Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 22 november

nidle071112

2 Cib, 19 Xul 13 Caban

 

Selamat Jalwa! För närvarande försiggår en operation med målet att isolera de återstående illuminati skurkarna som finns kvar vid makten inom den Amerikanska Bolagsregeringen. Processen har tagit längre tid än vad som först var förväntat utav de Kinesiska och Europeiska Äldre och Kungligheter. Den nya legala amerikanska regeringen uttalades preliminärt vid slutet av er Gregorianska månad oktober. Vad som återstår är en mer formell deklaration som kommer att ske inom kort. Under tiden pågår en uppstädningsprocess. Vi övervakar allt detta och sätter upp parametrar som kommer att göra denna operation framgångsrik. Vi förväntar oss att detta banar vägen för den nya Amerikanska Republiken och att NESARA blir publikt uttalat. Vi har fortsatt att noga övervaka allt som sker och att ge en full rapport till det speciella rådet som kommer att bli väktarna för de nya GESARA-regeringsskicken. Våra förbindelser bildar en nyckeldel av detta råd för de Äldre och Kungligheterna. Vårt mål är att se hur nya regeringar kommer till makten så effektivt som möjligt. Denna handling kommer också föra avslöjanden allt närmare.

Hela processen handlar om att förbereda detta globala rike att acceptera ett allt mer växande medvetande. Detta medvetande är vad som möjliggör att ni accepterar oss som era lärare. Annunaki hade sedan länge fått er att tro att ni var ringa varelser. Det var på så sätt som de kunde manipulerar er. Vi har ofta upprepat att denna kommande tid är när ni kommer att kunna acceptera era färdigheter och se oss som er framtid. De många teknologiska framstegen som ni har accepterat in i er verklighet är bara toppen på ett gigantiskt isberg av innovationer som plötsligt kommer att visa upp sig framför er. Dessa nya teknologier kommer till slut för att låta er se hur fantastisk denna verklighet kommer att bli. Det kommer att bli en värld som lätt kan acceptera vad vi ämnar lära er. Ni behöver snabbt ta igen det som den farligt långsamma takten som slutet på 1900 talet var känd för. En snabbare takt kan låta er se det breda spridandet av denna nya elektroniska teknologi. Det är trots det bara en liten glimt av vad er nära framtid har att komma med!

Er värld växer från att vara ett samhälle baserat på primitiva teknologier till ett som är byggt på elektroniska enheter. Detta ändrar den till en värld som primitivt imiterar vår. Vad som kommer att hända härnäst är att denna elektroniska teknologi blir global, en utveckling som nu sker i en mycket snabbare takt. Vi ser utöver denna glob och ser hur de elektroniska näten expanderar varje dag i Asien, Afrika och Amerikas. Dessa elektroniska nät kan sedan bli grunden för den trådlösa elektroniska revolutionen. Även om denna process går sakta i de flesta delar av er värld så kommer välståndet att sätta stopp för sådana begränsningar. Er planets ytvärld har i stort sett kontrollerats av de västerländskt baserade illuminoiderna. Sådan centraliserad kontroll kommer att bli mycket svårare under en tid av stort globalt välstånd. Det är denna verklighet som är den sanna basen för GESARA. Det är väsentligt att den begränsade maktbasen elimineras och ett nytt mer öppet koncept tar dess plats. När som denna makt breder ut sig så blir det lättare för världen att acceptera nya verkligheter. Den blir också mer öppen för avslöjanden och mass-kontakt.

Första Kontakt är det primära målet för vårt Välkomna Hem Uppdrag. Vi är hängivna åt att hjälpa de på er värld som är beslutsamma att sätta stopp på kontrollen från de som blev de mäktiga undersåtarna åt era tidigare överherrar, Annunaki. Modiga själar har arbetat under årtionden för att sätta upp ett sätt för hur detta magnifika mål kan uppnås. När vi anlände började vi omedelbart att upptäcka vilka de var och att finna deras tillit. Bara på detta sätt kunde vårt uppdrag snabbt uppnås. Som vi har nämnt i tidigare rapporter så kunde vi göra detta enbart upp till en punkt. Vad som nu behövs är för oss att gå vidare förbi våra nuvarande positioner av tillit och verkligen hjälpa dem till framgång på alla sätt och vis. Den nuvarande lägre takten kommer att åtgärdas genom en gemensam kraft som består av alla som arbetar med att uppnå framgång. Denna koalition kommer att möjliggöra välståndet och det nya regeringsskicket som kommer att låta oss uppnå vårt uppdrag – att bli erkända och sedan kunna tala till er. Detta gör Himlen ytterst glad och låter oss se hur vi behöver justera våra nuvarande tidsplaner.

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Tiden har kommit för att tacka Himlen för vad som håller på att ske. Denna gamla korrupta politiska process är ödesbestämd att försvinna och välsignat bytas ut mot en ny som kallas NESARA eller GESARA. Det är nådig välsignelse. Genom den kommer ett oändligt välstånd att manifestera och frihet från skuldslaveri kommer som ett stort och glänsande jubileum som kommer innan ett nytt globalt banksystem. Detta är en helig gåva till mänskligheten på yta. Det gör slut på ett system som först visade upp sig i gamla Babylonien. Detta tyranni är nästa över. Ni kommer att sola er i det gudomliga ljuset av frihet, med kapacitet att infria er glädje. Det är ett tecken på hur mycket Himlen älskar er och djupt önskar er det största av personliga framgångar! Det är er belöning för allt ni gör för att tacka Himlen för dess förunderliga arbete med att fullborda era drömmar!

Det gudomliga ändamålet med allt detta är för er att använda detta nya välstånd för att höja ert medvetande och er glädje. Det har ofta sagts att den kollektiva energin av detta globala samhälle höjs genom att lyfta upp dess glädje. Processen fungerar genom att släppa lös er passion, vilket gör det möjligt för er att lätt se vad ni kan uppnå genom att ni till slut kan sätta igång era personliga projekt. Då ni börjar så svirar de inledande energierna runt er värld, vilket ger än mer uppmuntran till den kollektiva bedriften. Den aktiva processen för att utföra dessa projekt ger stor kraft. En slags global energi fortsätter att återstuds och spira uppåt. Det är denna utveckling som ligger i kärnan av det hela. Då ni känner att ni fått alltmer kraft så bildas nätverk och en ny gudomlig attityd manifesteras. Denna återbildade verklighet är i själva verket ert visionerande i handling.

Denna gudomliga operation är vad som började för många årtionden sedan. Er verklighet står nu vid ett vägskäl. Vi ber bara att ni fortsätter att hålla er vision och så kommer ni inom kort att få se de underbara resultaten som vi sedan länge har beskrivit för er. Amerika är i själva verket ett testfall hur denna nya medvetenhet kommer att manifestera. Våra associerade har tagit emot våra resurser och börjat distribuera dem runt denna glob. Var tålmodiga. Vet inom er att en enastående helig plan är på väg som är ämnad att svepa bort alla som kraftigt motsätter sig vad den representerar. Vad som utvecklar sig är reformationen av denna nya och välmående verklighet. För varje dag har många heliga dekret uttalats och utvecklats. En ny värld i sitt ursprungsskick kommer att manifestera, och alla nuvarande förhinder kommer att transformeras. Njut av vad som kommer fram och låt denna älskvärda nya verklighet komma på plats. Låt oss göra detta i namnet av allt som är heligt och tankedigert! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Idag fortsatte vi med vår generella rapport angående den nuvarande globala situationen. Mycket sker som kommer att ändra på denna värld på ett underbart sätt. Vi ber bara att ni förblir tålmodiga, fokuserade och villiga att hjälpa denna underbara sak. Vet Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och det eviga Välståndet från Himmeln är Ert! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

 

Översättning: Per Staffan, www.st-germain.se

 

www.paoweb.com

 

Du gillar kanske också...