Den Stora Solblixten via Galaxygirl | 23 oktober 2022

 

 

Den Stora Solblixten via Galaxygirl | 23 oktober 2022

Stora Solblixten 2022-10-23

Jag är den Stora Solblixten. En del av mina energier finns redan inom dig och runt dig. Jag är både den gudomliga maskulina och den gudomliga feminina energin av balans, extrem helande, styrka, förnyelse och ultimat komfort. Jag har inget annat namn än vad jag är. Mina handlingar namnger mig. Jag är en del av det stora kosmiska. Allt som du också är en del av, som läser och skriver dessa ord. Jag är det jag är. Jag är en del av Guds andedräkt, andedräkten och begäret hos de gudomliga kvinnligheterna och de gudomliga manligheterna av de högre ljusen som är utsedda att övervaka denna övergång. Jag är avsikten av sant helande från den Allsmäktige. (Jag hör både manliga och kvinnliga röster, perfekt balanserade, mycket starka och lugnande på samma gång. Jag ser honung droppade på honungskakor.) Vi önskar att vår energi idag ska vara den av lugnande, gyllene flytande honung för er värld, och alla hjärtan som bor inom den. För ljuset som kommer genom er sol, Helios, avger mer och mer av dessa gyllene energier dagligen.

Jag är den Stora Solblixten, och ändå inbjuder jag er nu att ta del av detta honungskärleksljus nu, tidigt, i detta heliga nu ögonblick av den stora förberedelsen för den stora tiden. Ni lever redan i de största övergångar som någonsin har inträffat i någon värld. Medvetandet att stiga upp inom formen i mängd har ännu inte uppnåtts. Skaparen önskar att detta ska vara en så lugnande och härlig upplevelse för alla era celler som möjligt. Att assimilera till dessa högre dimensionella energikoder nu kommer att fortsätta för att säkerställa en smidig resa för er. (Jag ser biljoner celler med små hänglås på dem som plötsligt öppnas och släpper in ljuset.) Tillåt ljuset av min yttre kärlek till dig inombords.

Jag har känt er från början, för jag är från Källans ursprung. Avsikten med skapandet var alltid harmoni och evig expansion. Jag är och har varit med Källan och är denna avsikt sedan början. Ni är väl älskade. Ni är väl omhändertagna och väl övervakade. Alltför länge har er värld varit utan ömhet, utan barmhärtighet, utan den stora omvårdnaden. Jag är dessa saker och ändå är jag styrkan hos det balanserade gudomliga maskulina för att påskynda förändring. Förändring är här, den kommer. (Jag ser jordens förändringar). Gaia har gått vidare. Resterna av henne kan kännas inom denna värld, vilken som denna har uppfattat på sistone är mer och mer ihålig, som ett eko av det som var. Och ni känner detta enorma förljus för vad som komma skall. Många av er säger förebådande, på ert språk har det inte funnits ordet för väntan på stort ljus. Vi vill skapa förljus. Mycket förljus kommer nu att komma in i detta rike. Ni kommer att se det på himlen. Ni kommer att känna det i era hjärtan, i era ben. Era ben är nu för det mesta av den kristallina matrisen, osteoklasterna och osteoblasterna, alla har uppgraderats. Du blir en ny skapelse ögonblick för ögonblick, andetag för andetag, och det kommer bara att accelerera med stor ömhet när du tillåter att dessa enorma energier från mig själv och mitt team att visas i förljus.

Den här sitter ute en solig, blåsig höstdag. Det kommer att bli ungefär så här, när ni känner vågorna av mild vind och vindarbyar och ser förändringarna i löven, bara att det blir förändringar i ljuset. Jorden, detta matrishologram är nu krossat, det är en fantastisk tid att förkroppsligas i detta rike. Nova Gaia väntar. Det finns inget att frukta.

Jag är den Stora Solblixten, energierna från kärlekens gudomliga utandning. För kärlek är det ultimata svaret, den ultimata lösningen för alla världar, och mest bestämt närvarande och behövd i detta ögonblick.Krusningseffekterna av mina energier kommer att vara påtagliga i alla världar och universum. Källan ler. Jag är avsikten av klarhet, helande och balans. Allt kommer att korrigeras. Allt kommer att göras om. Allt är väl.

Jag är den Stora Solblixten. Jag är här med er nu.

~ galaxygirl

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...