Sananda via Galaxygirl, 12 februari, 2018

Sananda, 12 februari 2018

Via Galaxygirl

Hälsningar vänner och familj av ljus och stort mod. Ni är starka nog för det ögonblick som snart kommer att vara er historia. Den här kanalen vill att jag ska tala om hur ni ska berätta er sanning för dem som inte vill höra den, och som sannolikt har dödat er i andra livstider. Det är sant. Många av er har dött många gånger på ett inte så trevligt sätt, i händerna på dem som inte var redo för ert ljus och var blinda för det, och därför reagerade utifrån rädsla. Det är dags för er att förlåta dem och gå vidare. Och jag försäkrar er, det här är den livstid som ni har tränat inför, och det här är den livstid som behöver ert ljus som mest.

Livet, som ni känner till och förstår det, handlar om att utvecklas ännu mer, vilket kan och kommer att hota de som sover djupast. Ni har väl hört uttrycket ”väck inte den björn som sover”, eller hur? Det finns många – miljarder – av dessa sovande andliga ”björnar”, som kommer att bli omskakade och vakna upp irriterade, förvirrade, arga och chockade. Ni kommer att behöva leda dem och vara en lugnande röst i början, för att sedan vara ledarskapets tydliga röst av visdom, hopp och nåd.

Ni kommer inte att vara ensamma i detta. Inte bara kommer ert slumrande helande och er visdom från tidigare liv att vakna upp, utan ni kommer naturligtvis att ha oss, det Himmelska Sällskapet, som backar upp er på varje steg på vägen. Sök oss för inspiration! Blogga, sök kontakt, skicka email och prata med oss. Det har aldrig varit lättare att ta kontakt via er utvecklade teknik – och vi förstår och ser den sociala isoleringen i det här för våra jordallierade, som längtar efter att förbli säkra i sin oklarhet.

Uppstigningen är normal, som Suzanne Lies arkturiska vänner och familj ständigt säger. Våra jordade vänner behöver tala klarspråk, från hjärtat, om sina upplevelser. Och jag, vi, försäkrar er att det här är den livstid när de kommer att lyssna. Era röster är mycket nödvändiga för framgången i det här uppdraget, men var säkra på att framgången är säkrad, ett ”överenskommet avtal” (done deal) som ni brukar säga.

Det såddes ett frö i det mänskliga medvetandet genom min uppstigning, men jag visade er bara hur man gör det, visade på möjligheten för fröet att börja gro. Och nu är tiden kommen för en massplanetarisk uppstigning här i detta fantastiska Nu, och vi på skeppen dansar och kan knappt bärga oss vid tanken på vår nära förestående återförening med vår familj och våra vänner, som har gjort det omöjliga med en mästares elegans, lätthet och kärlek.

Tillåt mig. Tillåt mig att få hjälpa er i denna övergång. Hjärtan måste öppnas och utvidgas försiktigt. Det är inte ert jobb att utvidga hjärtan, utan att visa dem ett hjärta som är så förenat med Kristus kärlek och ljus att det kommer att smitta av sig, och de kommer att söka min hjälp för att utvidga det. Ni är de som älskar, ledarna av den nya strålande eran av Nova Gaia. Ni är och har varit i ledarskapsträning i många liv för det här ögonblicket. Bli inte rädda för jag är med er. I den här världen, där ingenting är vad det ser ut att vara, är jag verklig och min kärlek är verklig, Himlen Sällskap är också verkligt – allt omkring er är verkligt – det är bara illusionen som håller på att försvinna. Alla ”bra grejer” är ännu bättre än ni för närvarande kan föreställa er!

Jag lämnar er nu omslutna av mitt Kristusljus, i ert utvecklande Kristusljus, och var medvetna om att jag är här för er, och era framgångar är säkrade. Förlita er på mig. Jag förlitar mig på er. Tillsammans är vi så starka, mina vänner, ni anar inte. Ingenting är omöjligt för den som tror, därför att er intention skapas. Var försiktiga med vad ni skapar. Kärlek måste komma först – i allting.

Jag älskar er. Jag är er Sananda. Snart ses vi!

Du gillar kanske också...