Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 5 april, 2020

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 5 april, 2020

 

Blossom Goodchild (kanaliserat meddelande)

Jag har precis avslutat den globala meditationen. Jag hade planerat att få kontakt med er efteråt, och nu känner jag en mycket stark impuls att göra det. Ur ert perspektiv … gick det bra?

FRÅN VÅRT PERSPEKTIV… FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN… SÅG VI FÄRGERNA I ER VÄRLD FÖRÄNDRAS TILL REGNBÅGSLJUS.

Nu kommer tårarna, eftersom vår Hawaii-grupp hette ”Rainbow Light pod.” Fast jag vet att vi fått ALLA … men jag känner att det är bättre att det kommer från er.

NI … NI BESTÅR AV ETT SÅDANT LJUS … ALLA NI … ÄR VARELSER AV REGNBÅGSLJUS.

DETTA ÄR VAD NI TRANSFORMERAS TILL DÅ VI NU SKIFTAR TILL DEN HÖGRE VIBRATIONEN, SOM KOMMER ATT TA ER TILL EN PLATS AV SÅDAN JÄMSTÄLLDHET… SÅDAN FÖRENING … EN SÅDAN FÖRSTÅELSE OM VILKA NI ÄR.

Kommer du ihåg Blossom, att någon gång under 2008, så talade vi många gånger om regnbågar, och att du snart skulle se dem som aldrig förr? Nåväl, nu säger vi till dig att ”VÅRT SNART” har kommit.

Regnbågar kommer att visa sig på era himlar, så som ni inte ens har kunnat drömma om förrän nu.

Titta nu, det är inte bara det aldrig tidigare skådade mörkret som lyfter från er planet nu, utan det ersätts också med ett enhälligt hopp och upplyftande.

Många har bett mig fråga om de tre dagarna av mörker som det talats om. Vad säger NI om det?

Vi skulle bara vilja säga, att de mörka dagarna redan är över. Allt prat om tre dagar i mörker, är bara ett uttryck på er Jord som funnits under eoner.

Så vad är er Sanning om det … behöver bara få klarhet i det, om ni vill vara så vänliga?

MÖRKRET HAR SKINGRATS.

DET ÄNDRADES EFTERSOM DET VAR NÖDVÄNDIGT.

DET VAR FRAMGÅNGSRIKT.

Vi skulle säga att ”Vi har lyft bort det”.

Vi vill inte förringa det ännu, för det kommer fortfarande att bli mycket Skumpigt. Fortfarande så mycket som kommer att chocka och känns avskyvärt. Ingenting har förändrats gällande det… men ändå, HAR ALLT FÖRÄNDRATS!

DENNA GLOBALA FÖRÄNDRING SOM SKER, KOMMER ATT FORTSÄTTA SKRYNKLAS UT FRÅN OCH MED NU … INFÖR ALLT LEVANDE PÅ JORDEN OCH ÖVERALLT… MEN DET KOMMER INTE ATT VARA SOM MÖRKER IGEN.

För även om det kommer att bli helt avskyvärt … och vi inte kan betona det nog mycket … så kommer vi också att säga att detta skifte har lyft ER … NI ÄR REDO … FÖR EN PLATS AV HÖGRE LJUS. Det lyfte er signifikant in i nästa fas.

Och nu, jag vet att ni kommer att berätta om ”våra kuvert”, eller hur?

Det ska vi faktiskt, Blossom.

Jag avstår från att skriva Goodchild, för jag känner att det är onödigt.

Fast vi känner att det är nödvändigt …

Blossom Goodchild … vi är glada att föreslå öppningen av ditt kuvert. Alla kommer inte att behöva ”knacka sig i huvudet” och be om en leverans … för var och en ska visas sitt, på sitt eget unika sätt, för att var och en ska veta att ”det är så det blev för mig”.

Vi vill inte utveckla detta mer just nu, för att inte påverka omständigheterna som då kanske kan missförstås. Men vet ändå, att med Gudomlig timing så får var och en VETA.

DU KOMMER HELT ENKELT ATT VETA NÄR DITT HAR LEVERERATS.

Det kan nu finnas många nya följare, sedan ni sist berättade om kuverten. Jag lägger till en not i slutet.

Det skulle vara bra. Vi kommer att fortsätta säga att var och ens deltagande roll kommer att bli tydlig för dem … i rätt tid. Det skulle vara oklokt för någon att känna sig stressade för att gå in i spelet, om de inte känner att de har fått sitt ännu.

Kom ihåg att ni har flyttat upp till en ny tidslinje, den här dagen.

Jag tror inte att ni någonsin har använt den termen tidigare.

För att ni inte var där då. Saker och ting börjar nu ’visas’ annorlunda för er.

I samband med det du ska få veta… även om det är chockerande … så kommer DU att höra det från ett annat utrymme/ plats, och därför kommer Ljuset som strålar ut från dig vid den tidpunkten, att vara rent och inte fläckat av tvivel och förvirring.

Det är så mycket jag skulle kunna fråga just nu.

Varsågod. Om det är något som är lämpligt för oss att svara på, så gör vi det.

Tack. Bokstavligen, precis innan jag startade kommunikationen, så visade min syster mig några foton på vårt nät … där det i det övre hörnet hos vissa människors TV-skärmar visas en text med, ”VI ÄR HÄR MED ER”.

För det är vi.

DRA PÅ TRISSOR! Jag blir så rörd … för i grund och botten och med all respekt … det var dj..lar i mig på tiden! Fast, jag vet att jag plågar er och jag ber om ursäkt för att jag svär, men jag vet att många kommer att hålla med. Så jag ska fortsätta att Lita på det jag skriver och hålla fast vid mitt VETANDE, om att ni är MIN SANNING. Sker det verkligen nu? Är det dags nu och att allt är med oss, med allt det ni sagt och rått oss till under alla dessa år?

DET ÄR SÅ. Hos många, liksom för dig just nu, så kommer tårar att stiga upp i ögonen, och flöda ut från ditt hjärta när du erkänner våra ord, som SANNINGEN.

För länge sedan talade du om att ”dyka upp” på vår TV och White Cloud tog upp detta nyligen med vår grupp på Hawaii … är detta början på det?

Inför dina egna ögon Älskade Blossom och alla … inför dina egna ögon.

Vad … som … NI?

Representanter … för vår räkning så att säga.

Så för att klargöra … kommer dessa ”representanter” att visa sig i mänsklig form, så att inte hela mänskligheten flippar ur? (Förutom de som redan vet)

Du har förstått det rätt. Du kan bli förvånad Blossom, när du ser vilka som dyker upp i TV-RUTAN. Det kommer att vara återkommande textmeddelanden som nu dyker upp, och det kommer inte att bli något mer ifrågasättande om var de kommer ifrån, för de kommer med en sådan Prakt, att det inte blir någon tveksamhet angående deras ursprung.

Låter så spännande! Vidare till några frågor, om jag får? I er sista kanalisering så berättade ni ”om viruset som ”antas” svepa runt på er planet” … Några har tagit upp det och vill veta vad ni menade med det, snälla?

Eftersom det verkligen är ett antagande! Ni vet VERKLIGEN inte i helt och hållet, om DET expanderar… GLOBALT.

Men vi vet att det är en dimridå, eller hur? Gode ​​Gud. Jag fick just er nästa mening och jag är förvånad … vilket är …

Ni VET inget om det.

Med respekt, vad menar ni?

Det som många av er ”tror” att de vet … behöver nödvändigtvis inte betyda att det faktiskt är så.

Blossom, många tror att vi pratar i gåtor. Det är inte så. Men som vi har sagt många gånger … Det är inte alltid lämpligt att ”säga allt för tidigt”.

Så det här är ni inte glada åt att svara på.

Vi kan det … fast, ändå inte.

Ok. Jag känner att eftersom vi lärt känna varandra under alla dessa år av vänskap, att alla andra frågor jag skulle kunna ställa, hamnar alla i samma korg.

Korrekt. På internet finns det mycket tugg om hur det är eller inte är. Vi föreslår att du lyssnar klokt på ditt hjärta. Det är ju inte så, att du inte hade någon aning om att början på din Skumpiga värld skulle framstå så här?

Utan tvekan. Men för att vara ärlig … vi befinner oss fortfarande på ett ställe av att inte veta vad i **** det är som VERKLIGEN händer. Ursäkta mina symboler!

Och är det inte så, att ni alla sitter och håller andan?

JO. VERKLIGEN!

Ja, vi är glada att kunna meddela att väntan för en gångs skull inte lämnar er utan någon inandning … FÖR TIDEN MED AVSLÖJANDE ÄR ÖVER ER

Det ni förväntat er … det ni inte förväntat er … ska visa sig på det mest ovanliga sätt.

Det är därför vi ber er hålla fast era hattar.

NÄR NI FÅR VETSKAP ÄR VI MED ER.

TITTA EFTER TECKEN … LETA EFTER REGNBÅGARNA … FÄST BLICKEN PÅ DET OVÄNTADE … DOMINOBRICKORNA HAR FALLIT … OCH I STÄLLET KAN VI AVSLÖJA DE STORA STÄDERNA AV LJUS.

Kära Älskade själar … kan ni känna det? I ert VARANDE … kan ni känna skiftet?

Det finns ingen hiss som tar er direkt dit ni ska. Det finns bara en trappa med många trappsteg. Koncentrera er inte på destinationen ännu …

NJUT AV RESAN … SANNINGENS RESA SOM RÄTTELIGEN ÄR HELT OCH HÅLLET ER.

En sak till innan ni går. På senare tid, när jag har sagt mantrat ”JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR” … Har jag börjat lägga till ”JAG ÄR SANNINGEN” före ”JAG ÄR”.

Tack för att du kom ihåg att inkludera det i det här meddelandet.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN, JAG ÄR SANNINGEN, JAG ÄR. är nu redo att aktiveras inom er. Det är nästa tillägg till koderna för Regnbågsljus som ni, Älskade Själar på Jorden förankrar i era varelser, och till/ genom er Planet.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

Nu förstår jag varför jag inte varit tillräckligt bra på att kanalisera förrän nu … (Även om en klapp på axeln från er har gjort skillnad!) Killar, det är så spännande, den här vägen framåt. Jag känner mig så välsignad över att få dela denna resa med er och med alla andra, som följer er visdom och känner er kärlek. TACK. TACK. TACK.

I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

I TACKSAMHET. I KÄRLEKSFULL TJÄNST … TJÄNAR VI JAG ÄR.

Jag måste vara modig och skriva era sista ord som just kom in … vilka är …

SKEPP OHOJ!

Och för en gångs skull känner jag mig ”fri” och bekväm när ni säger det. VI ÄLSKAR ER.

VI ÄLSKAR ATT NI ÄLSKAR OSS … EFTERSOM VI ÄLSKAR ER … och ni kommer att känna det på ett nytt sätt, under de kommande dagarna.

PS. Kuverten är symbolik för ”aktiveringarna” inom oss, med våra egna individuella instruktioner om vad vi ska göra, och de ska öppnas vid en Gudomlig tidpunkt.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...