Moder Maria via Susan Leland, 25:e oktober

 

th

Moder Maria:

”Vi måste förlåta ALLT,

för att Världen ska Healas! ”

Ashtar On The Road

Telefonkonferens

25:e oktober 2016

 

 

”Hälsningar, mina Älskade Barn – för alla är mina Barn, i mina Kärleksfulla ögon! Jag har bara kärlek till er, Hög Kärlek, Ovillkorlig Kärlek. Och mitt perspektiv är mer Kärlek. Och det finns inget av mörker i det. Jag ser bara er perfektion!!!


Jag ser ert vackra Ljus, och jag älskar er. För mig, lyser ni klarare än den klaraste av stjärnor, och Jag Är ETT Med Er – och är alltid med er! Och ja, jag vet att det fortfarande finns de som i den tredimensionella Jordens Värld, inte är beredda – eller inte vill – tillåta sig att öppnas upp, för att vara i den Kärlek Ni Är.

”Det är ett uppmärksammande – inte en dom. Jag älskar alla, oavsett om deras hjärtan inte lyser lika klara som ert, eller om det finns mörker i dem. Jag älskar alla, alla de hos planeten Jorden, nedan, på och ovanför. Jag älskar alla varelser i Moder Gaias Kungariken. Och där är mitt fokus mestadels, men min kärlek sträcker sig bortom de Världar ni känner till – långt bortom, ut i själva Universum!

”Och jag är inte ensam om det. Alla Ljusvarelser av Kärlek, är förenade med mig. Och jag är förenad med er, mina Älskade Barn, för utan er, kunde detta stora Mirakel av Kärlek inte bryta igenom, vårda och verkligen heala Planeten Jorden!!!

”Och jag ber er att stanna kvar hos mig, och lyssna på mina ord, öppna era hjärtan ännu mer, ännu vidare och ta in ännu mer Kärleksljus. För tillsammans med denna Kärlek, måste Medkänslan och Förlåtelsen komma. Precis som när en mor råder sitt barn att förlåta större, starkare översittare, som kan ha gjort barnet illa på något sätt, råder jag er, mina älskade barn, att förlåta alla dem som har mörker inom sig – oavsett om ni känner dem er eller inte, oavsett om de någon gång har skadat er, eller om det är de som Ashtar kallar de ”mörka hattarna,” de som ni hör om, som har förslavat större delen av befolkningen på planeten jorden, genom alla tider, eftersom det nu är tid för Kärleksljuset att helt, helt heala det mörka!!!

”Och detta betyder, mina Älskade Barn, att vi måste stå enade i absolut, total förlåtelse av alla de som har förslavat och gjort onda saker. Ja, till och med de som har gjort de små, oskyldiga barnen illa. De måste förlåtas!

”Nu vet jag att detta inte är lätt. Och jag vet, att jag ber er att fullständigt förlåta! Och om några av er fortfarande tycker det är en utmaning, så vill jag säga detta, Älskade Ni – Kom. Ta mina händer. Låt mig krama er. Låt alla oss Himmelska Varelser, som vi är – ta hand den delen av er som är i Kärleksljuset, bara Kärleksljuset – och krama er, omsluta er, vårda er, så att ni rensar ut det som inte består av Kärlek!

”Och stanna sedan hos oss för att expandera den, till de jag talar om, för de behöver vår förlåtelse. Vi behöver inte döma dem för det de har gjort, utan helt enkelt välkomna och uppmana dem, att komma till Ljuset!!! Med andra ord, det är möjligt att erbjuda Ljuset till dem, och om de inte vill, är det bara att ge fullständig förlåtelse, utan någon besvikelse eller avvisande känslor, och definitivt inte känna någon rädsla, för det de fortfarande kanske gör, när de låter mörkret inspirera dem. Det är bättre att försäkra dem om att de också är älskade – att de alltid har varit det och ska alltid vara!

”Ja, de kommer att få stå till svars för det onda de gjort. Men vi ska förlåta, bara förlåta. Precis som då han ni känner igen som Yeshua, förlät allt – för sanningen är, och han talade sanning, de är programmerade ”De vet inte vad de gör!” Ni, Älskade Varelser, måste förstå att ni befriar er själva från dessa program, och ni behöver inte längre styras av dem!!!

”Å, sådan glädje det är för en mor att se era Sanna Själv som skiner med Kärlekens Ljus! Och sådan glädje det är att vi är här tillsammans – med detta Ljus som skiner på oss, genom oss, ut från oss, och delar det med varandra, och sedan utvidga det utåt, överallt, utan undantag. Det finns ingen diskriminering. Det finns ingen som är mer eller mindre värdig för att ta emot Kärleksljuset och uttrycka det!!!

”Och så är vi här i Renhet, i Frid och i det Helgade Kärleksljuset, tillsammans, förenade – förenade som vi alltid varit och alltid ska vara, i våra hjärtan och nu i alla våra varelser. För detta är er hemkomst, Älskade Ni. Det är hit ni kommer när ni kommer Hem, tillsammans med alla era Varelser – och där kommer ni att vara, hela tiden och för all framtid.

”Naturligtvis kommer ni att ha valmöjligheter, men det är ett ämne vi tar upp tillsammans vid en annan tidpunkt, så som ni mäter tiden. Nu ska ni bara vara säkra på att ni är på väg, och att jag och Kärleksljusets Varelser är med er, var och en av er, och att vi är tillsammans i denna underbara Familj!

”Så låt oss fortsätta tillsammans, Älskade Ni, och låt detta stora Kärleksljus lysa upp vägen för var och en av er, i vår gemenskap av Enighet! Och om ni upptäcker att ni dömer något – eller att en del Medkänsla kanske saknas, som skapar dömandet – rikta då Kärleksljuset till det. Förena er med oss och tillsammans, och låt oss tillsammans rensa ut det från era varelser, och sedan fortsätta vår färd tillsammans, i Renheten av det Kärleksljus vi är!

”Och jag säger det igen, mina Älskade Barn, jag känner oändlig Kärlek för er – Högdimensionell, vacker och strålande – och Jag ser er som Ett Med Mig – en Moder för alla – som vårdar er, som tröstar er, som alltid älskar er, som jag alltid har gjort och alltid kommer att göra!!! Tack, underbara ni, för att ni är ni, för att Ni Är De Ni Är, och för att vi är tillsammans på denna underbara resa Hem. Och under tiden, då ni belyser Vägen för alla som vill följa med till Rikena där det bara finns Kärlek och Ljus, och för att allt som det frambringar, ska kunna leva!
Och så är det. Namaste! ”

Översättning: Margareta och Hans Jonåker – www.st-germains.se


Transcription by Marta.

Given throughhttp://www.ashtarontheroad.com/mother-mary-forgive-all.html Susan Leland, October 25, 2016. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Du gillar kanske också...