“Betr. James Ytterligare Frågor” av Ron Giles – 29.7.2018

“Betr. James Ytterligare Frågor” av Ron Giles – 29.7.2018

Per Staffan 30 juli 2018

“Som svar på Ron Giles” av James – 28.7.2018

Återigen, James, dina frågor är på pricken och relevanta. Nu kör vi.

  1. Vad gäller QFS-kontona, kan vi ha mer än ett QFS-konto, t.ex. ett för personligt, ett för projekt 1, ett för projekt 2 etc.?

Svar: Ja …. QFS är utformat för att stödja alla dina personliga eller affärsmässiga transaktioner.

  1. Du sa: ”Ljusarbetare vars hjärta är rent kommer att få högre kurser i enlighet med deras projicerade användning.” Vem ska bestämma kurserna och hur ska de göra det?

Svar: Det är upp till alla valutahållare att ha tänkt igenom sin avsikt med att använda pengarna. Om du mediterar och öppnar ditt sinne, kommer ditt Spirituella Vägledningssystem att hjälpa dig att känna när du frågar efter den kurs som kommer att stödja din intention. Det kommer att bli ett, ”Vetande”, som bara känns rätt. När du är i ditt Vetande arbetar du i harmoni med kollektivet av den du ska ge hjälp till. Detta styrsystem gör saker för dig, inte till dig. Det är utformat för att du ska vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Det är synkronicitet i sitt bästa.

  1. För att fortsätta med kurserna, om ”baskursen” (för dem utan projekt?) är 1, vad är den maximala kursen för ”ljusarbetarna” med projekt, 10 ?, 100? Eller?

Svar: Det finns ingen gräns för Ljusarbetare. Tusen eller hundratals tusen kan vara lämpligt. Mängden Zim eller andra valutor du har, och den kurs du får kommer att vara i harmoni med din intention. När du går in i ditt Vetande, går du in i Andliga världar där allt är känt. Dina projekt kom genom tanken, dina tankar påbörjar skapandeprocessen, och din tro på denna process gör att det som önskas manifesteras. Det är Universell Lag. Håll fast vid tron och det kommer att komma till dig, och det kommer att bli perfekt. Denna process är inte för dem som tvivlar eller behöver bevis. Tvivel och behov av bevis är motstånd till vad du vill ha. Den grad du motstår med är den grad som det hålls från dig.

  1. Människor på denna sida pratar om 90/10 eller 80/20 om användningen av medlen för projekt vs. personligt. Vad säger du? Kommer det att finnas någon slags riktlinjer för detta?

Svar: Om du har en 100 T-sedel och du får en dollar på en dollar får du $ 100 biljoner dollar. Du skulle aldrig kunna spendera $ 20 biljoner, $ 10 biljoner eller ens en biljon på dig själv. Denna formel hade att göra med utbyte av Dinar, Dong etc., men inte Zim. Bottom line är detta – du måste skapa överflödsmentalitet i dig först och hjälpa andra att göra detsamma. Bristmentalitet är Antikrist och tjänar inte till någon nytta. Att spendera pengar på dig själv, din familj och t.o.m. dina vänner ska aldrig vara en beklaglig händelse. Du är den Suveräna Förvaltaren av dessa medel och pengarna är din vän. Det finns ingen visdom i att förminska dig själv eller inte köpa något du vill ha. Köp något du vill ha och se hur du känner dig. Om det inte känns bra, justera då ditt tänkande. Om det känns bra, är du på rätt kurs. Dina intensioner är hedrade.

  1. Du tog upp ämnet ”medbeds”. Vet du hur länge vi kan (eller förväntas) leva med hjälp av medicinska sängar? Självfallet kommer det att påverka våra planer för livet, projekt och allt annat.

Svar: Medbeds är en krycka att använda tills du vet att du kan läka din kropp. De kommer att vara en övergångsteknik som när människor går över från 3D till 5D, kan användas för att hjälpa oss genom övergången tills vi inte behöver dem längre. När du kommer veta vem och vad du är och kopplar dig till det inre vetandet, kommer du också veta när det är dags att lämna 3D-kroppen bakom och fortsätta till en högre vibration med nya upplevelser. Inga begränsningar, inga yttre förväntningar. Din livslängd kommer att vara ditt val i harmoni med din familj och vänner, som också vet och inte ger något motstånd. När du är i Enhet, kan du aldrig vara skild från någon.

  1. Förutom medicinska sängar, säger de att andra högre teknologier kommer att avslöjas och göras tillgängliga. Om sådana saker som fri energi, antigravitation och/eller replikatorn blir lättillgängliga, vad händer med många projekt (som ska användas när medlen blir tillgängliga) som sol eller annan förnybar teknik, anti-virus eller anticancerstudier, transport och distributionsteknik etc.?

Svar: Det finns så mycket som väntar på oss i framtiden som kommer att inverka på hur våra planer idag går framåt. Vägen har många svängar, men du svänger inte förrän du kommit dit. Vi kan bara göra våra projekt med den teknik vi har nu. Jag vet att det kommer att bli många, många förändringar i mina projekt som kanske till och med behöver skrotas för något bättre. Vi kommer att få alla pengar vi behöver för investera i dagens teknik och ändå ha allt vi behöver för att anpassa och genomföra den nya tekniken som kan ersätta den. Tänk på att hundratusentals Zim-hållare kommer att vara ute och göra projekt överallt. Att förbli flexibla och smidiga kommer att vara viktigt för oss.

  1. Du säger att ”det finns bara en QFS och varje människa på planeten kommer att ha sitt eget personliga konto i QFS”. Och folk säger att alla kommer att få en viss summa vardera till deras QFS-konto när GESARA blir verklighet. Om alla får tillräckligt med pengar, skulle vi då fortfarande behöva vissa projekt relaterade till individuellt välbefinnande som bostäder, mat, utbildning etc.?

Svar: Det här är en mycket bra fråga. Utan att gå in för mycket i detalj om varje ämne kommer vår tonvikt att övergå från att ge mat, skydd och kläder till utbildning och att öka personliga möjligheter till tillväxt och utveckling. Varje person kommer att ha sin inlärningskurva för att tillgodose alla de många aspekterna av liv och teknik som presenteras. Uppmuntra varje person att söka sin egen unikhet och talanger och använda dem för att förbättra andras livsupplevelser är en ledarskapsmöjlighet som vi alla måste sträva efter. Att hitta sätt att göra det blir vår utmaning. Det är viktigt för oss att vara i framkant av tekniken och vara tillgängliga för att betala räkningen för tillverkning och distribution. Att hela tiden skapa samhällen som stöder Familjeenheten som är Guds mest basala och grundläggande skapelse. Att hjälpa Gud att göra det här är vår möjlighet och vårt privilegium. Vi kommer att göra det bra.

Jag tackar dig, James, för frågorna och möjligheten att dela mitt vetande till vår IDC-familj.

Välsigne dig, käre bror

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...