Galaktiska Ljusfederationen, via Inger Noren, 18 september, 2020

 

Galaktiska Federationen av Ljus,

via Inger Noren

18 sep 2020

 

Det är med glädje vi tar kontakt med er. Vi vill meddela er att snart kommer en ny nedstängning. Covid-19 är nästan borta och det nya influensaviruset är här istället. Det kommer att skrämma upp människor igen vilket resulterar i en ny nedstängning.

Detta får konsekvenser som att människor inte längre finner sig i hur myndigheterna hanterar dessa virusattacker och börjar ifrågasätta deras förmåga att hjälpa människor i nöd och hantera virus som kommer till Jorden ständigt. Många människor vill börja gå tillbaka till sina tidigare sysselsättningar för att kunna försörja sig, men många företag och myndigheter har upphört på grund av deras ineffektivitet. Människor får svårt att klara sig.

Det kommer att utbryta mycket uppror mot makthavarna och folket kommer att kräva sina tillgångar tillbaka som de har blivit bestulna på. Korruptionen är hög inom den politiska världen och detta kommer snart att komma som ett tillkännagivande till folket. Detta leder till att många känner avsky och hat till makthavarna vilket i sin tur leder till en mycket svår situation för många människor.

Att hata och förtala makthavare kommer inte att hjälpa dessa människor utan genom att tillsammans hjälpa varandra, försöka förstå varför detta händer alla människor. Många, alltför många vet inte något om vad som händer på Jorden och i Universum, utan blir frustrerade över makthavarnas ovilja att hjälpa människor i nöd.

Ljusarbetarna kommer att få mycket att göra för dessa människor genom att finnas till för dem med vägledning och rådgivning, hur de ska fortsätta med sina liv. Ljusarbetarna har väldigt stor betydelse för alla i detta skede som händer på Jorden. Deras ljus och deras förmåga att förklara vad som pågår på Jorden och i Universum har stor betydelse för människors fortsatta liv. Ingenting kommer längre att vara som det tidigare har varit, utan nu gäller en ty tid och en ny värld.

Sprid ert ljus till så många människor som möjligt för allas bästa.

Vi älskar er alla så mycket

Galaktiska Federationen av Ljus

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

Du gillar kanske också...