Den Universella Moder Maria via Linda Dillon 12 maj 2021

 

Den Universella Moder Maria ~ Mormoderns Heliga Roll

 

Denna vackra juvel av visdom delas av Elle från sin personliga reading med Linda Dillon.

 

Hälsningar, jag är Maria, jag är Mare, den Universella Modern, Modern av Kärlek, Modern av En, och naturligtvis, söta ängel, Moder till dig, och jag välkomnar dig, söta mormor!

Det är en perfekt titel, eller hur? Att vara ”mormor”! Det är som en översjäl, som arbetar och skyddar och älskar och stöder och vårdar nya liv, nya kärlekar, nya drömmar, nya förhoppningar. Det är en mycket helig roll och det är en glädjefull, rolig roll, för som ni vet hade jag många barn.

Men låt mig berätta om hur det var att vara mormor till Sarah och till Samuel. Som ni vet så visste jag mycket väl vilket uppdrag min älskade son Yeshua hade på denna planet, denna härliga planet med en sådan magnifik skönhet, med en sådan rikedom. Men på grund av den fria viljan och naturligtvis storleken, på hans uppdrag och syfte, var jag som mamma ibland … ja, jag vill inte säga ”orolig” men jag var verkligen bekymrad.

Jag undrade om min söta son någonsin skulle få känna den riktiga glädjen av partnerskap, äktenskap och glädjen över att få barn, känslan av kontinuitet – och jag ska kanske säga ”helig kontinuitet” – för, Elle, kära hjärta, du känner till själarnas kontrakt som är smidda mellan ”inkommande själar”, deras föräldrar och den större familjen. Detta är i hög grad ett gruppåtagande.

Så du kan föreställa dig min glädje då Maria och Yeshua förlovade sig, men viktigare än det, deras djupa själsengagemang, deras förening och min glädje över deras lycka att få barn. Och min glädje, min rena glädje, över att veta att familjen skulle fortsätta … trots alla strider och sorger, att den skulle fortsätta vidare … som den har fram till denna dag.

Jag älskade dessa barn. Inte så att jag inte älskade alla mina barnbarn, men dessa två hade en speciell plats i mitt hjärta. Och helt klart på grund av den resa som Yeshua och Maria deltog i, föll det ofta på min lott att ta hand om barnen, och jag välkomnade det. När Samuel dog – ja, även om jag visste att själen vandrade vidare – så trodde jag aldrig att våra hjärtan skulle läka … känslan av förlust … det var som om solen hade lämnat himlen. Han skrattade så mycket, en sådan glad baby …

Du kommer inte att behöva möta det, tack och lov. Min poäng i att dela det med dig är, att även när du bara har ett barn under en kort period så eliminerar det inte bandet, länken, kärleken, glädjen. Det är därför det är så viktigt att aldrig förutsäga att en liten person ska gå över.

Men jag kommer inte för att förutsäga någon tragedi idag, snarare tvärtom. Jag kommer helt enkelt, kära hjärta, för att säga: ”Njut av denna värdefulla gåva!” Ja, även tiden med havandeskapet, graviditeten, det är en glädje – och det är en glädje att se livets kontinuitet, kärleken. Det är löftet för morgondagen.

Och ja, jag har talat mycket på senare tid om att detta är tiden för övergången, och så mycket har kommit fram men det har varit helt nödvändigt, för de gamla lögnerna, missförhållandena och kontrollerna passar inte längre. Och de passar verkligen inte i den nya världen, de nya tiderna och det nya normala. Men saker och ting kommer fram och det är det som du bevittnar just nu min älskade dotter, det nya kommer redan! Det vaknar till liv! Det blommar ut över hela denna planet!

Och ja, ett stort antal pojkar föds i det nya paradigmet, precis som det kommer att födas många flickor i det nya paradigmet på Nova Jorden. Tänk på det. När dessa barn växer upp är det en förändrad planet – och det är en planet med integrerade stjärna/ människa/ jord-frökombinationer, där alla lever och växer i harmoni och samskapande. De kommer att bosätta sig och skapa på nya sätt.

Gåvan att få vara mormor, är inte bara att du får bevittna denna nya generation, denna nya värld, utan att du får lära ut, du får vårda, du får ha tillsyn. Du blir tryggheten. Du blir den som har visdom, kärlek, säkerhet, trygghet och inkludering.

Grattis, kära hjärta!

 

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...