Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 maj 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 maj 2019

Fira alla aktiveringarna ∞ 9D Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har väckt inom er en större känsla av sanningen om vem ni verkligen är, för att ni är en del Arkturian, precis som ni är en del Plejadian, en del Sirian, en del Andromedan och så vidare. Ni kommer från Källan och ni är fortfarande Källan och Källan är allt som är, men ni har också känt er själva som varelser från hela galaxen och bortom.

Nu när ni stöter på era medmänniskor, väcker de alla också någonting i er, något som ni har förnekat eller bara något ni behöver en påminnelse om. Och så är alla andra människor på planeten med er nu där för att hjälpa er. Ni hjälper alla till att bli sanningen av vem ni är, den totala ni.

Ni är helt kompletta som ni är, men ni valde att betona vissa aspekter av er själva under denna livstid för att ge er en unik upplevelse. Men de aspekter av själv som ni valde att inte betona är fortfarande kvar. De är vad ni skulle kalla att ligga vilande i er och väntar på att bli aktiverad. Det är vårt påstående här att ni aktiveras ständigt och att ni ibland tycker om det och accepterar dessa aktiveringar, men i andra fall avvisar ni dem. Ni tittar på någon eller något och säger, ´ Det är inte jag. Det har inget att göra med mig, och jag fördömer det faktiskt. Jag tror inte att det borde finnas. ´

Men om ni verkligen skulle eliminera någonting eller någon, skulle ni hugga av en del av er själva. Ni skulle ta bort en del av Källan som var tänkt att existera. Många av dessa aspekter som ni förnekar kallar er för att förlåta och älska ovillkorligt och det är utmanande, vi vet. Vi vet att det är ett stort uppdrag, men det är den ni anmälde er till under denna livstid. Så ni kan lika väl acceptera det som en del av er resa och vet att varje gång ni är villiga att förlåta, acceptera och sen villkorslöst älska någon eller en del av livet, får ni en annan del av er själva. Ni blir mer hela och det är det ultimata målet.

När ni känner all den helheten, kommer ni att bli ert högre själv. Så leta efter möjligheter att förlåta och älska ovillkorligt. Ni behöver inte förneka att någon aspekt av er inte existerar eller att någon person inte skulle kunna vara riktig. Ni måste bara omfamna allt som det är att ta er till nästa nivå, eller vad vi och andra hänvisar till som den femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...