Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 mars 2019

Per Staffan 7 mars 2019

Uppdatering av Uppstigningssymptom ∞Det 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är speciellt nöjda med att ge er den här överföringen eftersom vi har märkt hur många fler av er som förverkligar energierna och acklimatiserar sig till dem utan i närheten av lika många uppstigningssymtom som ni någonsin upplevt under denna medvetna resa. När ni först började uppleva uppstigningssymtom gjorde ni mycket rensning, och det var väldigt obekvämt och förvirrande.

Och då kom ni till de mer kroniska uppstigningssymptomen, som inkluderade trötthet, värk och smärta och alla slags medicinska anomalier. Och nu ser vi att fler och fler av er befriar er från dessa erfarenheter. Och det beror på att ni har kunnat använda den tid ni behövde under de intensivare uppstigningssymptomen. Ni kunde använda den tiden för att gå in och göra er bearbetning och rensning.

Många av er har också skapat underbara kontakter med de icke-fysiska och de högre dimensionerna på grund av er vilja att lyssna på era kroppar. Ni slutade att gå och göra saker hela tiden, och ni har kunnat känna er in i de helande energierna och vitaliteten som har skickats er över årtionden. Nu, när energierna kommer in, har ni inte så mycket skräp i vägen för dem. Ni har inte så många blockeringar, och vi ser att många av er gör så mycket mer medvetet mottagande nu när ni är medvetna om vad som händer och er plats i allt detta.

Ni behöver inte den oförskämda väckarklockan som uppstigningssymptomen har varit. Vi är också glada att låta er veta att det har funnits flera nya kollektiv som bidrar till nedladdningar, aktiveringar och uppgraderingar. Ni aktiverar fortfarande delar av er själva som ni inte ens visste var där, och de uppvaknande processerna blir enklare för er alla på grund av det som ni redan har gjort.

Så ni kan koppla av mer och vila, och ännu bättre, ni kan förstå att den här resan, så utmanande som den än har varit ibland, har varit värt det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat förbindelsen med er. ”

 

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...