Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 2 januari 2017

Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle,

2 januari 2017

Glädje och hälsningar från den Galaktiska Federationen och de Uppstigna Mästarna! Vi kommer efter denna underbara helgperiod, som kickstartade de sista delarna i kabalens eliminering. Även om de under många årtionden har kallats “krafterna som finns”, talar vi nu om dem som “krafterna som fanns”. Mer kommer att avslöjas under de närmaste veckorna, efter det årsskifte som har inneburit många gåvor för er frihet. Vi vill lindra era frustrationer, för denna resa har varit lång och skakig. Nu kan ni dock skymta Ljuset i slutet av tunneln.

Vi har länge beskrivit det enorma välstånd som väntar på er. Vi välsignar alla som tidigare så storartat uppehållit energierna av ljus runt oss, när vi arbetade bakom kulisserna för att på ett säkert sätt ta hit er nya verklighet. Många obesjungna hjältar har dedikerat sina liv till denna del av den Gudomliga planen. Därför välsignar vi alla, och tackar er och Himlen för det gudomliga arbetet som hittills har utförts. Det är den fina ansträngningen av det välsignade kollektivet som nu bär frukt, då det oöverträffade välståndet manifesterar sig framför oss.

Vi kommer närmare nu så att ni bättre kan förstå exakt vad vi hittills har åstadkommit. För länge sedan styrde den högsta mörka kabalen, som var mycket arrogant och trodde att de inte kunde besegras. Vi ber er bara att ni i början av det här Nya Året, välsignar och tackar alla de människor som arbetade flitigt och ensamma i Ljuset, för att vi ska kunna manifestera det kommande välståndet över hela världen. Vi gläder oss över resultatet, av det som har tagit så lång tid att manifestera.

Var ett i det Gudomliga Ljuset! Låt den gudomliga anden flöda genom allt, och låt de i ljuset känna dess manifestation. Vi är det Enda Ljuset av vår mest välsignade Skapare. Vi kommer glädjefullt samman för att förkunna denna underbara triumf över den mörka kabalen, och dess många arroganta hantlangare. Ta in välståndet! Vi avslöjar detta som hjälp att kunna stanna medvetna om de otaliga underbara bidrag, som så många allierade i tysthet har utfört, för att komma fram till den slutliga Segern.

Många av er frågar när välståndet äntligen kommer att manifesteras. “När” borde inte vara fokuset. Begrunda istället det Eviga Nuet och hur det kommer att kännas, när ni ännu en gång blir suveräna medborgare i världen. Som den Galaktiska Federationen har sagt, så elimineras kabalen en efter en. Galaktiska Federationens strategi är att neutralisera kabalen, och låta ert nya samhälle blomstra. Det geniala i denna strategi var att inte slå ner dem direkt, utan att istället plocka bort dem i mindre delar, en efter en. Nyckeln är att dela upp, så att det verkar som om det uppnås ganska små segrar, tills dess ni är helt fria.

Strategin för att röra sig mot medvetenhet har utvecklats, och är redo att föra fram välståndet och låta er egen potential bli förverkligad. Det har funnits mycket frustration ibland er, eftersom denna process har tagit mycket längre tid än väntat. Vi har ofta blivit förvirrade över motviljan att släppa RV och GCR, hos våra Allierade på Jorden. Distributionssystemen har funnits på plats under större delen av året. Tiden är kommen. Medvetenheten skiftar till vår fördel. Fred på Jorden håller på att förverkligas.

Vi gratulerar Ljusarbetarna för att ha hållit kvar medvetenheten för fred, under mycket prövande omständigheter för dess förutsättning. Vet, kära ni, att bettet från kabalens tänder har mist sin kraft. De kan inte längre skada er. Ni lever i en tid av övergång. Fira det kommande året som tiden för er befrielse.

Idag har vi tittat över några detaljer, beträffande er återkomst till ett befriat och välmående tillstånd. Denna magiska tid på året har gett oss mycket glädje! Den kommande tiden får säkerligen alla en storslagen serie underverk. Det är också dags att använda era fantastiska visioner, för att manifestera det sanna under som mänskligheten består av! Vet, kära Ni, att Himlens oändliga utbud och välstånd, verkligen är ert! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirianska för Var Ett! Och Var i Glädje!).

Översättning: Margareta Jonåker

You may also like...