Den Gudomliga Modern via Karen Vivenzio, 11 juni 2018

Den Gudomliga Modern via Karen Vivenzio

11 juni 2018

Ett Meddelande av Healing från den Gudomliga Modern

Att korsa Skuggans och Tvivlet Dal

Käraste barn, det är dags att ni får veta att all konflikt är byggd på illusion och tvivel. Under de stunder ni är i de mörkaste av platser är sorgen ni känner känd som själens mörka natt. När ingenting verkar gå rätt och ni har sår som bara inte vill läkas, kan det också sägas att detta är tiden när ni korsar genom skuggans och tvivlets dal. För att kunna ge er själva en livlina/ett rep för att klättra till dalens topp och korsa den måste ni göra er av med tvivel. All konflikt är byggd på rädslans illusion kära ni, inget av det är verkligt. När rädslan försvinner kvarstår kärlek. Fokusera på kärleken som finns bakom de scener som utspelas framför er, fokusera på kärleken som bär er genom. Dalen av skugga och illusion som omger er kommer snart att upplösas och ersättas av gudomligt vitt ljus och nådens ande.

Ta in bilden av den mörka enorma dalen som ligger framför er. Det kommer att krävas styrka och uthållighet att komma till den andra sidan, den högsta toppen i bergen framför er. Och precis över era huvuden går en gångbro – vägen av ljus för att återställa er och låta er att med lätthet gå över från en topp till nästa, oskadda och förnyade. Stegen står framför er, grip tag i den och börja klättra upp ur ert nuvarande sinnestillstånds avgrund och in till det gudomligas sfär.

Fokusera på att fylla dalen med moln av vitt ljus som fyller ert hjärta och sinne till brädden. Fyll under er klättring också dalen till brädden, tills ni ser allt omkring er fyllas med gudomligt vitt ljus. Detta är livets elixir direkt från Källan varifrån ni härrör. Fyll nu hela er värld, allt ni kan se, med detta rena gudomliga vita ljus – starkt lysande, lätt och ledigt. Solen kommer nu fram och värmer upp den, fyller alla skrymslen och vrår – alla öppningar, stora och små – med kärlekens ljus från Alltings Skapare – starkt solgult ljus likt er kärnas flamma, andandes eld i era hjärtans flamma, ljust, ljust, ljust – kärnan i er varelse expanderande bortom er själs gränser, ni sträcker er ut till varandra, kärnan i era varelser berör och blandas och smälter sedan ihop tills ni alla är ett och samma. En briljant ljusfyr av heligt ljus, tänd inifrån, lysande så starkt.

Andas nu in och ett nytt ljus börjar lysa.

Ett vackert mjukt rosa stiger upp ur era hjärtcentra. Detta är vibrationen för ovillkorlig kärlek. Då den lyser berör den alla. Omge och omfamna er själva, känn vibrationen av kärlek som emanerar från allas hjärtan.

Andas nu ut och sprid ut kärleken. Låt den flöda varhelst det starka ljuset kan hittas.

Välkomna in i den blekblå filten av förlåtelse nu. Se hur den täcker och omsluter hela församlingen.

Andas in den fridfulla nåden i denna vackra filt av förlåtelse och ovillkorlig kärlek, nyfödda barns färger fyllda med nåd och den oskyldiga frodigheten i enhet och kärlek.

Låt er själva glädjas i den nu – känslan av förnyelse och trygghet i överflöd.

Andas nu in djupt – njut av ljuden – av frid och välvilja och välsignelser i överflöd. Sträck nu ut era händer och armar och då ni omfamnar er själ och alla själar omkring er, börjar det rosa och blå att smälta ihop med det vita, hjärtats renhet och evigt ljus. Överallt omkring er nu, då ni åter börjar klättra och når den översta stegpinnen, stiger ut på ljusets väg, är allt ni kan se, höra, röra, smaka och känna hjärtats renhet, förlåtelsen, enheten som strålar ut från er själs centrum ut till världen, omfamnande och älskande allt ni känner till.

Och då ni nu helt stiger ut på ljusets väg, vet att prövningarna och vedermödorna har försvunnit och är nu bara rester av ett annat liv. Allt som återstår är det som bär upp er ikväll.

JAG ÄR Er Gudomliga Moder och Ni Är Alla Mina Välsignade Barn

 

Blessings – Karen

Author – Earth Angel: Find Your Power, Shine Your Light

For more inspiration, visit me on the web at www. karenjvivenzio.com

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...