Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 27 september

blossom-blog-new-short-1

Federationen av Ljus

via Blossom Goodchild

27 september, 2016

Blossom: Ok, det är intressant. Jag har två gånger försökt och det var inte så att ni inte var där . . . det var mer i den stilen att, när vi väl kommit igång, så började mitt huvud te sig som om det inte var på rätt ställe för att chatta med er . . . lite svårt att förklara. Kanske den alltför tuffa behandlingen med alla koder osv. Så jag försökte få ER att flyta på, det verkade bli samma gamla mark . . . med all respekt för er. Men jag känner mig mycket bättre idag, så jag tänkte kolla vad som händer. Vad tror ni?

Federationen av Ljus: Mycket välkommen, Käraste Blossom, det verkar vara som om din hjärnkapacitet helt enkelt inte befann sig i rätt flöde för att arbeta med de ord som vi började komma fram med.

Och ändå, har det som ni har talat om den senaste tiden varit mycket intressant. Men jag måste erkänna att jag har känt mig lite bortkommen inom min själ på sistone . . . jag vet inte varför.

Får vi komma med ett förslag?

För all del, varsågoda.

De förändringar som för närvarande pågår, transformerar Energier både inom och runtomkring dig till en Högre nivå. Detta är inget nytt. Men det som ÄR nytt är att det sker en upplyftning till en Högre nivå omkring dig. Ett verkligt upplyftande. En omvandling i ditt Energifält till det som är av en Högre grad. Något som inte tidigare har varit möjligt. Denna omvandling leder till att man råkar i obalans, för det sker en ”förlust” av äldre Energier, som har utfört ett gott arbete, men vilka man nu måste släppa taget om.

De Högre Energierna, som man ordagrant stiger in i, kommer nu att bli mycket användbara och man får uppleva det lite som om benen dras undan under en. Som om man gick i luften . . . när väl ens nya jag har funnit sin nyfunna plats.

Ok, det låter som en trevlig förklaring på min låga nivå. Jag köper den. Tack så mycket. Som jag sade . . . när vi förra veckan gjorde ett försök, kände jag bara att vi trampade på samma mark. Jag är inte exakt säker på vad det är jag ber av er . . . något nytt och annorlunda . . . igen? Men koderna var intressanta. Jag kände att er poäng var att visa att om man får en förståelse för dessa saker eller inte, så spelar inget någon roll . . . förutom att vi tar allt tillbaka till vår bas . . . KÄRLEK. Men något verkar vara i görningen. Något i luften som jag inte riktigt kan sätta fingret på?

Käraste Själar på Jorden . . . ni letar alltid efter tillfredsställelsen inom er själ.

Skulle inte ni göra det? Det är ett ständigt sökande.

Vi behöver inte leta . . . för vi har den tillfredsställelsen. Ändå skulle den inte bli känd som en ’själv’ – tillfredsställelse. För det är vad allting är . . . Ett ständigt förbättrande till att bli ett förfinat bättre jag.

Men allting förbättras inte. Vissa saker förvärras!

Ändå förbättras de till en värre situation.

Det låter märkligt.

För det är vad ’deras kallan’ är. Att bli värre. Så de blir bättre på det . . . tills vadhelst det är . . . uppnår sin kulmen och sedan byter riktning, eller helt enkelt ’dör bort’ . . . om vi får uttrycka oss så?

Så, du förstår Blossom, absolut allt som du gör . . . absolut varje tanke du har . . . tar sig framåt/gör en förbättring gällande sig själv. Det är det som Livet är.

Med all respekt . . . så många av er misstolkar detta. Om saker och ting inte är tipp topp . . . som du Blossom brukar säga . . . så känner du det ibland som om du föll. Så många känner att ni inte gör tillräckligt . . . ni tjänar inte Högt nog för det Högsta Goda. Ni känner att ni slösar er dyrbara tid på Jorden . . . och vill ha mer av det ena, mer av det andra. Ni önskar högre ljusare syften. Ni vill känna att ni har lämnat ert fotspår på Jordens Energi, genom att ni andas på den.

Faktiskt. Skulle inte ni göra så?

Vi vet att vi skulle göra så . . . bara genom att vara där. Det finns ett ordspråk . . . ’Leta och ni ska finna’. Vad är det man letar efter?

Ni har frågat detta tidigare, om jag minns rätt. Nåväl, Glädje, Lycka, Ren Kärlek . . . tror jag.

Och var är det ni letar?

Nåväl, jag vet att man ska leta inombords . . . men ofta när jag tittar där så finns där en lapp där det står: ’På fisketur, återkommer strax’.

Ingen har någonsin gått iväg.

Ja, det har hänt. Eller, det har inte. Det därinne är inte alltid tillgängligt . . . och ni kan inte säga: ’Men Blossom, det är’ . . . för ibland när jag verkligen letar . . . så är ingen där. Det skrattretande sätt på vilket vår Planet styrs . . . lögnerna och sveken . . . marionettlekarna som vi utsätts för , verkar bara vara så orättvist . . . så hopplöst . . . att lyckan inte vill komma ut och leka. Med respekt . . . ni har inte varit en jordbo, så ni vet inte riktigt hur det kan påverka en. Ni har inte blivit utsatta för chemtrails, gifter i vattnet, i maten, till och med i tandkrämen! Det kan verkligen dra ner en.

Och du vet vad vi kommer att säga . . . det behöver inte vara så.

Japp, jag vet vad ni kommer att säga . . . och jag låter er säga det . . . ytterligare en gång.

Det som ni är, är mycket större än någon tandkräm!

Skratt. Jag skrattar faktiskt. Jag väntade mig inte det. Bra jobbat, vänner . . . men oj, så er humor har ökat många triljoner mil alltsedan vi först stötte på varandra.

Hur roande du än tycker att det är . . . vi är också mycket allvarliga Blossom. Din hjärna . . . alla era vackra, underbara, briljanta, intelligenta hjärnor är mycket större än någon kemikalie, som kan ha utvecklats för att omintetgöra er Energi-Varelse. En tanke . . . i rätt riktning kan stänga av allt sådant.

Det måste vara mer än en tanke.

Nej, det behöver det inte. Vad annat kan det vara?

En vetskap!!??

En Vetskap. En Längtan. Du har rätt. Men det uppstår till att börja med från en tanke . . . allting gör det.

Jag vet att det stämmer. Men om till exempel jag någon gång blir smittad av ’något virus’ via en mygga (om jag nånsin får reda på att den hade det), och det VERKLIGEN, inte bara påverkar min kropp . . . utan ett symptom också förändrar min sinnesstämning till att ’Jag inte bryr mig om NÅGONTING’. Det är ett faktum!

Vem säger det?

Forskare . . . och JAG! Tro mig . . . det inträffar. Och det är en liten grej, fastän den är mycket obehaglig. Jag känner folk som är fullt medvetna om tankens kraft och ändå lider mycket på det fysiska planet . . . och oberoende av hur starkt deras VETANDE är. . . så försvinner inte smärtan eller sjukdomen. Dessa slags saker tycker vi alla är svåra att förstå . . . att övervinna. Tillika med triljoner andra saker!

Käraste Blossom . . .

Käraste vänner . . .

Käraste Blossom . . .

Ut med det, chockera mig . . . vilket avslöjande ni än har att göra.

Du har rätt. Vi har inte genomlevt några av de svåra situationer som de som VALDE att leva i en mänsklig kropp har gjort för att ’få genomleva det’. Därför kan vi inte kommentera hur vi skulle eller inte skulle ha gjort någonting annorlunda, om vi hade valt att få uppleva ett liv på Planeten Jorden. Därför är allt vi kan göra . . . att uttrycka vad vi känner till . . . och det är . . . att bortom er fysiska disposition . . . på/i en annan dimensionsnivå av er själva . . . så kan ni på ett magiskt sätt övervinna allting.

Aha! Nåväl, detta är saken . . . ’på/i en annan dimensionsnivå’ . . . jag menar . . . vi skulle vilja få veta hur vi ska sortera ut allt detta . . . hur vi ska hitta magin på DENNA specifika dimensionsnivå som vi bor inom! Ärligt talat, den som befinner sig någon annanstans är inte till mycket hjälp för oss, om det inte påverkar eller kan påverka detta här och nu som vi lever inom.

Ja, det är just det, Blossom. Det kan.

Ok, nu håller jag på att bli lite för styv i korken . . . ändå säger ni att vi kan låta denna vetskap flöda in i den här dimensionen.

Korrekt.

Ni förstår, och vänligen hör detta från den blygsamma plats inom vilken jag säger det . . . det är därför jag hade svårt häromdagen . . . För vi har diskuterat allt om och om igen och nu vet jag vad ni kommer att säga . . . för ni har redan sagt det. Mitt problem är att jag helt och fullt förstår VAD ni säger och jag HÅLLER MED. Men jag är oförmögen att göra det som ni föreslår. . . jobba.

Om jag KUNDE . . . till exempel varje gång viruset vaknar till . . . övervinna det. Ändå kan jag inte göra det. Även om jag visste allt som ni har berättat för mig. Så, vart kommer vi med detta? Inte till gatans soliga sida. För vad tjänar det till att VETA allt det här och inte kunna förverkliga det? Som ni kan känna . . . så försöker jag inte alls driva med er . . . jag uppför mig fint just nu . . . jag försöker bara tala om hur det är.

Så, tala kanske om för oss . . . vilken den där VETSKAPEN är som du har inom dig och som låter dig VETA att det vi säger är korrekt . . . även fastän du säger att det inte är det?

Jag säger inte att det inte är det. JAG VET ATT DET STÄMMER! Men jag är bara inte säker på hur jag SKA FÅ DET ATT SKE. Hur många gånger har jag frågar er HUR? HUR? HUR ska vi minnas vilka vi är?

Ungefär hundra gånger hundra.

Och hur många gånger har ni svarat?

Samma antal gånger har vi svarat.

Men varför kan jag/vi inte komma fram?

Käraste Blossom . . . vart är det du planerar att komma fram?

DIT!

Var är det?

Ni mina vänner kan tala om det för mig. Vart vi alla är på väg . . . resan som känns ända in i hjärtat som tar oss vidare . . . Innebär det att den gör sällskap med oss när vi promenerar hem?

Du är alltid hemma i och med varje andetag av Gudomlighet som du andas. Du bara tror att du inte är det, för du är omedveten om SANNINGEN i denna mening.

Jag vet att det är SANNINGEN . . . ändå känner jag mig inte hemma i varje andetag. Inte här nere . . . på Planeten Jorden.

För du erkänner det inte HELT som SANNINGEN, Blossom. Du säger att du inte är medveten . . . Du accepterar det som Sanningen. Ändå VÄLJER du inte att KÄNNA det som SANNINGEN . . . i varje andetag som du andas in och andas ut.

Är jag lat?

Inte alls. Men när du VÄLJER att erkänna denna VETSKAP utifrån en ALL-VETANDE del av din Varelse . . . den Varelsen som är GUD/KÄRLEK . . . den finns där . . . Den är du!

Men vad är det som hindrar mig från att vandra, andas, leva i detta Gudomliga tillstånd? Vad är det jag inte gör?

Du gör inget som du inte borde göra. Du . . . som vi sade i början . . . rör dig på ett perfekt sätt mot upplevelsen av varje ögonblick när du andas.

Det ger inget svar på min fråga.

Ja, det gör det, Blossom. För i och med vartenda ögonblick som du existerar på Planeten Jorden, blir du precis den Gudomlighet som du letar efter.

Men är jag inte det redan?

Ja, du är det.

Men jag har glömt att vara det, eller hur?

Ja, och vi är här för att få dig att minnas.

Varför är det så svårt?

Det är det inte. Det är en del av drömmen . . . en del av planen.

Vilkendera? Drömmen eller planen?

Båda . . . för drömmen är en del av planen.

Idag är det en underbart vacker dag här i Noosa. Jag såg valar som slängde sig själva runt, medan jag gick ut med min hund på stranden. Jag mår så bra. Igår . . . kände jag mig hopplös. Virus-aktiverad? Hormoner? Energiöverföringar? Jag menar . . . HAHA!! Vem har svaren på allt upp-och ner som vi upplever? Vem håller i trådarna? Vem trycker på knappen för att få igång berg-och-dal-banan? Och de säger att vi är här för att ta oss en åktur? Himlarna ovanför.

Det måste finnas en VERKLIGT god anledning till varför våra briljanta, intelligenta hjärnor har tagit beslutet att komma hit. Människor som har haft ut-ur-kroppen-upplevelser säger att vår Planet är så unik och en av de bästa för att få uppleva ’jaget’ . . . Den pyttelilla pixeln i form av ett ’rymdskepp’ som rör sig genom rymden. . . och vrider och vänder sig . . . för vadå? Jag vet att jag har sagt det förut . . . men . . . verkligen . . . ’Vad handlar allting om Alfie?’

Svaret på det, käraste Blossom, känner du också till.

På en högre-dimensionell nivå av mig själv?

Inombords . . . djupt inombords.

Under tiden . . . andas vi framåt . . . reser vi framåt . . . ler vi framåt när vi kan. Det har varit angenämt . . . och alltid känts bra att åter ha kontakt efter några försök att inte klara det. Härligt. Massor av tack förstås.

Med djup tacksamhet till alla, för att ni låter oss komma in . . . djupt in.

 

The Federation of Light: September 27, 2016, channeled by Blossom Goodchild at http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG290sept27.html

Source Link: Blossom Goodchild: Federation of Light

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...