Federationen av Ljus via Blossom Goodchild: 18:e november, 2016

blossom-blog-new-short-1

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild: 18:e november, 2016

 

Blossom: Hej mina vänner. Jag känner er energi mycket starkt just nu. Många skulle vilja att ni talar om det amerikanska valresultatet … är ni med på det?

Federationen av Ljus: Vi är verkligen kraftfullt med dig, som vi alltid är. Även om det inte alltid känns så.

Låt oss ge tröst till de många, som känner sig mycket besvikna och illa till mods på grund av röstsedlarna, och valresultatet därav.

Vi har redan talat med er om detta … och det vi har sagt under de senaste månaderna är, att resultatet i detta val är en viktig del för de förändringar som kommer.

VI BETONAR IGEN … ALLT ÄR INTE SOM DET VERKAR.

Och ALLT ÄR SOM DET SKA VARA. Jag accepterar det, men ni kanske kan utveckla det lite mer i detalj, istället för att bara säga ”allt är inte som det verkar” för det ger inte folk mycket att förhålla sig till … om ni vill vara så vänliga?

Faktum är, Blossom, att er värld är som den är … beror på de farhågor och tankar om en hotande undergång, som har blivit en stor del av Hela/ Det Enade medvetandet. Allt det som har skett/kommit fram, har släppts från de som ”föll för det” och har hamnat på en plats för Armageddon.

Store Tid… det ordet förvånade mig!

Ändå är det rätt i sammanhanget. För det finns så många ”av din sort” som blint travar på, och inte är riktigt medvetna om vad som komma skall. De känner sig lurade. De känner sig rädda och det är rörigt i själens själv, angående vad det kommer att bli av detta Stora Land, som är känt som ”Förenta” Staterna.

Vill ni kalla dem Förenade nu? Vi tror inte det! Den energi som drabbat detta land, är det som vi vill beskriva som en mycket stor skål med många ingredienser … som inte klarar av att skapa en kulinarisk glädje!! Det finns alldeles för mycket bitterhet inblandad, och när vi säger ”röra om i grytan” … menar vi på ett GIGANTISKT sätt!

Det är det här vi berättat om, den ”upp och nervända världen” som nu visas under de kommande månaderna. Vi har förberett er för det, och vi kan berätta att detta är bara början.

Så mycket blir avslöjat under det mest oväntade ”Spel” som kommer att utspelas. Vissa spelar ut varandra och ändå kommer båda/alla parter att ”hamna på en plats” som är okänd för dem, på sätt och vis… men som skapar varandras ”möjligheter” att öppna upp Pandoras ask. På grund av den pågående kampen mellan de som vill visa vem som BESTÄMMER … så kommer de att sänka varandras skepp … så att säga.

Lite svårt att förstå men jag köper det ni säger … även om jag naturligtvis inte vet vilka alla dessa avslöjanden kommer att bli! 

Och vi kan inte berätta det. Fast vi kommer att berätta, precis som tidigare … att det som avslöjas kommer att bli chockerande och kommer att hatas … AV ALLA MÄNNISKOR. För även de som tror att de vet vad vi talar om … så vet de inte … inte den fulla omfattningen … av det som skall avslöjas och presenteras för allmänhetens öron … och ögon.

Det är anledningen till att vi mycket kraftfullt säger till er …

STANNA I ERT LJUS. VAR I ERA HJÄRTAN.

Vi vill inte skrämmas, det är inte därför vi är här. Men vi säger att det är viktigt att ni kallar på ert Högsta Goda/Kraften, och håller fast vid det. För det kommer att finnas mycket bedrägeri som presenteras som sanningen … och det leder till stor förvirring för de som inte kan/ inte ser igenom det.

Ni sticker ut stort nu … talar ni om en falsk flagga … eller, en utomjordisk invasion som det har talats om, som faktiskt ska genomföras av eliten i vår värld?

Du har slagit huvudet på spiken. Har det inte visats filmer då några andra rör om i grytan … eller ska vi säga en ”konspiration”?

Jag tror att ni menar filmen ANKOMSTEN … som jag ska titta på ikväll (Konstigt nog!) Men för att vara ärlig, så är jag inte riktigt säker på vad den handlar om, jag är aningslös, så att säga.

Vi bara fortsätter att be er lära KÄNNA ER SJÄLVA … KLIV UPP PÅ ERA STEGAR, KÄRA SJÄLAR och kontakta ert Högre Själv.

Tiden som skulle komma … är NU här, och handlingar är viktigare än ord. Och … ER KRAFT … ERT LJUS … ER STYRKA, KÄNNS inom er som aldrig tidigare.

Vi säger inte att detta är LÄTT … även om det kommer från ljuset … Vi säger detta med en stor intention.

Jag Vet, jag kan känna det i mitt väsen!!

Återigen, konstaterar vi … att det inte finns något att frukta, när ni känner igen allt för vad det är.

Vi säger också, att VI VET ATT LJUSET HAR VUNNIT.

DET ÄR KLART.

Spelet är över, men ändå kan de mörka förlorade själarna försöka att ”komma tillbaka” … tills de inser, att det inte finns något mer de kan göra … inget mer kan uppnås.

Och med stor medkänsla säger vi, att deras dämpade ljus måste näras av var och en av er … genom att erbjuda förlåtelse, oavsett vilka illdåd och svek som än kommer att avslöjas.

Titta på allt som presenteras … och vi menar ”allt” … som en del av den Gudomliga Planen … varje själ har sin roll att spela … för det Högsta Goda för alla.

Även om det som många inte kan förstå … så säger vi … att de frivilligt tog på sig de mörkaste rollerna, och gjorde det för det Högsta Goda för alla.

I den större bilden. För, mina vänner … även om det genljuder med min själ … kommer många att tycka att de hamnar i en mycket svår position. Speciellt när vi alla får veta vad som har dolts för oss, och varför. Jag vet, genom era och Vita Molnets undervisningar, att vi ska skicka kärlek till allt … för det är den enda vägen ut ur den här röran. Men svårt för dem vars själar har skadats kraftigt, av allt som har hänt.

Käraste Blossom … Vi förstår allvaret i det du säger. Men ändå …

DU VET … ALLA NI VET … KÄRLEK ÄR SVARET.

DET FINNS INGET ANNAT … INGET ANNAT SÄTT RUNT ELLER UR DET.

ERBJUD KÄRLEK …

SKICKA KÄRLEK …

VAR KÄRLEK …

TILL ALLT OCH ALLA SITUATIONER SOM UPPKOMMER.

VACKLA ALDRIG.

TVIVLA ALDRIG … PÅ ER SJÄLVA.

KÄNN KRAFTEN I ER KÄRLEK OCH HUR NI ANVÄNDER DEN … GENOM ATT NI GER DEN KONSTANT … KOMMER NI ATT ÄNDRA RIKTNING PÅ SÅDANT SOM MÅSTE OMDIRIGERAS.

NI … ÄR DE SOM KAN PÅVERKA ALLT SOM SKA HÄNDA GENOM ATT … VARA KÄRLEK.

NI … NÄR NI FORTSÄTTER ATT VARA DET … KOMMER NI ATT FINNA MER OCH MER AV ERT SJÄLVS KÄRNA …

Ni kommer att känna igen ert väsen … Ni kommer att känna att ni vet och ju mer ni gör det … desto mer kommer det!!

Vi är med er i ALLT DETTA.

Vi kommer att erbjuda vår hjälp där det behövs, och ni kommer att känna igen oss genom den Energi vi har. Av Ljuset som är med oss.

Jag kanske säger något konstig nu … men det känns som om det rör om i mig av era ord och er energi idag … det känns faktiskt lite som Armageddon! Gode Gud … måste säga … det känns allt FORTFARANDE väldigt story-aktigt! Jag kan faktiskt inte tro att allt detta kommer att äga rum nu … eftersom Julen närmar sig och vi går in i en tid av ”att hjälpa alla människor” …

Vi säger inte nödvändigtvis, att allt det som vi talar om kommer att ha skett till dess. Och på temat jul, vill vi också säga … att allt som vi har sagt tar INTE TAR BORT DET FAKTUM … ATT DE HÖGA ENERGIERNA FORTFARANDE STRÖMMAR IN TILL ER PLANET … FÖR ATT HJÄLPA ER … ATT SAMMANSMÄLTA MED DEN HÖGRE ENERGIN AV SJÄLV, SOM NI ANSLUTER MED …

DET ÄR UNDERBART.

DET ÄR ANDRA SIDAN AV MYNTET … EFTERSOM … NI KOPPLAR IN ER DJUPARE TILL ERT HÖGRE … KOMMER NI INTE ATT KÄNNA ER RÄDDA.

NI KOMMER ATT VETA HUR NI SKA BETE ER … VAD NI SKA GÖRA.

Som den känslan jag hade för några veckor sedan, och nämnde i en tidigare kanalisering?

Verkligen. Under sådana stunder Blossom, kan inget … ingenting alls gör dig rädd?

Det var inget annat än LJUS-KRAFT som strömmade genom mina ådror. Och jag kan bara upprepa … denna känsla har upplevts av många, och kommer till alla med perfekt Gudomlig timing … och sedan allt detta, som kan tyckas vara lite skrämmande nu … kommer inte att bli det … inte ALLS. LITA PÅ MIG!!

Vi är medvetna om att du inte ber oss att lita på dig … för det är självklart. Ändå upprepar vi för de som läser/ känner igen dessa ord … att Blossom är någon att Lita på … enligt våra noteringar! Fast det är något ni måste känna själva.

Skratt! Vissa tror fortfarande att jag är tvivelaktig. Jag är inte orolig för det! Var och en får själva avgöra. Tar ett ännu större steg nu … många människor är mycket fasta i den finansiella omvärderingsprocessen som sägs ska komma. Som ni vet … brukar jag aldrig ta upp sådant här med er. En penny, ett pund eller en vietnamesisk dong!!! Vad tänker ni om detta?

En omvärdering skall ske … på många nivåer … kanske på alla nivåer/områden på hela planeten.

Enligt vår uppfattning … är det förståeligt att ert ekonomiska system, måste vara en av de större förändringarna som kommer, för att stora förändringar ska kunna åstadkommas, inom allt.

Detta har stor inverkan i Globens alla hörn, och kommer säkerligen inte att ske över en natt.

Där har ni rätt. För många har hängt på låset i över tio år! Är det rätt av folk att tro att detta kommer att hända? Eller, är det som vissa säger … en bluff?

Det är inte en bluff, Blossom. Långt därifrån.

Ja det var ett mycket positivt svar. Tack för det … Och jag tackar mig själv för att jag var tillräckligt modig att ställa frågan!

Vi kan inte bestämma datum för växling, rater, inkomster etc. Det är många frågor som ska hanteras/ arbetas igenom …

Fast vi kommer ändå att säga … ert ekonomiska system … är inte vad vi skulle kalla ett system som sådant! Det är vad vi skulle kalla en orättvis, enastående förklädnad, för att styra planeten.

I den nya tiden … kommer inte något sådant att tillåtas existera på det här sättet.

Det som ni kallar ”pengar” ska bli ett vänligt ord till dem som väljer att förstå det som sådant. De finns där för att förbättra livet … inte för att ta bort glädjen!

Det är vår önskan, att när en omvärdering av pengarnas värde sker … och ENERGIN av dessa papper, guld och silvermynt omvandlas till ”GLÄNSANDE VÄRDE” som ska/ kommer att hjälpa varje levande varelse på planeten.

FÖLJDEN BLIR VERKLIGEN UNDERBARA FÖRÄNDRINGAR … FAST, HA TÅLAMOD … EFTERSOM VETET SKA SORTERAS FRÅN AGNARNA.

Det var allt för idag … kan jag berätta. JAG ÄLSKAR ER… VI ÄLSKAR ER!!

VI ÄR EN.

Och i ENIGHETEN är vi många! I Kärlek och tacksamhet

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

 

 

Federation of Light: November 18, 2016, channeled by Blossom Goodchild at http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG293nov18.html

 

Source Link: Blossom Goodchild: Federation of Light

Du gillar kanske också...