Den helige Fransiscus via Beatrice Madsen, 31 oktober, 2019

Den helige Fransiscus     via Beatrice Madsen 191031

Kära vänner, det finns ingen större nyhet. Detta är den största av nyheter, åh prisad vare Gud i höjden. Nyheten att vi uppgraderar oss, gör ett energiskifte på jorden, vår vackra blå pärla i universum. Ingeting kan vara större än detta. Jag säger det om och om igen INGENTING.

Aldrig förr har det skett, att ni rent fysiskt ändrar form till en kristallin bas. Oj, om ni förstod hur stort det är kära vänner. Alla universums blickar är på er och vår älskade GAIA. Det är som att bevittna den största av födelser. För att Gaia ska kunna födas på nytt behöver varje väsen på hennes kropp vara med i skiftet, från den minsta molekyl till den sörsta tänkbara av väsenden.

Det knakar och brakar, sjuder och kokar av förändring och utveckling och ni hänger med kära vänner i den stora vågen. Mitt i det ni upplever av kaos och förstörelse och krig och ondska så befinner ni er i besynnerlig frid kära ni. Kan ni känna det? Det är som en moderkaka av frid och välsignelse som Moder Jord och den andliga sfären håller runt er för att ni ska kunna födas och färdas in i den nya dimensionen.

Oh, så stort det är kära ni,. välsignade Jordskorpa. Ingen nyhet av något som helst slag kan överträffa denna allomfattande förändring.Detta  trots att ni är kvar som de ni är med er grundpersonlighet som yttrar sig på ena eller andra sättet. Ni är så mitt i det så det kan vara svårt att se det. Sannerligen säger jag er att ni förändras, jordskorpan förändras, djuren förändras, naturen förändras, vädret förändras, era barn förändras, era sjukdomar och organisationer förändras. Hissa seglen och följ med kära du för det är så storslaget och skönt det som sker, mitt i all den på ytan skapade dramatik.

Det hisnar i maggropen då vi kan se att det jordiska börjar glimma och gnistra. Gnistra av kärlek och skönhet som vill tränga sig fram, bakom de dolda slöjorna. Jorden har gått igenom sin själs dunkla natt och det börjar ljusna, med en annan klarhet, en djupare vishet och en ny styrka som alla hennes väsen behöver och nu besitter.

Vi som följer er sitter på första parkett och bevittnar den mest spännande äventyrsfilm. Du är en av huvudpersonerna kära du. Tänk att jag får följa dig. Detta är storslaget.

Din mest högtidlige Fransiscus

Du gillar kanske också...