Högste Skaparen via Erena Velazquez, 28 april 2020

Högste Skaparen via Erena Velazquez

28 april 2020

Hälsningar,

Jag är Högste Skaparen,

Jag är den som skapade planeter, galaxer och universa. Jag är också den som skapade er och alla andra i den här världen och runt den. Jag är den jag är, jag är Högste Skaparen, jag är här, mina barn, för att leverera mitt meddelande.

Mitt meddelande idag är att jag inte är särskilt nöjd med er, mina barn, därför att jag har undervisat er hela mitt liv om att vara stilla och lyssna till ert hjärta. Ni är varelser som aldrig dör, det är som universum, det har ingen början och det har inget slut, det finns alltid där och nytt liv skapas alltid, jag älskar att skapa nya planeter, nya galaxer och nya universa. Jag är upptagen, jag är alltid mycket upptagen och jag har arbetat med Den Galaktiska Federationen på en plan som ska bringa frihet till den här planeten.

Mina kära barn, ni glömde bort grunderna i vad ni måste göra. Ni förväntar er att vi ska göra allt arbetet åt er, jag behöver inte säga att det inte fungerar på det sättet. Ni kom hit som stjärnfrön och andliga varelser för att hjälpa Jorden att utvecklas och stiga upp till den 5:e dimensionen, och ni blev fast här på grund av de Mörka Styrkorna som förslavade er och tvingar er att vara kvar här. Vi vet hur många år ni suttit fast på den här planeten, vi är medvetna om det, men jag måste säga er, ni skyller på andra och tar inte själva ansvar för vad som hände på Jorden. Ni är de som aldrig ifrågasatte någonting, varför och vad, ni bara följde alla dessa regler och för varje år följde ni fler och fler regler. Ni var så upptagna med era liv att ni inte ens ifrågasatte regeringen eller någon alls angående vad de gjorde er. De gjorde er allt vad de ville göra. De gav ingenting tillbaka, bara en liten brödbit och ett litet glas vatten, och det glaset var bara halvfullt, det var aldrig ens fullt, ni bara följde och följde och gav bort hela er frihet mot ingenting.

Nu bestämde jag mig för att komma, därför att jag ser och vet vad som pågår här, och vad som sker i varje galax. Jag är ansluten till varje varelse och planet genom medvetandet, det vi kallar Universellt Medvetande, så jag behöver inte vara på plats för att se vad som pågår. Jag, Rådgivarna, Galaktiska Federationen och resten av Ljusarbetarna och andra har lagt ned mycket möda och arbete på att skydda Jorden och föra denna planet till en Ny Tidsålder.

Under tiden, mina kära barn, har ni haft för mycket tid till hands, för ni lade aldrig er tid där ni behövde. Ni började bara fira som om Jorden är helt fri och flyttade till 5D. Nej, mina kära, ni är fortfarande i övergångsfasen och som Moder Jord själv sade, hon är i 5D, och hon kommer att lämna er bakom sig, för hon kan inte vänta tills ni bestämmer er och börjar röra er dit hon är på väg. Det jag vill säga är att ni måste ta er i kragen och sluta känna er som offer i hela denna situation med viruset. Ni drog det på er själva genom att hålla huvudet i sanden, ja, det skapades för att förstöra mänskligheten, men det kommer inte att ske, därför att vi vakar över er från den andra sidan för att försäkra att inget ska hända den här planeten och människorna på den. Ja, en del människor lämnar sina fysiska kroppar, men de försökte inte behålla sina kroppar, de slogs inte för sina fysiska kroppar, de lade aldrig någon möda på det. De gjorde inte sin meditation, de försökte inte vakna upp och ta reda på vad som egentligen pågår i världen, varför världen ser ut som den gör, så det är naturligt eftersom de i sin dualitet tror att viruset kan döda dem, så viruset har dödat dem.

Jag hade inte planerat att komma hit, jag hade, som ni säger här, för mycket på gång, men jag kunde inte bara stå på sidan av och inte säga någonting om det genom att titta på er, lyssna och höra vad ni gjorde här. Vad firar ni just nu, det finns ingenting att fira, det mänskliga livet blir förstört av viruset, det är mycket sorgligt därför att livet är mycket dyrbart och högt respekterat i universum. Det finns tusentals och åter tusentals människor som lämnar sina fysiska kroppar. Vissa källor säger att det beror på karma att de avslutade sina kontrakt, det är inte sant. De avslutade inte sina kontrakt, de blev praktiskt taget tvingade ut ur sina kroppar, inte för att de ville, utan för att deras fysiska kroppar inte klarade av det längre. De gjorde ingenting för att behålla sina kroppar genom att inte föra dem till och hålla dem i ljuset.

Jag är här för att säga er, mina barn, att ni måste börja göra ert arbete om ni verkligen vill flytta till 5D, och jag är medveten om att många människor gör sitt jobb, men de kan inte flytta till 5D därför att delar av mänskligheten inte vill vakna upp, de vill inte göra det eller också är de vakna, men vill bara inte göra jobbet. Jag är ledsen, jag vill inte vara den som talar om för er att om ni inte gör arbetet, så kommer det att sluta med att ni går tillbaka till 3D eller till och med 2D. Ni kommer att fortsätta samma liv som när ni for iväg eller fortsätta på samma eller en lägre densitets planet. Tro mig, jag vill att ni ska flytta och fira ett nytt liv med alla, Galaktikerna, mig, Uppstigna Mästare och alla andra som tittat på och arbetat så hårt med att föra Jorden till Uppstigning till den 5:e dimensionen, så var snälla och ta er i kragen och sluta hitta ursäkter för att inte göra det ni måste göra, och tro mig, jag älskar er alla kärt. Ni är alla mina barn och ni är alla skapare också, ni har bara glömt vem ni är. Ni kan också skapa och göra planeter och galaxer, men genom att vara här och leva här som människor och vara styrda av de Mörka Styrkorna förlorade ni er identitet och glömde hur man tänker och ifrågasätter er omgivning.

Se nu på den fulla bilden, ni följer allt som er regering säger att ni ska göra, om regeringen säger att ni ska ha en mask för ansiktet, så sätter ni en mask för ansiktet, om regeringen säger åt er att sitta hemma, så sitter ni hemma. Ni gör ingenting för att skydda er själva mot viruset eller något annat, men betänk att regeringen just nu dagligen fråntar er alla era rättigheter som fria varelser, de kastar bort dem en dag i taget och ni gör ingenting åt det. Jag säger inte att ni måste bli revolutionärer och dra ut på gatorna och kräva era rättigheter tillbaka. Ni kan göra det på en andlig nivå genom att ta er tid att sitta och ansluta till mig och universum genom meditation, genom att vara ett med universum, vara stilla och vara i nuet. Istället för att springa omkring och inte hitta utrymmet för er själva, därför att just nu kan ni inte ens sitta stilla och följa reglerna, ni kör fortfarande runt, ni försöker göra något det inte är meningen att ni ska göra. Ni kan använda den tiden klokare genom att hjälpa alla föra fram Uppstigningsprocessen snabbare, och vi i den här änden sänder er alla energier och all hjälp vi kan för att föra den här processen mot sitt slut, 5D slutet.

Mina kära barn, jag ville inte komma hit och skälla på er och berätta vad det är ni inte gör, och jag vet att ni vet, djupt inom er själ, att ni inte gör något för er själva, för ni är inte lyckliga, ni var aldrig lyckliga och ni ifrågasatte aldrig varför ni inte var lyckliga. Ni tror att det hade något att göra med ert arbete eller era omständigheter, men tänk på det, ni har berövats allt ända sedan ni kom hit till den här kroppen, ert välstånd, er glädje, harmoni och er frid, ni blev som maskiner utan glädje och tillfredsställelse. Ni är de som hjälpte mig skapa nya världar och göra fantastiska saker i galaxen, för ni är kraftfulla andliga varelser med fantastiska talanger, men allt togs ifrån er, inklusive minnena om vilka ni verkligen är. Vi vet varför, men jag ska inte gå in på historien om hur den här planeten förslavades och varför det hände, det är inte viktigt just nu. Det som är viktigt nu är att vi alla tillsammans, jag och de andra andliga varelserna på den andra sidan och ni och alla runt globen förenar oss och tar varandras händer och bara gör vårt andliga arbete. Då kommer allt att förändras på en sekund, därför att saker förändras precis nu i denna stund då ni läser mitt meddelande, många saker pågår bakom kulisserna som ni inte är medvetna om.

Ni måste förstå att det finns mycket information och desinformation i media och överallt, genom kanalerna också. Jag försöker inte förminska några kanaler, jag säger bara att ni måste använda ert omdöme, ni måste känna genom ert hjärta och er själ vad som är sanning och vad som inte är det. Jag älskar er mina kära barn, jag kommer alltid att älska er och jag kommer att hjälpa er att nå Uppstigning till den 5:e dimensionen. Det är därför som jag är den Högste Skaparen, jag valdes att spela den rollen och var snälla och sluta med att ifrågasätta kanalerna, för jag har lagt märke till att vissa grupper ifrågasätter kanalerna, om det är en verklig varelse som kom igenom. Ja, de är verkliga, det är därför de kom igenom, det är inte er fantasi eller deras fantasi. Andarna kommer genom de rätta kanalerna som varit öppna, för oss är det här en andlig telepatisk kommunikationskanal, vilken är så viktig för oss just nu.

Jag vill berätta för er att några av ljusvarelserna fortfarande är sovande även om de kanaliserar meddelanden, därför att de måste lägga sina egon åt sidan och sluta försöka vara celebriteter. De måste sluta fokusera så mycket på sin egen framgång, och göra vad de kom hit för att göra för att hjälpa mänskligheten i Uppstigningsprocessen genom att vara en tydlig kanal som bara berättar sanningen i meddelandena och inte lägger in sina egna åsikter i dem. Istället för att lägga in sin egen åsikt eller ifrågasätta kanaliseringen ska de bara följa flödet och skriva ned informationen som ges, även om det ibland inte verkar vettigt, bara processa den och sända den till ljusstyrkorna så att de kan leverera meddelandena till resten av världen, och inte bekymra sig om den. Jag förstår varför det sker, de läser sedan meddelandet och säger, vänta lite här, och börjar ifrågasätta hela kanaliseringen och försöker förbättra meddelandet och så slutar det med att hela kanaliseringen har ändrats och det är inte därför vi kommit hit. Vi kom hit för att berätta sanningen för er och det är kanske inte alltid sanningen ni vill ha här, men det är fortfarande sanningen och det är bra, för vi lär oss fortfarande av den sanningen och ni går framåt med den sanningen.

Jag vet, efter att ha varit och arbetat med er i det förflutna, hur underbara ni alla är, ni har bara glömt och det är ok. Ni kommer att vakna upp snart och vi kommer alla att träffas tillsammans som en stor familj och vi kommer att åter börja skapa underbara saker tillsammans. Ni kommer inte att behöva bekymra er om pengar, räkningar etc, det kommer att vara en vacker och underbar värld, så snälla, lita på mig och lita på er själva, därför att vi är alla ett, det finns ingen separation, ingen början och inget slut. Ni lever för evigt, ni förändrar bara form, men det kommer också att förändras. Ni kommer att kunna leva så länge som ni vill och förändra form när ni vill förändra den och inte bli tvingade ut ur den.

Jag är verkligen glad att vara här idag. Jag var lite bekymrad angående hur jag skulle komma genom denna kanal, på grund av min styrka och min höga energi, men jag ser att det är ok, kanalen är bra, så det betyder att jag kommer tillbaka och jag hoppas att meddelandet nästa gång kommer att fyllas av mer glädjefulla nyheter. Allt detta kaos, missförstånden, rädslorna och allt annat som pågår, kommer att passera. Jag ser fram emot fantastiska, vackra och lyckliga tider för ljusvarelserna på Moder Gaia. Jag sänder er all min kärlek och stödet från Uppstigna Mästare, Galaktiska Federationen, Rådgivare och alla andra som deltar i denna fantastiska, för första gången någonsin, Uppstigningsprocess.

Jag är Högste Skaparen.

Tack

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...