej … vi finns utanför den. Låt oss föreslå en annan möjlighet. Din Varelse kommer antingen att genljuda med det eller …

Halt! Jag behöver en morotspaus!!

Precis. Låt oss minska ner Globen till sektioner.

Vänta! Hur kan det komma sig att ni inte befinner er inuti den? För ni sade förra veckan att den innehåller allting … varje möjlighet.

Vi vill säga att vi tänkte på de sektioner som vi precis ska berätta om … Det är ett så komplicerat ämne och vi skulle också vilja säga, Blossom … att vi kände att ’din hjärna’ tänkte i termerna av denna Glob, när vi den här gången talar om denna ’tid’ så är det en som ska fungera inom ett Jordiskt paradigm.

Ni har rätt. Jag var fortfarande kvar i tankerummet som gällde allt inom den mänskliga förväntan som ägde rum inom Globen … jag tänkte inte utanför boxen så att säga.

Så låt oss fortsätta till ’en Glob inuti Globen’.

Låt mig ladda upp borren!

Så, låt oss placera den Glob som du skulle kategorisera som en upplevelse på Jorden in i en Glob inom ALLTETS/HELHETENS Glob. För detta är att ’rekapitulera bakåt’ till ämnet gällande ’tiden’ där vi ursprungligen påbörjade konversationen. Du skulle kunna ’kategorisera’ många Glober av alla möjliga upplevelser, vilka också finns inkapslade inom den vidsträckta Glob som utgör allting.

Så för nu … låt oss koncentrera oss på ’Globen för den Jordiska Tiden’ och kanske ställa oss själva en lämplig fråga som har skickats in till dig.

Okej. Jag försöker sammanfatta den … vilket inte är så lätt. I grund och botten … Hur kan man fysiskt besöka och fysiskt samverka med NÅGON person i historien, vars fysiska närvaro inte längre finns här?

För att deras Energi FORTFARANDE finns inom Globen. Ta fram din borr! Ett Själs-Ljus är alltid ett Själs-Ljus från Källan. Det är essensen av det som … vem/vad … allting/alla … är. Ett Flöde från Källan av Ljus-Kärleks-Energi som kan transformeras till VADSOMHELST OCH ALLTING OCH INGET.

Inom er Jord-Glob … på vilken SAMTLIGA Jordiska upplevelser sker samtidigt … inklusive det som ni KÄNNER att ni ännu inte har ’avancerat till’ såväl som det som ni KÄNNER att redan har ägt rum (men bägge två finns där inuti Globen tillika med alla andra möjligheter och parallella situationer i varenda upplevelse i multipla förväntningar). Så inuti er Jord-Glob … anser ni att när denna själ lämnar sin fysiska kropp så finns den inte längre där. Att den kanhända har gett sig av till en annan sfär … vilket den har … men den sfären finns inom Jord-Globen … när man väljer att uppleva helheten av Jorden/att vara människa. Detta Själs-Ljus KAN KOMMA UTANFÖR Jord-Globen … som och när den så väljer … men dess Energi-avtryck kan närsomhelst ’bli aktiverat’.

Berätta för mig om Energi-avtryck medan jag gnager på ytterligare en morot …

Du kan behöva tre stycken! Vi har tidigare försökt förklara en aning om era ’boningar såsom människor’ inom ett hologram. Så … vi skulle kunna FÖRSÖKA uttrycka det … men vänligen ta inte detta personligt … vi HAR TILLIT till att din djupare förståelse kommer att sätta fart … som en jämförelse med en robot när dess kraft har tagit slut … eller stängts av. Så i den ’likheten’ när en själ ’lämnar kroppen’ … så kan den ’tändas upp’ igen närsomhelst och bli aktiverad, till och med genom de själar som känner att denna ’person’ inte längre finns ’här på Jorden med dem’ … som vet att den är borta.

Jag fattar det … vad jag inte fattar är hur jag ska formulera nästa fråga. Så när jag går in i vad jag skulle anse vara ett hundra år i det förflutna … dyker jag upp in i ’någon’ som ni senast sade att var möjligt … eller aktiverar jag ett Energi-avtryck av ’mig själv’? Någon annan? Men Kära Hjärtan! Det här kaninhålet har så många tunnlar … och inte ett enda av dem är märkt med någon skylt med ’UTGÅNG’.

Kommer du ihåg den förra kanaliseringen Blossom, då vi sade att vi inte skulle förmå förklara allting, för det ligger utanför förklarandets sfärer medan ni befinner er i er mänskliga anpassning?

Ja, jo, nånting åt det hållet. Jag känner vid det här laget att vi har uppnått vår högsta punkt i det här ämnet och jag vet att många kommer att säga … ’Vad??????? Vi har ju precis börjat’. Jag förstår det. Men för nu, i MITT huvud, i MINA förmågor att förstå i MIN hjärna … så skulle jag vilja lämna det så här. Jag känner att ni har gett oss så mycket att tänka på och att vi behöver acceptera det som ni har sagt … och mylla ner det. Javisst, många frågor kommer att dyka upp. Men jag känner också att vi inte kan ta oss in i de flesta tunnlar, för de ligger bortom vår förståelse ’i detta utrymme’ som ni har sagt. Vad tycker ni vänner, om detta?

Vi håller med dig Blossom. Du finns nödvändigtvis inte här för att förstå allt detta … detta är inte var din fokus ska ligga. Du valde att komma hit och fokusera på att Vara Ljus och att sprida Ljuset och att stråla ut det Ljus som du är. Det kommer att finnas ett ’utrymme’ inom dig när du inte är av den JORDISKA Globen … som kommer att förstå allting gällande detta ’Tids-Globs-ämne’ på ett ögonblick. Du kommer att helt enkelt KÄNNA DET och FÖRSTÅ DET.

Tills dess … så ska vi vägleda dig till skylten med ’UTGÅNG’ medan vi bjuder dig ett kärt farväl tills vår nästa kommunikation. Vi gillar att expandera förmågorna/möjligheterna i sinnet … men vi är också medvetna om vissa begränsningar gällande den information som ges. Inte med anledning av sekretess på något sätt … men på grund av oförklarliga verkligheter gällande ’det som är’. Får vi ta denna chans till att erbjuda innerlig Tacksamhet till var och en … för er vänskap och Kärlek gentemot oss. Den är emottagen och har med Nåd accepterats.

Detsamma, mina vänner … från oss alla härnere. I Tacksamhet, i Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

 

EN VIKTIG NOTIS FRÅN BLOSSOM. Mitt program för e-mejl-listor, fastän det återigen har fungerat, returnerar nu tusentals e-mejl tillbaka till min inkorg eftersom mina utskick uppenbarligen har blivit svartlistade/blockerade/klassade som skräppost. Jag försöker fortfarande åtgärda detta. Vänligen ha tålamod. VÄNLIGEN SÄND GYLLENE STRÅLAR TILL MIG OCH DENNA SITUATION!

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...