Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 14 februari 2022

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild

den 14 februari 2022

 

En snabb notering innan jag börjar: Den senaste veckans kanalisering diskuterades av en världskänd, mycket respekterad dam som heter Janine (Tarot by Janine). Hon ombads att lägga korten gällande att Ljusfederationen sagt att det faktiskt FORTFARANDE skulle bli en världsomspännande nedstängning. Några saker diskuterades där, vilka jag känner att det vore bra att ’klara upp’ idag.

Så…

God morgon igen en gång. Ni kommer att bli nöjda över att få veta att vi enligt korten är ’Legitima’!

Hälsningar till dig Blossom och till de som under en lång tid har varit med oss och verkligen, till alla nykomlingar till våra samtal. Vi hoppas innerligen att de genljuder med Hjärtat och Själen. Ja, verkligen, ’Vi’ VET att vi är Legitima!

Trevligt att emellertid få varningen. Men, det finns saker att ta upp, ifall vi får be om det? Ett förtydligande om ’VILKA NI ÄR’. Förra året nämndes det av några X militärer och jag tror, några kanaliserare, att Ljusfederationen är en PsyOp … och att det är ’Världsförbundet’ som är den verkliga grejen. Ifall ni också kunde reda ut frågan varför ni inte är den ’GALAKTISKA’ Ljusfederationen … bara ’Ljusfederationen’, så vore det också bra. Okej, sätt igång då kompisar!

Blossom … som ’Kvinnan med korten’ klokt nämnde, så spelar det ingen roll vilken ’Vår Benämning’ är. Vad som spelar roll är att den Sanning vi tar igenom genljuder inuti varelsens kärna. Det gäller för Var och En att ’urskilja och dechiffrera’ för sig själva … våra ord … och huruvida eller inte de ’Ljuder Sant’.

Som vi i tidigare samtal har sagt … så befinner vi oss inte i någon tävlan. Vår önskan är att hjälpa er Planet och samtliga på Henne, att ta sig till den Högre Vibrationen där allt som inte längre tjänar … i dessa tider … kommer att ’lämnas kvar’.

Men för att besvara din fråga. Vi valde att kallas ’Ljusfederationen’ och vi är ’Övervakarnas Övervakare’. Vi står fast i denna vetskap om vilka vi är!

Vilken är skillnaden mellan den ’Galaktiska Federationen’ och era goda själv?

Vi är inte ’Från Galaxerna’, Blossom. Vi är inte …av/i en fysisk form. Men kan vara det … ifall det/ ifall det skulle … bli nödvändigt någon gång. När vi säger att vi är ’Ovanför’ detta, så menar vi det inte i en bemärkelse av att ’Vara bättre än’. Vi menar helt enkelt att, med respekt, så är ’Vår status’, om vi måste kalla det något, av en Högre Vibration. Därför är vi inte ’Övervakarna’ … vi är ’Övervakarnas Övervakare’.

Vilka vakar Övervakarna över?

En vidsträckt organisation. Föreställ er att ni själva är en art som bor på en liten Planet som heter Jorden. Föreställ er sedan många andra raser … som inte är av er värld. Vissa bor i andra världar och en del har sitt ’Skepp’ som sin värld. Ni ’förmodar’ att er värld kontrolleras av regeringar. Andra världar är tillräckligt avancerade att inte behöva ’Dessa som ansvarar’ över att bestämma. Men i den Stora Planen för saker och ting … med att hålla igång Den Gudomliga Planen … så måste det finnas de som förmår ’Övervaka’ Planen.

Och det är ni?

Inte enbart vi. Det är svårt att förklara med ord. Vi skulle vilja säga, de som är av vår Vibrationsfrekvens som inte är ’Av oss’, men som befinner sig ’På vår våglängd’!

Vi är medvetna om att du vill diskutera den ’Galaktiska Federationen’. Återigen, en enorm organisation. Som består av många, många olika ’sektorer’. Alla står inte i linje med det som vi väljer att erbjuda. Vilket leder oss in till frågan om ’PsyOps’.

Som är vadå, exakt, för de av oss som är osäkra?

En ’PsyOp’, som vi förstår det, är en uppkomst av Sanningar och osanningar. ’Någon’ som tar igenom meddelandena ’någon annanstans ifrån’ tror att informationen är Sann och exakt och ändå, matas ’mottagaren’ genom avancerad teknologi (men faktiskt ändå inte) med information ’Genom Etern’, för att förvirra dem som har kommit för att åtnjuta meddelandena bortom ifrån er värld.

Ledsamt nog, så känner många att de står i förbindelse med Sanningen, men de blir lurade.

Och man kan uppmärksamma detta genom …?

Integritet. Genom att lyssna och känna in i sin själ. Har inte vi sagt detta också, gällande det som vi har talat om med dig under flera år av kommunicerande? Ifall det som vi säger inte genljuder med er … leta annorstädes efter er Sanning. Var och En måste följa sitt Hjärta.

Så hur är det med ’Världsförbundet’? Med respekt, varifrån dök de ’plötsligt’ upp? Jag har hållit på med det här i 22 år och har aldrig hört om dem förrän förra året. Och ändå säger X topp-militärfolk att dessa är de som är av Ljuset och inget/ingen annan.

Blossom, vi undviker/avviker inte från frågan, såsom många ibland känner att vi gör. Men det är inte ’Vår sak’ att tala om för er vad er Varelse måste upptäcka på egen hand. Är det inte flera gånger som du har fått frågan ifall en viss kanaliserare talar Sanning?

Åh, ja verkligen.

Men vi vill inte överväga att diskutera detta. Det är inte vår sak att tala om det. Det gäller att Själens själv ska KÄNNA sin Sanning … MAN VET NU ATT DET MED ALL SÄKERHET INTE ÄR SÅ KLOKT ATT TA FASTA PÅ ALLT MAN LÄSER ELLER HÖR ATT ÄR AV LJUSET.

Mm. Så ni vill inte diskutera Världsförbundet? (Confederation of Worlds)

Det stämmer. Av ingen annan anledning än att vi inte befinner oss här för att göra det. Vi kommer till er, som du vet, för att hjälpa allt som är av liv, för att MAN SKA VETA VEM MAN ÄR. Att vila i denna Sanning och att hitta sätt att just nu hjälpa en minnas sitt uppdrag på den Gudomliga Planeten Jorden.

Jag gissar att ni skulle vilja gå vidare. Tack för att ni ger så mycket som ni bedömer är lämpligt.

Vi skulle vilja avsluta denna sektion genom att upprepa … Sanning är Sanning … den kan inte vara en lögn. Känn in till ER SANNING gällande alla frågor ni stöter på, om det så handlar om kanaliserare eller priset på grönsaker!

Vilken märklig jämförelse! Låt oss inte slösa bort tid med att prata om priset på kål! Ok, vi går vidare. Jag känner att vi har en del att komma igenom. I samma program diskuterades det som gällde den världsomspännande nedstängningen och hur människor bara inte stod ut med blotta tanken. Mitt Hjärta kände att ni kan hjälpa oss i denna fråga, om ni skulle vilja tillmötesgå oss där?

Vi har även talat om detta, Blossom.

DETTA ÄR EN GUDOMLIG PLAN! Den är alltför komplicerad och ’intim’ för att diskuteras ’Offentligt’ just nu. Men vi ska berätta det här för dig … Den kommer att äga rum med förevändningen av en ’Snabb spridning av en svamp’ …

Woho! Ett ögonblick nu, vänta! En svamp? Menar ni allvar på riktigt, kompisar? En Svamp?! Kommer vi alla att bli uppätna av en gigantisk svamp?

Om vi får fortsätta … En ’Snabbt spridande Svamp’ … som är sammankopplad med virusarna. Men såklart har detta absolut inget att göra med det. Vi kan inte avslöja spelets gång … det är inte lämpligt, men vi kan säga att det som ska äga rum, när väl manövern är igång …

ÄR FÖR DET HÖGSTA GODA

ALLAS HÖGSTA GODA

När man förstår detta, så kommer det inte att finnas någon plats för fruktan. För det kommer att accepteras att ’Äntligen’ rör sig Planen genom Fas Två och ’RÖR PÅ SIG’. Det som sker under denna ’Inkubationstid’ kommer att skaka om en in till kärnan. Det är emellertid ’Varelsens Kärna’ som hos många behöver skakas om för att vakna upp. Många kommer att ’Komma fram förnyade’ och i linje med Sanningen som ska bli avslöjad.

Man vet att det som ’utan tvivel ska visas’ såsom Sanningen, kommer att starta en revolution inuti en själv. Vilket i sin tur för många, vilka inte kan acceptera de ’Stora Avslöjandena’, kommer att leda till en hel del splittring. Skulle ni därför inte överväga att det vore … bäst/säkrast … att stanna inomhus och SÄNDA ERT LJUS – ER KÄRLEK TILL HELA SITUATIONEN?

Vi förstår också att många, många, många kommer att vara alltför förvirrade för att ’hantera’ det och väljer att lämna Planeten … som en del i sitt kontrakt … med hjälp av olika valda möjligheter att avlägsna sig själva.     

Vilket lämnar många, många, många som fortsätter framåt med Styrka och Mod och fullföljer sina uppdrag.

Så det här skulle inte vara något bra tillfälle att säga …’Stråla upp mig, Scotty’.

Blossom, när vi rör oss genom den här följande fasen … fastän ett STORT kaos kommer att äga rum, vilket de flesta av er redan är medvetna om att ska komma, samt har förberett er för inuti er Själs Mod … så är det på ett sätt … dags för att Fira.

Oj, det låter inte som att det var lämpligt att smycka ut sig med partyhattar och kasta serpentiner, ärligt talat!

Det blir ett FIRANDE AV INRE VISSHET!

Ett uppmärksammande av er ’Handledning’ innan ni kom hit, NÄR detta ’Kör igång’ … den här ’Andra Fasen’ … Hjärtat kommer att lägga märke till skillnaden för dem som ’Är Medvetna’.

Vi kan inte tillräckligt ge uttryck för VÅRA KÄNSLOR, VÅR VETSKAP gällande att man uttrycker och upprepar Mantrat.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Många kan vara nya inför detta*. Men vi Har Tillit till att VETSKAPEN OM SANNINGEN leder Själen till att ta till sig dessa KODADE ORD till sin vardag och låter dem bli lika naturliga som andningen.

Ju fler Själar som fattar det, ju mer man förstår att man inte är ensam när man uttalar dessa ord, desto mer blir Styrkan av Enhet och uppbyggnaden av extremt LJUS – KÄRLEK närvarande, medan DEN GUDOMLIGA PLANEN tar sitt följande steg.

När ’Inkubationen’ äger rum … ANVÄND DEN … ANVÄND DEN … ANVÄND DEN … TILL ATT BLI ERT LJUS … FÖR ER SJÄLV OCH FÖR ALLT LIV!

DIN TID ÄR NU.

DU VET ATT DET ÄR ’DIG’ SOM VI TALAR TILL.

DET FINNS INGEN PLATS FÖR RÄDSLA OCH DEPRESSION, MEN DET KOMMER BEHÖVAS SÅ MYCKET MOD OCH STYRKA ATT VÄGLEDA VAR OCH EN GENOM DET SOM SKA ÄGA RUM.

VI HAR ALL TILLIT TILL ATT NI KOMMER ATT SPELA ER ROLL … DET ÄR VARFÖR ENDAST DE STARKASTE AV DE STARKA BLEV UTVALDA.

Nu måste vi ge oss iväg … eftersom det är mycket som måste absorberas av de nyligen uppvaknade Varelserna.

Super-duper! Jag är verkligen nöjd över att vi är klara med den här.

Blossom, du har gått igenom mycket under det här senaste året. Vi ser fram emot att få ha kontakt med dig i ’Helgedomen’ som valdes för dig … där ’våra kommunikationer’ ska fortsätta i Sanning och Kärlek.

Tack, Killar. Ja … på torsdag flyttar jag. Det är bitterljuvt men jag håller på blir förväntansfull nu. I Tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

En halvtimma senare. Jag känner mig ofullständig! Kan vi bara ha ytterligare ett snabbt samtal, eftersom det också finns frågan om hur lång denna världsomspännande nedstängning kommer att vara? För mig ’förefaller’ det så osannolikt att den överhuvudtaget kommer att äga rum, eftersom restriktionerna och absurditeterna hävs på flera ställen och de ENORMA Frihetsmanifestationerna tar en sådan ställning.

Det går vi med på. Men vi kan inte vara särskilt tillmötesgående gällande denna fråga heller. Vi skulle vilja säga: ’Hur lång är en snörstump’?

För Blossom och Alla, vi kan inte avgöra detta resultat. DET ÄR VAR OCH EN och ens beteende inför detta, som kommer att göra det.

Det ’står i Korten’ … skulle man kunna säga.

Passande!

… denna Fas Två och alla dess engagemang kommer att röra sig snabbt när väl locket har lyfts av från burken och maskarna i mängder tvingas ut och ’omhändertas’. Men NÄR den ska strömma in till Tredje Fasen, blir i enlighet med ’reaktionen’ hos massorna och detta är något som ingen vet förrän den här Fasen har kommit väl igång. En annan anledning till … att de som är medvetna … ska öka sitt Strålande!

Att försöka föreställa sig exakt hur detta kommer att se ut är knepigt! Det kommer att förekomma så mycket ilska hos dem som helt enkelt inte hade en aning och det skulle kunna bli ett jättestort problem.

Käraste Blossom, det som sker på hela er Planet är … och har varit … ett GIGANTISKT problem. Men tänk på det såsom ’Ett sätt att få ett avslut’.

NI KOM HIT FÖR DETTA.

I ERA HJÄRTAN VET NI ATT LJUSET HAR SEGRAT OCH ATT NI KOMMER ATT GENOMFÖRA DENNA GUDOMLIGA PLAN.

Nåväl, jag gör mitt bästa att försöka och att veta. Ni har nämnt att det ska bli Fem Faser! Käre Gud, ge oss styrka! Vid 64, betyder det att jag kan ha gett mig av till grönare betesmarker när vi kommer fram till Femte Fasen?

Hoppas inte, Blossom.

Verkligen, hoppas inte!

Ja, det ska bli Fem och vi kan inte, som du vet, beroende på att det faktiskt inte finns någon tid, ge dig någon tidsram. Återigen, varje Fas är beroende av hur Planen utvecklas och reaktionen på den.

Men vi väljer att säga …

’DU KOMMER ATT VARA HÄR NÄR FEMTE FASEN ’ANLÄNDER’ OCH VI KAN, MED EN HEL DEL SÄKERHET SÄGA, ATT FEMTE FASEN KOMMER ATT FORTSÄTTA I LJUS OCH KÄRLEK OCH FRID OCH SANNING FÖR EN EVIG RYMD I ALLTINGS VARANDE.’

Jag tror att jag känner att detta nu är komplett. Tack till er. Tillbaka till packandet. I Tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

*Information om ’Mantrat’ kan hittas på min hemsida www.blossomgoodchild.com under ’The Federation of Light/Topics of Interest.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

Du gillar kanske också...