Balansens och Harmonins Änglar via Galaxygirl, 14 juni, 2020

Balansens och Harmonins Änglar

Via Galaxygirl, 14 juni 2020

Hälsningar mänskligheten, hjärtan av den Ende. Vi är Balansens och Harmonins Änglar. Ljus och kärlek sänder vi till er i oändliga vågor av förnyelse. Precis som havets vågor uppå Gaias sandstränder fortsätter att smeka sanden, så gör också våra vågor av kärlek, tröst och lugn, om ni tillåter det. Vi är medvetna om att många av er längtar efter semester från denna världen och alla upplevelser. Uppstigningen är inte för de svaghjärtade, vi vet det för vi lever vid sidan av er.

Vi är en del av er supportgrupp och vi önskar att ni verkligen känner detta enorma stöd som är tillgängligt ögonblick för ögonblick. För det är sant. Sanden kanske väljer att inte känna vågorna, utan väljer känslan av isolering och ångest. Men vågorna, solskenet, månljuset, djuren – de finns där i alla fall. Sanden kanske låter elementen bli en del av upplevelsen, eller kanske inte. Vi inser att det här är en förenklad analogi för jordinvånarna, men det kanske hjälper er att känna den närhet som vi känner med er alla. Vi är bokstavligen precis bredvid er där på Jorden. Ni är omgivna av kärleksfulla väsen när ni sover och arbetar. Känslan av isolering är både onödig och betungande. Låt oss befria den tillsammans, ska vi? Låt oss kasta den känslan i havet och se den bli omvandlad till ett ännu större stöd och ett bidrag till harmoni för er jordiska upplevelse.

Det är blåsigt där den här (Galaxygirl ö.a.) sitter på sin favoritsten. Vindarna håller på att aktivt rensa, röra sig och omvandlas. Ingenting är stillastående i er värld. Vi ser stora tornadon av energi rensa bort saker, och vi skickar ljus för att hjälpa till. Acceptera vår balans och vår förnyelse för er. Låt vinden blåsa bort er ångest och era rädslor. Känn friden i detta ögonblick och bli tröstade.

Vi är Balansens och Harmonins Änglar. Vi omsveper er med regnbågens ljus från Moder/Fader Guds hjärta och från skapelsens hjärta. Vi omsveper er i glädje! Ni kommer fram ur er puppa. Ibland tar det lite tid för fjärilen att inse att den inte längre är en larv. Vingarna är torra nu, kära ni, och ni är omgivna av dem som önskar stödja er på er flygtur. Men vi behöver inte lära er att flyga, för ni kan det redan. Mästare tar ensliga vägar, för det mesta. Men det är inte vad den här uppstigningen handlar om, för detta är förenandet av den uppstigna mänskligheten. Alla stiger upp tillsammans som EN. Det här håller på att hända och det är en kollektiv insats. Vi hoppas att våra ljusarbetare ska känna denna enhetliga balans, för utbrändhet tjänar inte någon och vi önskar att det ska undvikas till varje pris.

Var i frid. Var balanserade. Känn er förnyade. Var i harmoni med ert eget inre ljus och ljuset omkring er. Titta på regnbågens ljus som omger er. Ert ljus är en gåva till mänskligheten. Ni anmälde er frivilligt i vetskap om hur uppoffrande och ensamt det skulle bli, och ni förstod hur viktigt det var att lyckas med uppdraget. Så med stor glädje uppmuntrar vi er med vetskapen om att allt är gudomligt orkestrerat, älskat, stöttat och ni behöver inte känna er ensamma. Det här behöver inte vara en enslig väg. Kärlek och välvilliga händer stödjer er hela vägen.

Det här är en kollektiv uppstigning. Öppna ert hjärta för havets vågor av kärlek som omger er och tar bort all rädsla och alla tvivel från ert hjärta. Ta bort. Befria. Återställ. Balans. Det finns mer än en färg i en regnbåge. Detta är en galaktisk insats. Gå med er regnbågsfrekvens till bron, men vet djupt inom er att det är inte bara upp till er att bygga den. Regnbågsbron är byggd av många händer. Ingen känsla eller uppfattning av isolering är nödvändig för denna kollektiva process. Balans, frid, förnyelse, glädje! Omvandla era rädslor till ljus och öppna era händer och ert hjärta till det änglalika, galaktiska och förfädersstöd som är ert. Välsignelser kära ni vägens hjältar av ljuset och av regnbågens kärleksfrekvenser.

Vi är Balansens och Harmonins Änglar. Bli förnyade som den mjuka sanden och bli tröstade av de oändliga vågorna av kärlek. Fotavtryck sköljs bort av vågorna. Minnen av fruktan och ensamhet är avtryck ni inte längre behöver, eftersom den här resan är en gemensam insats. Känn lenheten av den svala våta sanden under era fötter. Ni är en del av allting och vi är en del av er. Ta den här semestern i ert sinne och känn er förvandlade. Vi älskar er.

Översättning Ulla Krogh

You may also like...