Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 4 maj, 2019

 

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

4 maj, 2019

Nu är vi här igen! Er senaste kommunikation som handlade om ”Sluta upp med att vänta” och VAR ALLT SOM NI NU VÄNTAR PÅ … visade sig för många vara mycket upplyftande. Tack så mycket. Jag undrar om ni kunde berätta lite mer om ’hur man ska höja sig ovan’ allt som inte längre är till nytta?

Välkommen Käraste Blossom och Varje Själ som känner sig dragna till att lyfta upp sitt Väsen via våra överföringar av Kunskap som naturligt finns inom er … våra varsamma påminnelser erbjuds för att hågkomsten ska väckas upp, vilket i sin tur gör det möjligt för att Andens Upplyftande ska få till stånd förändringarna för det Hela.

Ni blir NU alltmer medvetna om att ni uppmärksammar falskheterna som presenteras. Ni accepterar att SANNINGEN inte är vad ni utåt får till er på era skärmar och sociala media.

SANNINGEN LIGGER INOM ER.

Ni låter er själva på nytt förstå att allting runtomkring er, er värld, uppvisar ett visst ’framträdande’ att ifall man inte visste bättre så skulle man förmoda att mörkret på er Planet hade övertagit allt Ljus som en gång i tiden fanns där. För det förefaller, det ’ser ut som’ om mycket litet bringar Glädje för hjärtat OM man ’betraktar vad som är’ … utifrån detta perspektiv.

MEN NU FATTAR NI DET … GÖR NI INTE DET, NI HÖGST GUDOMLIGA SJÄLAR? NU FATTAR NI DET!

NI BEGRIPER att världen som ’slängs i ansiktet på er’ inte är SÅDAN SOM DEN I SANNING ÄR.

VÄRLDEN I ALL SIN PRAKT ÄR DET SOM BOR INOM ER. Den värld som har legat nedgrävd och förklädd för att ni skulle tro att det som ni ser är vad ni får.

NU VET NI … ATT DETTA INTE ÄR PÅ DET VISET.

NI VET NU … att VAD NI ’KÄNNER’ ÄR VAD NI FÅR.

Ni har brutit er igenom glas-menageriet … om vi får uttrycka det så. Ni har tagit er igenom barriärerna av undanflykter. Ni har nu vaknat upp från er slummer, nu när ni märker att ni befinner er på ett nytt ställe … inom en ny förståelse.

NI FATTAR.

Under så lång tid har vi sagt: ”När ni Begriper Det” … stämmer inte detta?

Verkligen, det stämmer, mina vänner … och under så lång tid har jag önskat det.

Har du nu gjort det?

Nja, kanske inte riktigt. Men jag har med all säkerhet fått ett större genombrott. Mer i Vetskapen om att jag Vet vad JAG VET. Förut så ’försökte jag veta det’ … nu vet jag för att JAG KÄNNER DET!

Och vi leder dig vidare med ’Känner vadå?’

VISSHETEN.

Hur kan du känna en Visshet, Blossom?

Jag vet inte … jag bara vet.

Exakt. Fulla poäng!

Det är inom detta ’bara att Veta’ … inom denna KÄNSLA av ’att bara Veta’ att du Vet … som allting blir Känt!

Det är inte med avsikt som vi talar i gåtor, Käraste Själar. Helt tvärtom.

Det behövs bara en tanke gällande denna VISSHET att ’Ta er själva tillbaka i linje med Källan.’

Det är mycket sällan som ni talar om KÄLLAN.

Oj! Men det gör vi! Vi talar om den hela tiden.

KÄRLEK. KÄRLEK. KÄRLEK.

Det Gudomliga flödet av KÄRLEKS-LIV kommer från självaste Källan.

White Cloud talade nyligen inför en grupp av oss och förklarade detta för alla som har haft den underbara upplevelsen av en NDU (Nära Döden Upplevelse), att fastän det var det mest Gudomliga stället att Vara och Känna, och att man mötte GUD/KÄLLANS ENERGI/KÄRLEK … och fick valet att återvända osv … så var det som man upplevde i själva verket GUDOMLIGT och ändå den faktiska ’stegpinnen’ (i bristen på ett bättre ord) av mycket Högre Ljus än detta. Jag tyckte att det var synnerligen intressant. För med all säkerhet, ifall man möter Gud … så möter man Gud. Inte en ’mindre version’?

Vi förstår. Men White Cloud har såklart helt rätt. De själar som har fått uppleva ett sådant under … visste att de hade mött GUD/LJUSET … vilketdera ordet passar för Var och En … och ändå, med Respekt, så skulle det ha varit i en Vibration som ’Deras själ’ hade kapacitet att ’uppnå’. Så mycket Högre än vad de tidigare hade känt, men … Hur ska vi uttrycka detta? … Det ULTIMATA GUDS-LJUSET … består av/härstammar från … en Vibration som en själ som ’fortfarande är fästad vid’ silvertråden inte skulle kunna ’BESTÅ AV’. Och vi uttrycker på nytt, att detta sker med den största respekt.

Vi ’nedvärderar’ på intet sätt den upplevelse som man kan ha haft. Med en enkel förklaring … eller i ett försök att förklara … omfattningen av den HÖGSTA RENASTE KRAFTEN som Existerar.

Men kom man till att få ställas ansikte mot ansikte med KÄLLAN?

Precis. Men vilket också förklarades i er grupp … gruppen med White Cloud och oss till exempel … att vi måste … ska vi säga … ’kondensera’ vår Energi-Vibration för att kunna konversera med er. Annars så skulle vi helt enkelt ’spränga er i bitar!’

Javisst. Jag begriper det. Tack så mycket.

Så vi går vidare med att Veta vad ni Vet … ni fick en fråga gällande era klimatförändringar, eller hur?

Japp!

Låt oss uttrycka för er … påminna er … om att allt detta ÄR ETT SPEL.

HUR SPELAR MAN SPELET? NU Känner du till svaret. Du spelar Spelet genom dina tankar. Du är den som håller i kontrollen. Du har Spelets Makt inom din VARELSE.

Om du vill ta dig upp för stegen, så omge din Varelse … omge allt inom och utanför dig med otroliga upplyftande Glädjefyllda tankar … HELA TIDEN.

Om ni vill ramla ner längs med ormen … så låt er själva tänka negativt.

ETT SPEL. ETT SPEL. ETT SPEL!

Det är lustigt. I min naivitet … i tidigare samtal … så skulle jag ha fortsatt säga till er … ’Det går mycket lätt för er, ni lever inte i denna helveteshåla’ osv, jag har verkligen uppmärksammat att jag med tiden … HAR BLIVIT VUXEN! Som ni så vänligt bad oss göra, i förra veckan. Jag vill inte längre vältra mig i den här ’Försök här nere och se hur ni klarar er’ – världen! JAG FATTAR.

Men du Blossom, har ju under en lång tid varit en förespråkare för positivt tänkande, eller hur?

MIN VISSHET. Mer av KÄNSLAN AV STYRKAN INOM MIG. Mer av, som ni säger, EN TANKE och PANG … så är jag åter på banan! INGET, men INGET kan kontrollera detta!

Exakt! Och ju mer alltfler av er vaknar upp till detta … vilket så många håller på gör … desto mer höjs er Planets Vibration i en sådan exponentiell hastighet att CHANSERNA att man ’tänker’ vad man väntar på … redan finns där … inom er.

Detta är varför vi har sagt … ATT NI ÄR FÖRÄNDRINGEN.

Ja. Men tills vi HELT OCH HÅLLET FÖRSTÅR DETTA … på en NIVÅ AV VISSHET … så är det bara ord för oss. När vi väl FÖRNIMMER KÄNSLAN AV DENNA VISSHET … så för den med sig en djupare förståelse gällande VAD HELA DENNA SAK HANDLAR OM. Det hjälper oss att ’SE HUR’ VI SKA VINNA DETTA SPEL. Bara genom DENNA ENDA TANKE PÅ ATT KÄNNA KRAFTEN INOMBORDS AV VÅRT KÄRLEKSLJUS! ÅH, Allt är Super-Duper! Det är mycket spännande!

Så, skulle vi kunna återgå till ämnet som rör klimatförändringarna …

Exakt … bra jobbat!

Det är inte nödvändigtvis själva ämnet vi intresserar oss för, utan frågan om att ta upp ämnet … gällande tanken!

Hur väljer du att tänka? Gällande klimatförändringarna? Gällande finanser? Gällande politik? Om en film? Om en omständighet? Om en person? Om en situation? Om … VADSOMHELST OCH ALLTING?

Hur väljer du att NU välja att tänka på alla dessa saker?

Välja … positivt eller negativt?

Det som man med lätthet tänker på med Goda Vibrationsfrekvenser … är helt enkelt frågan om att multiplicera … medvetet multiplicera dessa Positiva Energier. Det som har en ’automatisk reaktion’ i tanken för att dra ner en … behöver kanske lite mer ansträngning … till att börja med.

Om ditt Väsen på ett skadligt sätt reagerar på något/någon … ta då ett djupt andetag … stanna upp i ditt tankemönster … och ta in ett nytt … och sedan ett nytt … och kom ihåg att lägga till ett leende. Då har du automatiskt förändrat din Vibration runtomkring situationen/personen. Om du väljer att stanna kvar i tankarna gällande denna omständighet … gör det då med en medvetenhet om hur du väljer att KÄNNA. Käraste Själar, ibland är det en klok manöver att helt enkelt ’inte gräva djupare’ och att bara sända Kärlek. Höj dig ovanför saken. Se dig själv ’ovanför’ omständigheten’ … om den så är global eller personlig … och utifrån denna plats … stråla Ljus från ditt Väsen ner på den.

På det här sättet … tar du ut de Energier som är av ett mindre Ljus och som omger den … och du lägger till det som är av mer lysande Energi till situationen.

Till exempel …

Tillbaka till klimatförändringarna?

Du läser våra tankar.

En tvåfilig väg här, känner jag.

Ta era Väsen upp ovanför er Planet. Se ner på den och sänd er LJUS-KÄRLEK till Jordklotet.

KÄNN ATT DET GÖR EN SKILLNAD.

VAR MEDVETNA OM ATT DET GÖR EN SKILLNAD.

Hur mycket mer ’Positiv’ är en sådan handling? I motsats till att ’sitta hopkurad i rädsla och … leta på internet för att hitta fler deprimerande rädslobaserade nyheter?

Igår svarade jag på ett e-mejl och märkte att jag sade ’att jag inte skulle dras in i skräcksagorna’ … den blev jag rätt så stolt över! LOL.

Men det är SÅ SANT, Blossom. När vi säger ’SLÄPP TAGET OM RÄDSLAN’ … så säger vi då … ’SLÄPP EN DEL AV RÄDSLAN’? Nej, såklart inte. Vad skulle vara idén med det? SLÄPP TAGET OM RÄDSLAN. Den existerar endast för att ni matar den. Svält ut den ur era VÄSEN, Käraste Själar.

NÄR NI VET ATT NI ÄR LJUS … ENBART LJUS … SÅ MÅSTE ALL RÄDSLA SMÄLTA UNDAN. För den kan inte existera inom någon som VET ATT HON/HAN ENBART ÄR LJUS.

OCH NU … NÅD VARE MED ER … NI ÄR ALLA MEDVETNA OM ATT NI ENBART ÄR LJUS.

OCH DET ÄR SÅ DET BÖRJAR!

Wow! Jag STRÅLAR på ett positivt sätt! I Tacksamhet. I Kärleksfull Service … JAG ÄR.

 

Source: Blossom Goodchild

 

I have also posted a new YouTube channeling White Cloud AND The Federation Of Light. https://youtu.be/X1QtAbNcHk4

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...