Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 11 juli, 2017

12 Manik 10 Kumku, 13 Caban

Dratzo! Vi står på randen av en underbar rad av händelser. Det förefaller som att alla de hinder vi har stött på tidigare har tagits om hand om och vi är just precis redo för den inledande gruppen av distribution. Dessa valutor kommer att bli guld-backade och innefattar USN (United States Notes) Det kommer inte att finnas några USD (Federal Reserve Dollars) i dessa tilldelade leveranser. Det innebär därför slutet på den Amerikansks Centralbanken (Federal Reserve Bank) och kommer inom kort att signalera det formella uttalandet av er NESARA Republik. Detta betyder helt enkelt att vi officiellt kommer att kunna se starten på ett antal stora arresteringar av hemska mörka skurkar. Å så Glada dagar för oss alla!

Dessa kommande dagar kommer till slut att demonstrera det djupa engagemanget hos de som leder vårt välstånd and det formella etablerandet av NESARA Republiken. Vi är i sanning tacksamma till alla, både i Himlen och på Jorden, för att de slutför sin storslagna uppgift. Det är ingen liten bedrift. Det betyder helt enkelt att allt är väl och i god ordning. Mycket behöver fortfarande utföras. Gör er därför redo att ärligt påbörja era storslagna inledningar och, med gudomligt ändamål, uppnå era heliga projekt för att förbättra mänskligheten och denna magnifika värld! Må ni alla välsignas av Himlen för ert underbara tålamod.

Mycket kan sägas om händelserna dessa dagar. Vad som djupt krävs är en sann återgång till ärlighet. Under de senaste två årtiondena har vi sett hur de vid makten öppet stoltserar sina positioner. Denna tid är absolut ögonblicket för detta att till slut upphöra, särskilt de som så arrogant såg oss i ett högst ovänligt ljus. Med andra ord ”av med deras huvuden”. Adjö till makthavarna som var! Ett högst underbart välkomnande till de som nu kommer för att för evigt ändra på ordningen i denna värld. Den gamla makten måste vara redo att möta konsekvenserna av deras handlande. I detta avseende är vi förtjusta över arresteringarna som förväntas följa och önskar att de fullt ställs inför resultatet av deras motbjudande handlande.

Det har länge varit känt inom Ljuset att denna stora dag var ödesbestämt att anlända. Processen för att ”eliminera” överklass-skräpet har nu kommit och de kommer att försvinna. Vi hälsar de som visade modet att fullborda deras tilldelade uppgifter. Det är inte lätt att formellt sätta stopp för eran av ofantligt missbruk från de som utövade makten. Det är en än större bedrift för de utvalda för denna välbehövda uppgift att så strålande ha utfört deras högst ljuvliga plikt! En stor slutlig salut till alla som utförde detta magnifika jobb. Hurra! Hurra för det nya riket!

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi är något ”bländade” och förvirrade från all uppmärksamhet som har genererats då vi börjar detta meddelande. Allt det som har kommit fram är en underlig serie av uttalanden som är alltför vanligt i denna konstiga verklighet. Himlen gör allt för att till slut återföra denna verklighet till något som liknar vettighet. Den mörka kabalen förefaller ödesbestämt att inom kort möta sitt slut. Himlen har också satt upp undergången av denna högst ovänliga verklighet, och vi står nära en tid när allt kommer till ett högst godartat avslut. Tiden för mirakel har nu kommit!

Låt oss tänka på detta som ögonblicket då er mycket besvikna värld tillåts att vända sina oheliga vapen till en högst välkommen serie av ”plogar”. Låt oss, Herrar, åstadkomma en mycket förväntad Fred som den sanna dagsordningen! Det är också en tid för att fira denna nyligen framställda Ålder av Kärlek och Ljus – En tid för att frambringa många speciella ögonblick för att hedra välstånd och Himlens gudomliga Ljus! I detta Ljus välsignar vi alla igen – tack Himlen för att som nu håller på att manifestera. Hosianna! Hosianna!

Vad som händer är orsak och slutresultat från Himlens dekret. Gläd er mänskligheten, och ge tillbaka dessa gudomliga välsignelser med sann uppskattning för vad som kärleksfullt gavs till er från det heliga och gudomliga! Detta blir magiskt absolut en serie av heliga ögonblick från ”Bortom”. Det har tagit allt för lång tid för allt att manifestera inför er. Nu är det en tid då, i glädje, ni kan manifestera allt som ni ursprungligen kom hit för att uppnå. Så, som det är sagt, Var Ett i målsättning och tacksamhet för allt som ni tillåts göra.

Idag har vi fortsatt våra veckorapporter. Som ni kan se så utvecklar sig händelser som till slut låter oss närma oss slutet för dessa oglamorösa tider. Vet Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och det eviga Välståndet från Himmeln är Ert! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

 

Översättning: Per Staffan, www.st-germain.se

 

www.paoweb.com

Du gillar kanske också...