Jerry Williams (S.E. Fernström) av Inger Noren 9 juli 2020

Jerry Williams (S.E. Fernström) via Inger Noren

9 juli 2020

 

Jag vill lämna en hälsning till mina fans. Jag vet att jag var älskad av många i Sverige. Många gillade min musik och man måste ju gilla rock’n’roll eller hur. Jag har sett att många, fler än vad jag hade trott, sakna mig när jag dog och för dem skulle jag vilja tala om att jag mår väldigt bra på denna station. Kärleken är fantastisk att få uppleva och så är det på alla stationer vi människor hamnar på. Att dö var inget farligt, tvärtom. Det är ett nytt äventyr man går till.

Ni ska inte vara ledsna. Om ni visste vilket äventyr det var att komma till denna sida av väven, faktiskt riktigt spännande. Vi kan se allting som händer på Jorden och vad som kommer att hända längre fram. Det är stora saker, men det har ni nog förstått vid det här laget när ni har blivit nedstängda av pandemin och fortsättning följer.

Jag vill tacka er alla för er kärlek och att ni verkligen gillade min musik, rock’n’roll. Jag har verkligen känt mig uppskattad som artist under hela min karriär. Det var en fantastisk tid och jag är glad att jag fick vara med så länge i branschen.

Jag vill också att min familj får veta att jag älskar dem och alltid finns med dem. Jag följer dem i deras liv och är så stolt över dem. Jag finns alltid med dem och jag älskar er mer än ni kan förstå. Vi ses så småningom på den här sidan. Ta hand om varandra och håll varandra kära.

Er Jerry Williams

 

 

 

Du gillar kanske också...