Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 17 februari 2024

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild,

17 februari 2024

 Blossom: Hej! Vad diddlar ni med? (Ett vardagligt uttryck som ni kanske inte är bekant med.) Åh kära nån, jag tänkte att det är bäst jag googlar det och det betyder att vandra omkring planlöst, upptäckte jag precis. Jag menade bara ”Hur har ni det?”

Federation of Light: Välkommen, Blossom … Välkommen till alla. Tack. I så fall har vi det bra. Vi är medvetna om att många inte klarar sig så bra. På grund av ett antal faktorer. Det finns en allmän trötthet ibland, följt av att man är redo att ”Gå och ta Ner” dem… vi tror att du säger. Du förstår, Blossom, vi kan komma åt ditt ordförråd, samt använda ord som du själv är obekant med och inte använder.

B: Japp. Ofta känner jag till ett ord du använder men måste kontrollera dess betydelse och alltid; alltid passar det perfekt i meningen.

F: Tröttheten kan delvis skyllas på det som sprutas ut i din luft och det som finns i dina matämnen, vatten etc. Faktum är att det mesta du sysslar med till vardags är, som de flesta av er vet, designat. att fördumma dig på så många sätt.

Lägg detta till osäkerheten om vad som väntar och därför skapar oro inom, det är inte förvånande att många känner som de gör.

B: Personligen mår jag bra. Jag antar att det som får mig mest sur, om jag tillåter det, är den absoluta galenskapen som äger rum över hela planeten i så många former, och de som skapar den galenskapen kommer undan med det eftersom de vet att majoriteten av folk helt enkelt inte har någon aning vad de gör … och därför tillåter det. Ibland tror jag att det enda sättet att stoppa allt är att varenda själ ”lägger ner sina verktyg” … går ut på gatan och säger INGET MER. Jag vet att jag också har sagt allt detta förut.

F: Många är villiga och genomför detta Blossom, som ni vet. Ändå, även om det finns stor beundran för dem som står upp för sina rättigheter, kan det orsaka uppståndelse, men ändå inte tillräckligt för att göra susen.

Men vi VET att det är en gudomlig plan på gång … och den har tagit all denna ”galenskap” i sitt kliv och vi berättar detta för er …

DET KOMMER ETT SLUT.

DET KOMMER ATT STOPPA.

ALLT SOM NU VISAS KOMMER ATT VISAS FÖR VAD DET FAKTISKT ÄR!

Tänk på det hela som en del av Planen och när Allt, och vi menar att ”Allt” är på plats, kommer det orange ljuset att bli grönt.

B: Ändå verkar det som om de med mindre ljus, mycket mindre ljus, fortsätter att visa galenskap och kommer undan med det. Återigen, för oss här nere undrar vi hur mycket längre de kan komma undan med det medan vi, det verkar, blir mer och mer trötta medan vi väntar.

F: Ändå, VET DETTA, Blossom and All. ”De” kommer inte undan med det. Deras sista dagar börjar spela ut och de vet detta.

B: Hur kommer det sig då att det verkar som att de gör det?

F: En nivå ska nås av mycket som ”ser ut så” … för att Sanningen ska komma ut i fullhet.

B:   Mm! Fråga … hur man bäst formulerar det. Du säger att Ljuset har vunnit … vet mörkret detta?

F: Ja.

B: Så jag förstår inte riktigt varför det ser ut som motsatsen, dvs det mindre ljuset har kontroll… fortfarande fortsätter.

F: Du kommer att förstå med tiden.

B: Ändå fortsätter de att komma undan med mord. Bokstavligen och metaforiskt. Det är inte lätt för oss markpersonal att alltid ”luta sig tillbaka och skina vårt ljus”, med vetskapen om att dessa grymheter fortsätter … och också vara medvetna om vad som sägs som ligger framför oss. Så mycket är rädsla, jag vet, men ju mer detta sker, desto mer rädsla skapas av de som är omedvetna. Ibland, för mig och många, när vi hör vad som händer, på så många mörka nivåer, är det som att vi lever på olika planeter.

F: Inte olika planeter, Blossom, men ändå, definitivt, olika vibrationsfrekvenser. Detta är inte nytt för din förståelse.

B: Fast, för att hålla vår stämning hög, vilket är vårt jobb, vårt ansvar, att motverka mörkret och förvirringen … måste vi nästan stänga ute det som vi kan höra talas om eftersom det är alldeles för hemskt att föreställa sig att barn och vuxna måste lida så, under mörkrets makt. Särskilt som vi får höra att allt kommer att ta slut. Naturligtvis skickar vi kärlek, vad mer kan vi göra … jag antar att vi alla vill se ett STOPP på det!

F: Som vi har sagt … du kommer att göra det. Tänk på att denna gudomliga plan … är gudomlig.

B: Ingen förolämpning, jag förstår det … ändå, det är svårt att balansera sinnet i den sanningen när vi blir medvetna om så mycket som inte ser så ut!

F: Denna plan har skapats av den högsta intelligensen på och utanför planeten. Vi har talat om detta, men väljer att upprepa många gånger för att försöka hjälpa er att förstå.

Vad vi KAN försäkra dig om är att när allt är på plats för att ”Gå” … ”Gå” kommer det att ske.

B: Det är så mycket hype om det hela för tillfället … så mycket spänning … och allt vi kan säga är ”Vem vet?” Vi har varit här så många gånger och ändå verkar det annorlunda. Men säger vi inte alltid så!?

F: Ditt tålamod i den här frågan pressas utan tvekan i högsta grad.

B: Tror du?

F: Vänligen VET att det här som vi talar om … det här TRUTH REVEAL’ och kommande ’lockdown’ kommer att ske.

Om du inte LITAR PÅ DEN HÄR GUDOMLIGA PLANEN …  med all kärlek och verkligen den största respekten, föreslår vi att du inte längre följer dessa meddelanden. För om du känner att de inte är av Sanning, kommer det inte att tjäna dig väl att göra det.

B: Det är inte så att många inte litar på … ja, jag antar att nu, i dessa dagar … många sitter på staketet … och för att vara ärlig … för att vara riktigt ärlig … jag sitter på staketet också … Och jag är din budbärare, för Guds skull! Det är bara så att vi har gjort vårt bästa för att kämpa den goda kampen… och vi kan fortfarande vänta i två år.

F: Det kommer inte att hända.

B: Det är ett djupt uttalande för dig, angående tidslinjen … som du vet alltid stört ni mig. Vi har tappat vår street cred så många gånger när vi pratar om tidsramar.

F: Dearest Blossom … DET ÄR ALLT SÅ VÄLDIGT NÄRA NU.

 Ändå måste man komma ihåg att med varje åtgärd KAN det finnas en motåtgärd… och då måste det hanteras.

B: Ändå … om den gudomliga planen går enligt med planen… hur kan det finnas en motåtgärd för de goda att ta itu med … om Ljuset redan har vunnit? De mörka har inte längre kontroll att göra någon motverkan? Ser du min poäng?

F: Vi ser ditt perspektiv. Låt oss försöka hjälpa till. Om du spelade en omgång, ska vi säga, Pickle Ball?

B: Nu har du fått min uppmärksamhet!

F: Det kan vara så att motståndarlagets poäng är så hög att det verkar omöjligt för dig att komma ikapp och vinna. Ändå, såvida du inte är en dålig förlorare … kommer du att fortsätta göra ditt bästa, med varje taktik du känner till, för att komma först. Ända till sista punkten.

B: Fin liknelse. Det hjälper … typ. Jag känner när vi kommunicerar att vägen jag följer idag inte kommer att ta mig någonstans egentligen. Jag känner att den här gudomliga planen är SÅ enorm att tills nästa fas slår oss i ansiktet, kan vi inte riktigt ta tag i den, eftersom vi inte vet hälften … som man säger.

F: Korrekt. Det är därför vi talar om TILLTRO, Blossom. Å ena sidan, innan ni kom … när var och en gick med på att vara ”en del av allt på marken” … skulle man omöjligen tänka på att de kanske inte har TILLITEN till denna plan. För de visste resultatet och det var därför var och en anmälde sig frivilligt. Det är därför var och en kom.

Å andra sidan … en gång nere på marken och minnen raderade … kan förtroendet gå förlorat och om det inte går förlorat … försvagas kraftigt.

Må vi föreslå att ni tillåter er själva just nu i detta ögonblick att gå in. Detta är inte ett ”woo woo”-förslag … som vissa skulle säga. Det här är för dig, just nu … att KÄNNA … KÄNNA SANNINGEN OM DIN SJÄL OCH VARFÖR DU ÄR HÄR.

Tänk inte på varför, om, kanske, kanske inte. Tillåt sinnet att stanna upp ett ögonblick och KÄNN … om du tror på denna GUDOMLIGA PLAN … ATT DENNA TRANSFORMATION KOMMER ATT HÄNDA.

VET DU DET HÄR?

KÄNNER DU DETTA … DJUPT INNE?

B: Jag måste säga, för mig… ja. Låt oss inse det … om jag inte gjorde det … vad skulle vara poängen med allt detta Ljus och styrka som vi vet att vi är?

F: Precis, Blossom.

DET FINNS EN VETENSKAP OM SANNING OM VEM DU ÄR OCH VARFÖR DU ÄR HÄR.

DEN LEVER DJUPT INOM DIG.

Det har varit syftet med de mörka att begrava den SANNINGEN, den VETSKAP, under en störtflod av lögner och bedrägeri. Att begrava den sanningen så djupt att endast den minsta lilla gnista av Ljus kunde finnas kvar.

ÄNDÅ, NU … LJUSSKRIGARE …

SE PÅ DIG.

DU HAR KOMMIT IFRÅN DET STÄLLET.

DU HAR kämpat dig igenom…

OCH HÄR STÅR DU … VALIANT OCH MODIG.

HÄR ÄR DU … REDO ATT UTFÖRA MISSIONEN.

HÄR ÄR DU … DEN STARKASTE AV DE STARKA …

I POSITION OCH REDO ATT GÅ.

ALDRIG MER ATT BLI FÖRTRYCKT.

DITT LJUS LYSER NU LJUSARE ÄN NÅGONSIN … PÅ GRUND AV DET DU HAR FÅTT UTSTÅ.

DU ÄR STARKARE ÄN NÅGONSIN FÖRR.

DU ÄR LÄTTARE ÄN NÅGONSIN FÖRR.

FÖR DET ÄR DAGS … FÖR ALLT ATT BÖRJA.

B: Jag vet att det har börjat. Ändå vet jag vad du menar. Tja, du känner mig … jag lämnar dig med mitt vanliga ”låt oss vänta och se”. För att inte lägga en dämpare på det här … men också att veta att timing är allt och att ”vårt snart” är väldigt annorlunda än ert. Ändå, KÄNN mina vänner, och jag vet att jag talar för många … vi är redo och väntar. ROGER ÖVER OCH UT!

F: Stort tack till var och en för er fortsatta förmåga att fortsätta… oavsett vad.

B: Det är därför vi är här. I tacksamhet, i kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning, Marie-Anne

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *