Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 20 juni, 2017

4 Cimi, 9 Kayab, 13 Caban

Dratzo! Allt fortsätter att gå framåt på sitt eget vis. De som har hand om ett säkert hanterande och leverans av valutor är säkra på att det kommer att fullbordas tidsenligt. Förseningarna orsakas enbart av de utvalda metoderna för att slutföra de komplicerade tilldelade uppgifterna. Vi blir försäkrade att ett antal procedurer genomförs effektivt. Håll er bara tålmodiga och redo att ta emot välståndsfonder vid rätt ögonblick. De som hanterar välståndsprogrammen är hängivna åt att fullborda inte bara RV och GCR utan också att sätta upp den nya Amerikanska NESARA Republiken.

De stora massarresteringarna väntar på det formella uttalandet av NESARA Republiken. Till dess så övervakas varje person som potentiellt kommer att arresteras och det färdigställs för denna storslagna handling. Det enda som finns kvar att göra är att fullborda slutfasen av leveranserna och tillåta den underbara processen att bli fullbordad såsom planerad. Vi hjälper helt enkelt bara de som har fått denna tunga uppgift. Vi förväntar oss fullbordan inom den av himlen lagda tidsschemat. Så, allt som i sanning återstår är för er att hjälpa dessa energier och vara tålmodiga med denna enorma process! Hosianna! Hosianna!

Då denna komplexa process går framåt så ställs vi inför ett enkelt problem. Det har att göra med det enorma av att leverera mängden fonder till alla som är involverade. De som sköter detta konfronteras omedelbart med hur det gamla omoderna banksystemet sattes upp. För att överföra mängden av fonder så krävs att det gamla SWIFT system överges och att banker ändrar på hur de normalt opererar. Det finns inte än något på plats som möter kraven som nu måste mötas.

Som ni kan se så finns det nu ett nytt finansiellt system under utveckling som är kapabelt att hantera problem som har ackumulerats på grund av den nya mer välmående verklighet som sker runt om i världen. Dessa nya behov kräver att det nya systemet sätts på plats och används då vi hanterar och levererar detta välstånd till alla som har gjort det möjligt att föra detta nya system till dess fulla potential. Detta är varför vi vet att vad som ligger framför oss är ödesbestämt att vara spektakulärt och enormt tillfredsställande för er. Välkomna till er nya verklighet!

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Vad vi kommer att prata om är det tvivelaktiga ödet för ”illuminiderna” och deras vänner. Dessa skurkar vet hur Himlen gallrade ut dem från Jordens mänsklighet. Deras öde kommer sakta att gå upp för dem. Det är ett öde som man inte skriver och pratar vitt och brett om. Som vi tidigare har sagt så är etablerandet av Republiken och ert välstånd säkrat. Vad som tar så lång tid är de underliga begränsningarna och liknande utstyrsel av den gamla ordningens neandertal liknande bankverklighet.

Trots alla svårigheter som har uppstått så var lugna och förstå gudomligt att ni är himmelskt välsignade och kommer därför till slut att få era välsignelser. De som nu hittar vägen genom detta moras vet att ni djupt i era hjärtan kan känna att ni absolut kommer att bli betalda de finansiellt enorma summor som ni har blivit lovade. Var väl medvetna om detta och vet att den gamla ordningen är det slut med och den väntar på sitt extrema öde. Tro inte annat. Er nya underbara verklighet är försäkrad dess gudsliknande verklighet!

Vi har vakat över er under årtusenden då denna gamla ordning körde över er. Dessa tider är nu förbi och som vi hela tiden har betonat så väntar på dem deras oglamorösa öde. Så uppehåll er inte med denna skandalösa bunt. Var bara vis och vänta positivt på de enorma fonderna och det nya regeringsskicket som har utlovats till er. Var mer fokuserade på friheten av er nya verklighet och hur vi mjukt levererar dessa välsignelser till er.

Idag har vi fortsatt att rapportera till er om vad som händer runt om detta ädla klot. Var alltid medvetna om vad som ligger framför er och hjälp därför alla genom att hålla era högst underbara energier på plats! Inse att en högst speciell gåva kommer att ges till er inom kort. Vet Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och det eviga Välståndet från Himmeln är Ert! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

 

Översättning: Per Staffan, www.st-germain.se

 

www.paoweb.com

 

Du gillar kanske också...