Carl Von Linné via Beatrice Madsen, 11 augusti,  2018

Carl Von Linné   via Beatrice Madsen  20180811

Tiden är väckt, tiden vaken för den stora anden att återkomma. Den stora anden, min älskade Moder liksom er Moder, Moder Jord, Terra mater, Terra Nueva, Tiamat. Jag gläds in i min själs allra djupaste skrymsle. Hon får åter liv, hon får lust och hon får det beskydd hon behöver. Hon behöver beskydd från er, människor som i kött befinner sig på planeten. Hon behöver vårdas och omfamnas, då hon omformas till den den hon egentligen är. Hon har under en längre tid befunnit sig i karantän, men efter år 2012 kunde hon börja ta sina första nya andetag, och sprattla med sina små nyfödda armar och ben.

I en långt dessförinnan inkarnation var jag en stor Indiansk ande som hade spirituell kontakt med Modern. Även om mitt namn var ”Lilla Björn”,så var jag inte så liten. Modern och jag hade så en överenskommelse att jag skulle hjälpa till att strukturera hennes omgivande natur för människorna under upplysningstiden.

Oh, Stora Moder jag gläds med dig och dina barn. Äntligen får vi börja så vad vi har skördat, vi som gick före och såg din potential och ville dig väl. Oh, Stora Moder andas med oss och för in ditt ljus från din kärna till ytan där kampen är som värst och så påtaglig. Oh, Stora Moder värna dina barn, dina människobarn som börjar ta sitt förnuft till fånga och förstå hur sargad du varit och är. Oh, Stora Moder dröm din dröm om pånyttfödelse och jag är där och hjälper dig att bli förlöst. Oh, Stora Moder, min kärlek till dig äro oändlig och bistår dig genom människors handlande på allehanda vis. När jag fanns i kött vandrade jag på stigarna som kan liknas vid de små blodkärlen som omger dig. Varje mitt fotsteg på din mark var en fröjd för dig och vi gick hand i hand såsom ett vackert älskande par. Oh, Stora Moder du är den vackraste lysande stjärnan man kan beskåda på himlavalavet och du darrar och ryser i din födelse, det gör ont. Oh, Stora Moder jag står dig när och jag står dig bi och för varje ditt andetag är jag med dig, älskade Nueva Terra, Tiamat.

Du gillar kanske också...