Den Inre Jordens Kollektiv via Galaxygirl, 6 mars 2019

Den Inre Jordens Kollektiv via Galaxygirl

6 mars 2019

Vi är den Inre Jordens Kollektiv. Det skänker oss stor glädje att få kontakt med er. Vi är inuti er, inuti er planetära sfär, inuti Moderns, Gaias, hjärtslag. Vi hjälper till med hennes transformation dagligen, timligen. Vi håller ljuset, den Kristnade flamman, Kristusmedvetandet högt och vi är ivriga att få kontakt med våra bröder och systrar på ytan, som så flitigt gjort det mödosamma arbetet, men som kanske har blivit lite trötta och fragmenterade, skadade, i denna process. Vi inbjuder er till vår sfär av 5D kärlek och ljus, av planetär perfektion, av helhet, av godhet, av glädje, av nåd. Det är en utmärkt plats att fokusera på under era dagliga meditationer. Nova Gaia finns inom er, hos de av er som läser eller lyssnar på dessa ord. Nova Gaia finns inom Gaia. Snart kommer det inre att matcha det yttre. Snart kommer den stora transformationen att ske. Bäst att vara förberedd. Bäst att återigen förankra och bekanta er med denna sfär.

Inträd i den Kristnade sfären av ljus – orben – som är väktare av denna sfär, detta plasma-medvetande av ren kärlek och rent ljus som övervakar allt i vår sfär. Anslut till den. Flyt in i den och bli den. Känn kärleken och ljuset i dessa ord. Släpp fram de healande inkodningarna i era trötta celler, som sakta förändras och lyser starkare dag för dag. Vi ser att stor förändring är på gång uppe på ytan, för vi har förstås teknologi att se, att lyssna, att känna det ni känner. Vi känner utmattning hos många. Låt våra inre jords ljuskammare, våra rena floder av Kristusmedvetande flöda genom er och förnya er. Den stora Modern har talat och ni är mitt uppe i det stora uppvaknandet, den stora förändringen. Då den stora blixten närmar sig ser vi att det på många, många sätt redan har börjat. För ni förbereder er för det, ni känner hur angeläget det är att välja kärlek, att välja denna tid för meditation, att söka enhet inom det som är er födslorätt. Det är er födslorätt att flyga energetiskt på dessa vågor av solljus, i glädje – salighet – att bli åter-intonad till dessa härliga energier, att bli mindre tung, lättare, att söka ljuset och bli det mer fullt.

Andas i detta utrymme ett tag; vi håller det för er. Lyssna till ljuden omkring er. Ljud från naturen, vilda och fria, glädjefyllda. Känn kallelsen från er eget uråldriga, infödda själv, som kallar på er hem. Var hemma. Var hemma här med oss. Snart kommer det inre att vändas till det yttre. Jorda er. Var. Andas.

Vi är den Inre Jordens Kollektiv. Det har skänkt oss stor insikt och glädje att få kontakt med det jordade teamet, våra vänner, våra andra aspekter. När ni går ihop med denna inre jord orb av rent Kristusmedvetande, gagnar det er starkt och också alla andra som ni kommer att interagera med, plus att det är en underbar känsla att vistas inom, eller hur? Snart kommer ni att kunna bära dessa känslor av salighet med er, för de kommer att omge er naturligt. Sådant är på väg. Sådant är redan här om ni vet var ni ska titta. Titta inom er, anslut med oss, era vänner i den inre jorden, och låt oss bygga allianser, vänskap och förnya vår enhet tillsammans, i ren tjänst och glädje till alla sakers ljus. Denna orb är alltid tillgänglig för er och i dessa sluttider av nya begynnelser förutser vi att det är en ovärderlig förbindelse för er. Den kommer att lugna er elektriska kretsar, era celler och skapa ett utrymma av frid i ert aurafält, som kommer att vara tröstande för er och dem ni interagerar med. Vi är den Inre Jordens Kollektiv och med tårar rinnande i våra ljusa ansikten säger vi, välkomna hem. Det är så länge sedan, alltför länge. Vi tackar er för era tjänster till Alltet. Välkomna hem kära vänner. Omfamna ljuset, för det är ni. Vi säger farväl.

-galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...