Den Högste Skaparen via James McConnell, 18 augusti 2018

Den Högste Skaparen

Via James McConnell, 18 augusti 2018

Hälsningar. Det är sällan som den energi som JAG ÄR, kan komma genom en individ för att kunna tala till dem som är närvarande, för att kunna arbeta med dem som är speciella för mig, speciella som mina söner och döttrar av Ljus. Och ni mina kära söner och döttrar är alla av Ljuset. Ni kom från Ljuset och ni är Ljuset. Ni kan säga att ni är mina ögons ljus. Ni är uttrycket för min kärlek och JAG ÄR uttrycket för er kärlek.

För eviga tider, från tidernas begynnelse, har vi varit tillsammans och varit ett, och vi kommer också i eviga tider att alltid vara ett. Ni kommer att komma till en punkt där ert medvetande kommer att höja sig till en nivå som kommer att vara bortom er fantasi, bortom ert trossystem. På vilken nivå ni än befinner er vid den tidpunkten, därför att livet går alltid framåt. Livet är evigt. Livet är konstant. Medvetandet är evigt. Medvetandet är konstant. Och som ni tidigare har hört, medvetande finns överallt.

JAG ÄR medvetande. JAG ÄR Den JAG ÄR. Ni är de ni är. Ni är JAG ÄR Medvetande precis som Jag är JAG ÄR Medvetandet. Vi är alla tillsammans som En. En i Ljuset, En som delar Ljuset, En som sprider Ljuset, En som är Ljuset.

När ni hör, mina bröder och systrar, Var Ett, som säger till er att vara den som ni är, att vara uttrycket för allt som ni kan vara, allt som ni alltid har varit och allt som ni är nu. Därför att ni är i nuet, i ögonblicket för den expansion av Kärleken som aldrig har inträffat på den här planeten tidigare, förutom de forna tider när människan tillstånd var av kärlek.

Med andra ord dessa forntida civilisationer som ni har studerat och som ni börjar minnas av Atlantis, Lemurien och många andra civilisationer som ni inte ens har börjat förstå. De är bortom vad ni strävar efter vid denna tidpunkt.

Men med den vetskapen kommer ni att komma till en punkt där allt kommer att klarna för er. Allt kommer att bli förstått och uppenbarat, därför att ni är Ljuset. Ni är Kärleken och som Jag tidigare sa, ni är uttrycket för min kärlek nu och för evigt.

Jag kommer att lämna er nu. Lita på allt som finns inom er. Fortsätt att lita på er själva, tro på er själva, lär känna er själva, för genom att känna er själva kommer ni att bli det jag som ni vet att ni kan vara.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...