En Mästare från Kristallriket via Carina, 3 november, 2018

En Mästare från Kristallriket

via Carina 

3 november, 2018

 

Ljusvarelser – Lyssna!!!!!

Mina kära ljusvarelser, budbärare av kärlek och innehållare av den sanna kraften, det är HÖG tid för er att JORDA er. Ställ ner era ljusa fötter på moder jord för att knyta kontakt och påbörja ert mänskliga liv här på jorden.

Så många ni är, kära Ljusvarelser, som varje dag funderar över varför ni inte har ett liv som andra. Varför ni är sjuka, kraftlösa och varför ni inte har några pengar. Ni skriker till oss att ni inte orkar längre, ni längtar efter ett vanligt liv, här och nu. Ni renar och rensar era medvetanden och väntar på mirakel.

Kära Ljusvarelser, fyll era hjärtan, era medvetanden och sinnen med ACCEPTANS att ni är här. Ni måste sätta er ner och acceptera att ni är här PÅ JORDEN. Ni har inte accepterat att ni är i en mänsklig kropp. Ni har inte accepterat att ni är på jorden i det här livet. Ni har inte accepterat att pengar, sjukdom, osämja och krig är en del av det liv ni valt att gå ner till i det här livet. Ni har inte landat med ert ljus, ert medvetande, i er kropp ännu och därför är ert liv i obalans och din kropp kanske inte mår bra. Sänkt ner ditt ljus i din kropp och du kommer att bli hel.

Ni väntar på mirakel. Ni väntar på fred på jorden. Det är NI som är era egna mirakel och det är freden inom er själv som ni väntar på. Ni är de Ljusbärare som ska göra jorden till en bättre plats att leva på. Men, och det här är viktigt att ni tar till er, det enda ansvar ni har i denna process är att skapa ert eget liv på jorden på det mest glädjefulla sätt ni kan komma på. Ni är de som ska föregå med gott exempel för andra genom att skapa er ett liv i GLÄDJE. För att kunna göra det måste ni acceptera att ni är här på jorden, i en mänsklig kropp och i en värld där pengar är en energi som ger er möjlighet att förverkliga era drömmar om ett bra hem, en trevlig semester och en ekonomiskt trygg tillvaro.

DU är en människa på jorden! Du måste ägna dig åt dig själv och ditt eget liv om du ska kunna skapa det. DU måste vara den som ägnar DIN tid åt att känna DINA känslor. Känn hur bra det känns när du sätter dig ner och funderar på vad du vill? Utifrån det du har i dag, har du gjort det bästa av dig själv i dag? Har du gjort det bästa av ditt hår och har du tagit på dig de kläder som du verkligen vill ha i dag? Vad är det ditt hjärta försöker förmedla till dig själv? Vad är det för känslor som DU känner?

Kära Ljusvarelser, ni har levt i villfarelse. Ni har missletts att tro att ni har ansvar för att andra ska ha det bra. Ni har trott att de är ert ansvar att andra inte ska behöva ha jobbiga känslor, att ni alltid måste vara de som lyssnar på andra och löser deras problem istället för att lyssna på er själva och lösa era egna problem. Alla människor är här med samma verktygslåda som er. Alla människor har möjlighet att lyssna på sig själv och sitt hjärta. Alla människor har möjlighet att göra valet att lägga mer tid på att se och hitta glädjen där de står i sina liv.

Det finns en rädsla hos många av er för att själva vara de som lyckas skapa ett bra mänskligt liv på jorden. Ni tycker det känns fult att ni gör bra saker för er själva istället för åt andra. Men om ni gör bra saker BÅDE för er själva och andra kommer ni garanterat bli lyckliga och sprida glädje till de andra på köpet. Många av er tror att ni inte ska lägga tid på er själva för att det är syndigt och fult. Många av er har fått lära er att det är fint att sätta sig själv åt sidan och hjälpa andra tills ni stupar för då kommer Gud och Änglarna älska er mer än någonsin. Det är inte sant! Gud värderar inte! Han älskar alla sina barn som de är. Ni kommer inte att bli fördömda av någon av er guider eller änglar. Faktum är att änglar och guider är extremt bra på att ha kul och göra trevliga saker för sig själva SAMTIDIGT som de finns där för dig.

Ljuset är kärlek och glädje. Mörkret är allt annat. Så om ni vill leva i ljuset på jorden, skapa er det mest glädjefulla liv ni kan tänka er där ni står med era fötter just nu. Vi lovar er att ni kommer att sprida ert ljus till alla dem som lever kvar i mörkret. Ni kommer att inspirera dem till att välja om. Ni kommer att inspirera dem till att börja söka efter sina egna verktyg och göra samma resa som ni. Ni kommer att hjälpa åtskilliga fler än ni någonsin gjort tidigare.

Acceptera att du är här kära Ljusvarelse! Acceptera att du valt att gå ner i en mänsklig kropp på jorden. Acceptera att det ser ut på jorden som det gör just nu oavsett vad du tycker om det. Trotsa mörkret på jorden och börja leva ditt liv i glädje. Leta efter dina glädjefyllda känslor istället för att lyssna på dina mörka känslor. Följ dina glädjekänslor och du har startat den viktigaste processen i ditt liv här på jorden. Skapelsen av ditt eget liv som människa i LJUSET.

Fred på jorden startar med att ni skapar fred inom er själva. En kärleksfull jord startar med ni skapar glädje i era egna liv. Du är här för att vara en del i den Nya Tiden på jorden. Det är dags att landa i din kropp nu. Acceptera att du är här med allt som det är!

Bli en inspiratör för andra att följa – be an influenser of joy!

 

 

Du gillar kanske också...